Ben hepinizi çok seviyorum napim yani ..Bu akşam bana karada ölüm yokBen de seni seviyorum canım benimm (ilan-ı aşk gibi oldu ) Güzel takımın güzel hatunuuu
@Elif Eylul seni de seviyorum kızzzzöyle beğeni ile yetinme
Sindirim dostuymuş kuzum yarın kahramanlığını göreceğiz bakalım.Ben bölgeseli içinde veriyordum kollar ve sırt için dambıl kullanıyorum. Bende ama bendeki 500 gr lık o nedenle tek ele alıyorum hep,
Afiyet olsun cnm, benim kız almıştı sade sini bulamamış diye, ama ben sevemedim nedense bana sadesi hitap ediyor
Hosgeldin ablacimTeşekkür ederim canımkolay geldi bile Bitti geldim.
Sen dokuz dilim ekmekle destan yazacaksınAyyy bende merak ediyorum bakalım
Hoş buldum tatlım. Sen uyumadan yetiştim ya.. ama spora gittiğimde ayrılmış oluyorsun.Hosgeldin ablacim
HoşgeldinHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Yaa abla ne yapayim biraz kafami dinlemis oluyorumHoş buldum tatlım. Sen uyumadan yetiştim ya.. ama spora gittiğimde ayrılmış oluyorsun.
Sen demi oğlaktınBenim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Teşekkür ederimmm canım benimmSen demi oğlaktın
Nice yıllara cnm sağlıkla huzurla mutlulukla ve fit bir ömrün olsun
17 si de benim doğum günüm kafa kağıdında yaşlanıyoruz ama Ruhumuz genç olsun
Cumaya denk gelseydi sana cheesecake yapardım kuzum şansını kaybettin.Benim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Bence spor senin elini ayağını öpmüş canım,maşallah
Afiyet olsunÇarşamba menüsü
Sabah 8.30 Sade kahve
11.00 Fakir kahvaltısı öyle pankek neyim yok ki yiyelimişte peynir, zeytin, bitanecik yımırta, ot
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir Trabzon hurması
16.00 Yeşil çay
17.30 Az bir et, turp, köz. kırmızı biber, roka , yarım tb ekmeği
İki litre kadar su
Birazdan normal çay faslına geçeceğim.
Zipzip-
Spor 22.00 ' den sonra tekrardan etiketlerim kaptanım. Üç gibi iki mil Leslie yaptım bu arada, sırada üç mile var.
Bu kız da bendenTeşekkür ederimmm canım benimmAmiiiiiin,hepimizin sağlıklı, mutlu,fit bi ömrü olsun inşallahhhh ❤
Ben de karar verdim yaşlanmayı 25de kestim.İçim de dışım da hep 25.İnandım,olacak
Afiyet olsun ablacim az mi yiyorsun bu kadar azaltmasan miÇarşamba menüsü
Sabah 8.30 Sade kahve
11.00 Fakir kahvaltısı öyle pankek neyim yok ki yiyelimişte peynir, zeytin, bitanecik yımırta, ot
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Yeşil çay
İki litre kadar su
Zipzip-
Spor 22.00 ' den sonra tekrardan etiketlerim kaptanım. Üç gibi iki mil Leslie yaptım bu arada, sırada üç mile var.
Afiyet olsun çitirÇarşamba menüsü
Sabah 8.30 Sade kahve
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Yeşil çay
İki litre kadar su
Zipzip-
Bence spor senin elini ayağını öpmüş canım,maşallah
Afiyet olsun
Hadi canım ben de uyuyorsun zannediyorum.Yaa abla ne yapayim biraz kafami dinlemis oluyorum
Dun çıktim burdan adimlarimi 10 bine tamamladim sonrada kitap okudum
1 e geliyordu uyuduğum da :))
Kursağımı küçültüyorum yoksa yüz göz oluyoruz tartı günüAfiyet olsun ablacim az mi yiyorsun bu kadar azaltmasan mi
Sağol ablacımm,teşekkür ederimmmmCumaya denk gelseydi sana cheesecake yapardım kuzum şansını kaybettin.
Anan iyi ki doğurmuş seni . Yarın biz unutmayız bak iş yerindekiler unutsa ne çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?