- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Offff yemicem yemicem yemicemOlsun ama hazir yedin
Canım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyorAfiyet olsun canim aksam yemegin yanina salata ya da yogurt ekleseydin cok az olmus
Çakaaaaaal ...Olsun ama hazir yedin
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canımCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Sağol canımAfiyet olsun kuzum senin diyetisyen yağ kas su ölçümü yapiyor mu canim
Hadi bakalım
Oda güzel
Afiyet olsun kuzum
Tabiki boşuna cennet analarin ayakları altında değil ya
Afiyet olsun canım
Bidaha size bisey demicem gizli yicemBebeğim mezuniyetin olsa hiç düşünmeden ye derdim. Bu kadar sabretmişsin . Sen bilirsin kaptan bir dilim yiyebileceğini söyledi. Kendine güveniyorsan sadece bir dilimle yetineceksen yap....
Metabolizmanin kiymetini bil canim.ben bunlari diyette degil kilo alirken yiyorumEvet evde değildim menüleri mi çekemedim hemen yazayım
Sabah 1 yumurta tavada, 5 zeytin,, çay,, 2 dilim ekmek
Akşam annemdeyim babamın doğumgünü kutladık
2 lahmacun,, bol yeşillik,, 5 Çiğköfte,,, 1 bardak ayran,,, 1 lokma börek
Su 2 litre
Oklavayı eline aldığına degmezKucuk bir dilim olabilir
Onun ekşi mayalisida cikmis aldimda yemedim 1 paket bekleyip duruyo beni :)) bir kac tanesi 1 dilim ekmege esitti onunda tam adet hatırlamıyorumdaSağol canım. Altın başak saman gibi olanlardan
Erken yemissin aksami canim eksi görürsün insallaaaahhhhhhhPerşembe menüm
Sabah 11.00 Omlet, roka, peynir , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Kıymalı kebap, ezme, soğan piyaz, közlenmiş domates, bol maydanoz, bir bardak kefir
18.00 Yeşil çay
20.00 Hibuskus, kiraz sapı çayı
İki litre sade ve detoks suyu
Zipzip-
Spor ayrıca etiketlenecek kaptanım.
Başın sağ olsun kuzum. Allah rahmet eylesin. Koronadan mi kaybettiniz?Canım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Abla incir toplarken yiyordu unuttun muÇakaaaaaal ...kendisi yapmamış güya...
Sağol canım amin ınsallahBasiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canım
Basiniz sagolsun canimCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Bisey demicem sanaAbla incir toplarken yiyordu unuttun mu
Kapı gibi menü listesi var her gece....sıkıysa yeBidaha size bisey demicem gizli yicem
Başınız saolsunSağol canım
Mekânı cennet olsun canımCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
İnan ki unuttum canım...O zamanlar çalışıyordu çok onemsememişim yediklerini demek ki....Abla incir toplarken yiyordu unuttun mu
Yerim ama baska bisey yazarımKapı gibi menü listesi var her gece....sıkıysa ye
Ha hay her şeyi yaparsın da onu yapamazsın işte.Yerim ama baska bisey yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?