Benimkilerdede hep resim varEvet canım benim diyetisyen de öyle yapıyor ama küçük cadım eve gelince elimden aldığı gibi yırttı
Allah tan diyet listesini son anda kurtardım
Nemi yicen sufleBen ne yesem acaba ama önce bakalım ne kadar vericez
Afiyet olsun perşembe için güzel menu
Afiyet olsun canım başınız sağolsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsunBugünkü menü Sabah kalkınca 1 bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı 10.30
3 domates mınik , peynir bır kk. Kadar. Zeytin 8 tane 2 dilim ekmek kepek
Öğlen 14.00
1 dilim kepek ekmeği
Pırasa yemeği 8 yemek kaşığı
Ara nescafe
1 armut 1 mandalina
Akşam 18.30
Brokoli yemeği görünen
1 litre dukan birası
2 litre su
45 dakika leslie
Zipzip- N Nidsalii
Afiyet olsunPerşembe menüm
Sabah 11.00 Omlet, roka, peynir , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Kıymalı kebap, ezme, soğan piyaz, közlenmiş domates, bol maydanoz, bir bardak kefir
18.00 Yeşil çay
20.00 Hibuskus, kiraz sapı çayı
İki litre sade ve detoks suyu
Zipzip-
Spor ayrıca etiketlenecek kaptanım.
Ahhhh bu çocuklarrrBenimkilerdede hep resim vareline geciren çiziyor kağıtları ondan sonrada hoop sobaya
Tefal kullaniyorum canim 2 yil oldu alali sıkıntı çıkarmadıKızlar bu arada hangi tartıyı kullanıyorsunuz marka alan ben sinbo felix filan kullandım en fazla 2 yıl gidiyor önerebileceğiniz marka var mı
Benimki goldmaster 2senedir tık demedi dogru tartiyoKızlar bu arada hangi tartıyı kullanıyorsunuz marka alan ben sinbo felix filan kullandım en fazla 2 yıl gidiyor önerebileceğiniz marka var mı
Ahhhh bu çocuklarrr
Canım senin listen nasıl foto atar mısın rica etsem
Benim ki sinbo canım 5 senedir de kullanıyorum hicbir sıkıntisida yokKızlar bu arada hangi tartıyı kullanıyorsunuz marka alan ben sinbo felix filan kullandım en fazla 2 yıl gidiyor önerebileceğiniz marka var mı
Evet kuzum 8.5 aylık bebisimCanım sen emziriyorsun musunDenp
Anladım listeyi görünce eltimde emziriyor onunda hemen hemen aynıEvet kuzum 8.5 aylık bebisim
Tefal kullaniyorum canim 2 yil oldu alali sıkıntı çıkarmadı
Gunde milyon kez tartilmama ragmen
Benimki goldmaster 2senedir tık demedi dogru tartiyo
Haftaiçi birgün çıkıp bakmam lazım teşekkür ederim kızlar,Benim ki sinbo canım 5 senedir de kullanıyorum hicbir sıkıntisida yok
Başin sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Canım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Tanita ne ki....Sen simdi 30yasinda 85kiloysan tanitadaki yasin 50 60 bile cikanlar var kemik,yag,kiloyla alakali cok kisiyi tanitada tarttim ben 2sene önce,kilo verdikce 2 3 4 yas birden dusersin kilonun altina gelincede 20yas bile gosterir
Arzum kullanıyorum. Pil bitti derdi yok çünkü pilsiz...Kızlar bu arada hangi tartıyı kullanıyorsunuz marka alan ben sinbo felix filan kullandım en fazla 2 yıl gidiyor önerebileceğiniz marka var mı
Yaaa pilsiz de var mıArzum kullanıyorum. Pil bitti derdi yok çünkü pilsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?