Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başın sağ olsun kuzum. Allah rahmet eylesin. Koronadan mi kaybettiniz?
Sagol ablacım. Yok korona degıl evındeyken düşüp bayılmış beyın kanaması geçirmiş 15 gündür komadaydı bugün haber geldı. Kızıda bugün doğum yapıyormuş. ne kadar zor annesinin cenazesine bile katılamadı. Arkasında ıkı bekar oğlan bıraktı. Esınıde yıllar önce kaybetmiş ya çok acı küçük oğlu ne babayı görmüş annesıde erkenden gitti. Ya çok acı bısey. 56 yaşındaydı ama benden daha hareketli daha neşeli bı ablamazdı Allah mekanını cennet etsin. Bi hasta akrabamız daha var oda ıyı degıl oda korona 22 gündür yoğun bakımda oda ıyı degıl akşam sabah haber gelir.

Ha hay her şeyi yaparsın da onu yapamazsın işte.
İçin dışın bir senin hemen ele verirsin kendini. İşte bu yüzden ben seni çok seviyorum.
Zaten bundan kaybediyorum ağzımdakini buraya yaziyorum sonra mal gibi kaliyorum

Afiyet olsun canım babaciginin dogum gunu kutlu olsun
Iyi ki yarin tartilmiyorsun
Teşekkür ederim canım Ayyy tartılsaydım yemezdim ki
Afiyet olsun kuzum senin diyetisyen yağ kas su ölçümü yapiyor mu canim

Hadi bakalım

Oda güzel

Afiyet olsun kuzum

Tabiki boşuna cennet analarin ayakları altında değil ya

Afiyet olsun canım
Tesekkur ederim canım
Yapıyor hatta söyledi ama unuttum çoğunluk yağdan gitmiş
Yaşım 32 metabolizma hızım 36 çıktı ama diyetisyrn metabolizma hızı kiloya orantılı dedi zayjfladıkça hız artıyor dedi

Allah'ım nasıl acı bir hikaye. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun o hanımın . Yavrucuklarina da Allah sabır versin. Dünya hayatı bir anlık kuzum. Kim bilir bizi neler bekliyor.
Yoğun bakımdaki akrabaniza da acil şifalar dilerim. İnşallah sağlık haberini alırsın hiç belli olmaz. Bugün hayat bayağı üzmüş seni kuzum...

Sen simdi 30yasinda 85kiloysan tanitadaki yasin 50 60 bile cikanlar var kemik,yag,kiloyla alakali cok kisiyi tanitada tarttim ben 2sene önce,kilo verdikce 2 3 4 yas birden dusersin kilonun altina gelincede 20yas bile gosterir

Son düzenleme:
Menüm
Sabah: lor peynirli maydanozlu yumurta, 3 zeytin, salatalık, domates, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 lokma yağ-bal
Öğlen: çeyrek tost, vişne hoşafı az şekerli
A.Ö: Türk kahve kuruyemiş (5-6 leblebi, 4 yerfıstığı, 4 fındık, 2 Antep)
Akşam: 4 köfte 4 elma dilim patates fırında
Bu kadar öpüldünüz Zipzip-

Anladim canım benimki cizelge veriyor hanği bolgelerden Kilo vermişsm o bölgelerden kaç gram eksildigini vs hepsini yazıyor
Seni çakal seni

Patates yerine salata tercih etseydin keske canim

Sen simdi 30yasinda 85kiloysan tanitadaki yasin 50 60 bile cikanlar var kemik,yag,kiloyla alakali cok kisiyi taniyada tarttim ben 2sene önce,kilo verdikce 2 3 4 yas birden dusersin kilonun altina gelincede 20yas bile gosterir
Aynen canım diyetisyen de öyle söyledi bakalım kilo verdikçe değişmek mutlaka

Anladim canım benimki cizelge veriyor hanği bolgelerden Kilo vermişsm o bölgelerden kaç gram eksildigini vs hepsini yazıyor

Evet canım benim diyetisyen de öyle yapıyor ama küçük cadım eve gelince elimden aldığı gibi yırttı
Allah tan diyet listesini son anda kurtardım

3litre su,1kahve daha icerim belki Zipzip-
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Yarin çarşaf böreği yapicam ben ödül olarak akşam yesem
Ben ne yesem acaba ama önce bakalım ne kadar vericez
Afiyet olsun perşembe için güzel menu
Afiyet olsun canım başınız sağolsun
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…