Yine az cok adim atmissin canım
Aslında ev falan süpürdüm de tlfn üstümde değildi yoksa daha fazla olurduYine az cok adim atmissin canım
Tanita büyük tarti abla kemik,su,icyag,kilo,yas hepsini gosteriyo ona tarti denmiyo tanita deniyo isteTanita ne ki....
Çok iyi fiyatı ne kadar acabaEvet canım...Eki Görüntüle 2761253
Kağıdın yanındaki düğmeye ayak ucunla bir bastiriyorsun enerji doluyor. Ondan sonra üzerine çıkıyorsun. Üç sene doldu daha da gider. Farklı renkleri de var mavi pembe...
BakicinÇok iyi fiyatı ne kadar acaba
Filizcim kaç kilo iç yağin var ?Tanita büyük tarti abla kemik,su,icyag,kilo,yas hepsini gosteriyo ona tarti denmiyo tanita deniyo iste
Benim tartım onu gostermiyoki abla keske gösterseFilizcim kaç kilo iç yağin var ?
Rabbım saglıklı uzun omurler versin babanaEvet evde değildim menüleri mi çekemedim hemen yazayım
Sabah 1 yumurta tavada, 5 zeytin,, çay,, 2 dilim ekmek
Akşam annemdeyim babamın doğumgünü kutladık
2 lahmacun,, bol yeşillik,, 5 Çiğköfte,,, 1 bardak ayran,,, 1 lokma börek
Su 2 litre
Yarin çarşaf böreği yapicam ben ödül olarak akşam yesem
Afiyet olsunBugünkü menü Sabah kalkınca 1 bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı 10.30
3 domates mınik , peynir bır kk. Kadar. Zeytin 8 tane 2 dilim ekmek kepek
Öğlen 14.00
1 dilim kepek ekmeği
Pırasa yemeği 8 yemek kaşığı
Ara nescafe
1 armut 1 mandalina
Akşam 18.30
Brokoli yemeği görünen
1 litre dukan birası
2 litre su
45 dakika leslie
Zipzip- N Nidsalii
Basiniz sagolsun Rabbım sabır versinCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Cok kotu olmus tuylerım diken dıken oldu Rabbım mekanını cennet eylesinSagol ablacım. Yok korona degıl evındeyken düşüp bayılmış beyın kanaması geçirmiş 15 gündür komadaydı bugün haber geldı. Kızıda bugün doğum yapıyormuş.ne kadar zor annesinin cenazesine bile katılamadı. Arkasında ıkı bekar oğlan bıraktı. Esınıde yıllar önce kaybetmiş ya çok acı küçük oğlu ne babayı görmüş annesıde erkenden gitti. Ya çok acı bısey. 56 yaşındaydı ama benden daha hareketli daha neşeli bı ablamazdı Allah mekanını cennet etsin. Bi hasta akrabamız daha var oda ıyı degıl oda korona 22 gündür yoğun bakımda oda ıyı degıl akşam sabah haber gelir.
Arada yapıyordum ben baya guzel verdırıyor
Baksaniza kizlar cok hoşuma gitti. Düşük kalorili oldugu icin sık yapilmamali ama ayda 1 gideri var bence
Afiyet olsunMenüm
Sabah: lor peynirli maydanozlu yumurta, 3 zeytin, salatalık, domates, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 lokma yağ-bal
Öğlen: çeyrek tost, vişne hoşafı az şekerli
A.Ö: Türk kahve kuruyemiş (5-6 leblebi, 4 yerfıstığı, 4 fındık, 2 Antep)
Akşam: 4 köfte 4 elma dilim patates fırında
Bu kadar öpüldünüzZipzip-
Arzum kullanıyorum ben nerdeyse 8 senedir falanKızlar bu arada hangi tartıyı kullanıyorsunuz marka alan ben sinbo felix filan kullandım en fazla 2 yıl gidiyor önerebileceğiniz marka var mı
Ne kadar tatlısmısArzum kullanıyorum. Pil bitti derdi yok çünkü pilsiz...
Nice sağlıklı güzel ve yaşlara canım. İyi ki doğdun
İyiki doğdun güzellikyeni yaşın sağlık mutluluk huzur ve fit bir vücut getirsin sana inşaallah
T timesinfinity doğum günün kutlu olsun güzelim sağlıklı mutlu güzel yıllara ailenle sevdiklerinle mutlu ol hep seviliyorsun iyiki varsin
T timesinfinity
Saglikla mutlulukla nice güzel yillara cnm
Insallah bu son kilolu gecirdigin dogum günün olur
Çokkk teşekkür ederim kızlarrrrrrrr
geçen günlerde gözleme yemedın miAblaaaa ben 1senedir börek yemiyom amaa
Kiz kendim yapmiyorum börek bayadir hazir degil kimse beni anlamadigeçen günlerde gözleme yemedın mi
Başınız sağolsunCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Yarın yersin ödül günüKiz kendim yapmiyorum börek bayadir hazir degil kimse beni anlamadi
Kaşarlı tost yerine normal normal peynırlı tost iyi olurdu ben de bugün yedim peynırlı tost kaşar kullanmadım
Oyy gecmıs olsun kabızlık benimde basıma belaKabızlık çektim karnıma iğne gibi saplandı Ağrıdan kıvranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?