- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Sagol ablacım. Yok korona degıl evındeyken düşüp bayılmış beyın kanaması geçirmiş 15 gündür komadaydı bugün haber geldı. Kızıda bugün doğum yapıyormuş.Başın sağ olsun kuzum. Allah rahmet eylesin. Koronadan mi kaybettiniz?
Zaten bundan kaybediyorum ağzımdakini buraya yaziyorum sonra mal gibi kaliyorumHa hay her şeyi yaparsın da onu yapamazsın işte.
İçin dışın bir senin hemen ele verirsin kendini. İşte bu yüzden ben seni çok seviyorum.
Sen hep detoks yap gitsin bakalim
Baksaniza kizlar cok hoşuma gitti. Düşük kalorili oldugu icin sık yapilmamali ama ayda 1 gideri var bence
BenmiCakalaaaa gellllll
Teşekkür ederim canım Ayyy tartılsaydım yemezdim kiAfiyet olsun canım babaciginin dogum gunu kutlu olsun
Iyi ki yarin tartilmiyorsun
Tesekkur ederim canımAfiyet olsun kuzum senin diyetisyen yağ kas su ölçümü yapiyor mu canim
Hadi bakalım
Oda güzel
Afiyet olsun kuzum
Tabiki boşuna cennet analarin ayakları altında değil ya
Afiyet olsun canım
Yaşım 32 metabolizma hızım 36 çıktı ama diyetisyrn metabolizma hızı kiloya orantılı dedi zayjfladıkça hız artıyor dediMetabolizmanin kiymetini bil canim.ben bunlari diyette degil kilo alirken yiyorum( masallah tabi hepimiz farklıyız
Oklavayı eline aldığına degmezE Elif_Eylul hic yapma istersen canim evi mis gibi koku sarar bugün benim ekmek kokularım gibi ( hayatta en sevdiğim yemek su böreği benimde.. zaten sebzeli bisi olsa şaşırdım:)) 57 olunca yapacam inşallah bende
Onun ekşi mayalisida cikmis aldimda yemedim 1 paket bekleyip duruyo beni :)) bir kac tanesi 1 dilim ekmege esitti onunda tam adet hatırlamıyorumda
Erken yemissin aksami canim eksi görürsün insallaaaahhhhhhh
Seni çakal seniYok canım benn
Allah'ım nasıl acı bir hikaye. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun o hanımın . Yavrucuklarina da Allah sabır versin. Dünya hayatı bir anlık kuzum. Kim bilir bizi neler bekliyor.Sagol ablacım. Yok korona degıl evındeyken düşüp bayılmış beyın kanaması geçirmiş 15 gündür komadaydı bugün haber geldı. Kızıda bugün doğum yapıyormuş.ne kadar zor annesinin cenazesine bile katılamadı. Arkasında ıkı bekar oğlan bıraktı. Esınıde yıllar önce kaybetmiş ya çok acı küçük oğlu ne babayı görmüş annesıde erkenden gitti. Ya çok acı bısey. 56 yaşındaydı ama benden daha hareketli daha neşeli bı ablamazdı Allah mekanını cennet etsin. Bi hasta akrabamız daha var oda ıyı degıl oda korona 22 gündür yoğun bakımda oda ıyı degıl akşam sabah haber gelir.
Sen simdi 30yasinda 85kiloysan tanitadaki yasin 50 60 bile cikanlar var kemik,yag,kiloyla alakali cok kisiyi tanitada tarttim ben 2sene önce,kilo verdikce 2 3 4 yas birden dusersin kilonun altina gelincede 20yas bile gosterirTeşekkür ederim canım Ayyy tartılsaydım yemezdim ki
Tesekkur ederim canım
Yapıyor hatta söyledi ama unuttum çoğunluk yağdan gitmiş
Yaşım 32 metabolizma hızım 36 çıktı ama diyetisyrn metabolizma hızı kiloya orantılı dedi zayjfladıkça hız artıyor dedi
Anladim canım benimki cizelge veriyor hanği bolgelerden Kilo vermişsm o bölgelerden kaç gram eksildigini vs hepsini yazıyorTeşekkür ederim canım Ayyy tartılsaydım yemezdim ki
Tesekkur ederim canım
Yapıyor hatta söyledi ama unuttum çoğunluk yağdan gitmiş
Yaşım 32 metabolizma hızım 36 çıktı ama diyetisyrn metabolizma hızı kiloya orantılı dedi zayjfladıkça hız artıyor dedi
Seni çakal seni
Patates yerine salata tercih etseydin keske canimMenüm
Sabah: lor peynirli maydanozlu yumurta, 3 zeytin, salatalık, domates, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 lokma yağ-bal
Öğlen: çeyrek tost, vişne hoşafı az şekerli
A.Ö: Türk kahve kuruyemiş (5-6 leblebi, 4 yerfıstığı, 4 fındık, 2 Antep)
Akşam: 4 köfte 4 elma dilim patates fırında
Bu kadar öpüldünüzZipzip-
Aynen canım diyetisyen de öyle söyledi bakalım kilo verdikçe değişmek mutlakaSen simdi 30yasinda 85kiloysan tanitadaki yasin 50 60 bile cikanlar var kemik,yag,kiloyla alakali cok kisiyi taniyada tarttim ben 2sene önce,kilo verdikce 2 3 4 yas birden dusersin kilonun altina gelincede 20yas bile gosterir
Sen niyetine girdin zaten canim gittikce yasinda düsucek yaşa cokta takma,kilona özellikle yagina odaklanAynen canım diyetisyen de öyle söyledi bakalım kilo verdikçe değişmek mutlaka
Evet canım benim diyetisyen de öyle yapıyor ama küçük cadım eve gelince elimden aldığı gibi yırttıAnladim canım benimki cizelge veriyor hanği bolgelerden Kilo vermişsm o bölgelerden kaç gram eksildigini vs hepsini yazıyor
Evet benim amacımda yağdan vermek zaten liste bayağı bir tok tutuyor yürüyüşümü de yapıyorum gerisi istikrarrrDe
Sen niyetine girdin zaten canim gittikce yasinda düsucek yaşa cokta takma,kilona özellikle yagina odaklan
Afiyet olsun3litre su,1kahve daha icerim belkiZipzip-
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 08.00 bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik
Domates salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
1 dilim cavdar
Öğlen 13.00 6 yemek kaşığı etli sulu yemek 3 yemek kaşığı pilav 1 tabak salata 7yemek kaşığı
1 bardak ayran
16.00 1 Fincan kahve 1 tane kayısı
18.30 1 kabak fırında kızardı yağsız
3 yemek kaşığı dere otu 4 yemek kaşığı Yoğurt
Aksamı hafif geçirmek istedim malum yarın tartı
3litre su
1 litre tarçınlı su
21.00 1 bardak yeşil cay içerim
Ben ne yesem acaba ama önce bakalım ne kadar vericezYarin çarşaf böreği yapicam ben ödül olarak akşam yesem
Afiyet olsun perşembe için güzel menu
Afiyet olsun canım başınız sağolsunBugünkü menü Sabah kalkınca 1 bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı 10.30
3 domates mınik , peynir bır kk. Kadar. Zeytin 8 tane 2 dilim ekmek kepek
Öğlen 14.00
1 dilim kepek ekmeği
Pırasa yemeği 8 yemek kaşığı
Ara nescafe
1 armut 1 mandalina
Akşam 18.30
Brokoli yemeği görünen
1 litre dukan birası
2 litre su
45 dakika leslie
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: lor peynirli maydanozlu yumurta, 3 zeytin, salatalık, domates, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 lokma yağ-bal
Öğlen: çeyrek tost, vişne hoşafı az şekerli
A.Ö: Türk kahve kuruyemiş (5-6 leblebi, 4 yerfıstığı, 4 fındık, 2 Antep)
Akşam: 4 köfte 4 elma dilim patates fırında
Bu kadar öpüldünüzZipzip-
Aaa evet salata da var ama patates azdı zaten küçük 4 dilim az tuzlu sıkıntı olmaz inşallah bakalım iki gündür güzel eksim sabah ta aynen devam eder umarımPatates yerine salata tercih etseydin keske canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?