Hem okudum hem fav yaptim cnm.Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin
Aminnnn, insallah bestemgün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Benim persembeleri yapmadigim detoks kalmadi zaten cnmBiz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musunheyy gidi
Baska neyini yapiyorsun cnmKırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha
Hatirlamam mi
Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim
Baslangicta sayilari az tutup zamanla artirabilirsin cnmİnşallah cnm, zorladım bugün biraz bakalım yavaş yavaş alışırsam kaslar sıkılaşma da güzel olur diye umut ediyorum,
Tek sıkıntı ellerimde ki sorundan dolayı korkuyorum biraz ama şükür sıkıntı yok şimdilik, zorlanıtsam lastikleri kollarda kullanmayacağım bakalım hayırlısı
Iyi yolculuklarHerkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yineTekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
Teşekkür ederim cnmHoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız
YaaaaaEki Görüntüle 2760675
T timesinfinity dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice ,mutlu,sağlıklı ve fit senelerin olsun
Çokkkk teşekkür ederim canım benimTek umudum o
Şimdiden kutlarım saat 12 gibi bir sey suan belkide ilk ben kutlamis olurum:)))
Hayırlı yaşlar olsun canım her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin
Migren bendede var aslinda ama acliklarla azaldi desem inanır mısın
Ankaranin pazari bursadan cok ucuz yıllardır bu böyle hep(( bizim bursalılar çok zengin
İlk gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Aramızdaki tek fark bu sen yedirerek yavaş yavaş zayiflatiyorsun ben yedirmeyerek allah ne verdiyse diyorum
Allah sifa versin yaşlı kadıncağız bir sey olsa düşünce iyilesmeside zor olur üzüldüm canimdüzelir inşalalh
Ahhh canımmm allah yasına bağışlasın alsin ne derdin varsa
Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musunheyy gidi
Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha
Canım yulaflı omleti bilmiyorum ama krepi söyleyeyim.Çay bardağı kadar yulaf ezmesini blenderla çek toz haline getir.Daha snra 1 çay bardağı süt,1 yumurta ve tuzla karıştır.2 tane krep çıkıyor.Ben birisini yiyorum,biri anneme:)))Afiyet olsun canım harikasın
canım maşallah çok iyisin sen bu konuda blog aç
Afiyet olsun canım güzel menü
Oh yarasın
Güzel menü afiyet olsun
Canım güzel menü liste spor
Bu ne ya ne yaptın ateş atıyor
Ablacım süper menü spor
Afiyet olsun çok güzel menün canım
Afiyet olsun canım güzel menün şu yulaflı omlet nasıl acaba yulaf tadı hiç alışamıyorum ben ya omlette belki beğwnirmiyim
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız umarım
Menüler hep güzel canım senin afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menün yine güzel eksiyle geleceksin eminim birincimiz
Bu saatte yatmiyorum da siteden cikiyorum zaten gun boyu aktifim biraz da kendime vakit ayiriyorumBu saattemi yatiyon tatlicim
Iyi geceler tatli ruyalar
Hayırlı yolculuklar canım ❤Herkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yineTekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
Gunaydin canım ❤Gunaydin hepinize
Gunaydin abla ❤Gunaydinnn
Ben uyuyamadim daha
Cok aciktim, cok şükür bisey yemedim :)
Uyumazsam erken kahvalti yaparim heralde
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu sabahlar
Gunaydin canım ❤Bu arada günaydın kızçelerrr,herkes için süper bir gün olsun inşallah
Günaydın kaptanım ❤Gunaydin canım ❤
Times tatlım şekerim grubun en ballısıYaaaaaTeşekkür ederim canımmm benimm, birtanesin Hep beraber sağlıkla,nice fit yıllarımız olsun
Dün akşam ona odakladımBenim oglanlar vergili cnm
97 civariydi heralde cnm
Ama izinli üye olmadigim icin farketmiyor
Listeden cikali 6 ayi geçti
Yeni üye gibi işlem yapilacak
Bende bakiyorum sadakatsize
Bende öyle düşünüyorum cnm
Çünkü erken kahvalti yapmayi sevmiyorum
Sadece ilk zaman alisincaya kadar aksam sonrasi ara
Bide ikindin ara öğün yapabilirim
Demekki benim tanitim formumu okumamişsin canikom
Tabiki firinda tatlicim
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar
Oyşşşşşşşş sensin o bal,şeker,kaymakTimes tatlım şekerim grubun en ballısı
Doğum günün kutlu olsun
Nice sağlıklı güzel ve yaşlara canım. İyi ki doğdunYaaaaaTeşekkür ederim canımmm benimm, birtanesin Hep beraber sağlıkla,nice fit yıllarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?