Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin
Hem okudum hem fav yaptim cnm.
Zahmet verdim, teşekkür ederim
gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Aminnnn, insallah bestem
Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musun heyy gidi
Benim persembeleri yapmadigim detoks kalmadi zaten cnm
Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha
Baska neyini yapiyorsun cnm
Ben tek salatada kullaniyorum

Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim
Hatirlamam mi saatlerce yürüyordun o zaman :))
Tugbanin masallahi var, biraz iyilesince insallah banada bulaşır spor aşkı
Baslangicta sayilari az tutup zamanla artirabilirsin cnm
Herkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yine Tekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
Iyi yolculuklar masallah git git bitmez :))
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız
Teşekkür ederim cnm

Çokkkk teşekkür ederim canım benim Sağlıkla nice yıllarımız olsun hepimizin

Canım yulaflı omleti bilmiyorum ama krepi söyleyeyim.Çay bardağı kadar yulaf ezmesini blenderla çek toz haline getir.Daha snra 1 çay bardağı süt,1 yumurta ve tuzla karıştır.2 tane krep çıkıyor.Ben birisini yiyorum,biri anneme:)))
Çok az yağda teflon tavada pişiriyorum ben.Sadece normal krepten daha kolay dağılabilir.O yüzden spatula ile değil de düz bir tabağa ters çevirerek tavaya alıyorum.O şekilde hiç dağılmıyor.Normal krepten farkı yok,aksine çok daha doyurucu der ve şimdiden afiyet olsın derim

Bu saattemi yatiyon tatlicim
Iyi geceler tatli ruyalar
Bu saatte yatmiyorum da siteden cikiyorum zaten gun boyu aktifim biraz da kendime vakit ayiriyorum

Abla lesliler 45 +30 =75 dakika mi ediyor ona gore listeye ekleyecegim
Herkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yine Tekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
Hayırlı yolculuklar canım ❤
Gunaydin hepinize
Gunaydin canım ❤
Gunaydinnn

Ben uyuyamadim daha
Cok aciktim, cok şükür bisey yemedim :)
Uyumazsam erken kahvalti yaparim heralde
Gunaydin abla ❤
Bu saatte uyumak icin gec kalmadin mi uyku da cok onemli diyette
Gece birsey yememen de cok guzel olmus
Gunaydin canım ❤
Günaydın mutlu sabahlar
Günaydın canım ❤

Dün akşam ona odakladım
Bayılıyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…