Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar..gene bi dolu kaynatmışsınız muhabbetin ortasına denk gelememişim gene kaçırdım boshayallersmile bu hafta eşimin 2 ye kadar evde oluşu sabah sohbetlerini kaçırmama neden oluyo,haftaya artık napalım.bugün bende pek bi yoğunum kızlar temizlik yapıcam pazara gidicem yarına misafirim var hazırlık yapıcam anlıcanız çok işim var çok.bi selam verip çıkayım dedim aklımdasınız ama katılamıyorum boshayallersmile

bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi:

he ben bunu kaçırmışım kaydirigubbakcemile3 tamamdır anlaşıldı kaydirigubbakcemile5

daha belli değil canım sen her ihtimale karşı perşembeden bildirimini yaparsan sevinirim .

anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfen

ben kaçtım kimsecikler yok zaten herkes işlere dalmış sanırsam kaydirigubbakcemile3 bende işlerime döneyim ordanda pazara haydin öptüm hepiciğinizi
ha bu arada tefriciye 226 oldu benimde yarın devamını bildiririm hoşçakalın

OHEEE yaaa en şişman benim takımda

anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfen

LÜTFEN rica ediyorum takımımızı sıcak bulmuyorsanız ve sizi dışladığımızı düşünüyorsanız ( ki böyle bişey yok . ) bir daha takımımıza yazmayın . Gerginlik olsun istemiyorum takımımda anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.

Son düzenleme:
ayy yok nazımmm yaaaa bende gidecek kilo çook

boy ile kilo arasında 10 kilo fark olmalı yaaa benim onu yapmam lazım

ayy yok nazımmm yaaaa bende gidecek kilo çook

boy ile kilo arasında 10 kilo fark olmalı yaaa benim onu yapmam lazım:d

burda hep beraber başaracağız inşallah canım . Yeterki yapacağına inan ve kilon takıldığında pes etme . Ben 1 ay 59 lu kilolarda takıldığımı bilirim .

Dün akşam bende okudum, bu akşamla beraber bende ekleyeceğim abla, yetişmezse ben yarın gece otururum sabaha kadar okurum ablam, yarın çalışmıyoruz biz

dün akşam bende okudum, bu akşamla beraber bende ekleyeceğim abla, yetişmezse ben yarın gece otururum sabaha kadar okurum ablam, yarın çalışmıyoruz biz

bende okuyorum şuanda işyerinde sayıyı yarın bildiririm . Boş boş oturuyorum nede olsa işyerinde eksiğimiz kalırsa kaynanamlarada okuturum ben canım .

Abla 1-2 mesajda yok direkt suçlama lmaz:

bu kiloyu ne kadar sürede verdiğini sormuşmuydum sana çok uzun zamandır 50 li kiloları görmedim genelde hep 60 lı kilolardayım

4 ay gibi bir sürede verdim ben o kiloları canım . Ama arada bozduğum çok oldı . Hele bayramdan sonra hiç toparlanamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…