ben yazdım canım paylaşım alanına bizim için sorun olmayacağını çoğunluğa uyacağımzı yazdım . Cuma çalışmayacak arkadaşlar kilolarını her ihtimale karşı perşembeden bildirirlerse sevinirim
selamlar..gene bi dolu kaynatmışsınız muhabbetin ortasına denk gelememişim gene kaçırdım boshayallersmile bu hafta eşimin 2 ye kadar evde oluşu sabah sohbetlerini kaçırmama neden oluyo,haftaya artık napalım.bugün bende pek bi yoğunum kızlar temizlik yapıcam pazara gidicem yarına misafirim var hazırlık yapıcam anlıcanız çok işim var çok.bi selam verip çıkayım dedim aklımdasınız ama katılamıyorum boshayallersmile
bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi:
daha belli değil canım sen her ihtimale karşı perşembeden bildirimini yaparsan sevinirim .
anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfenyok canum yok hepsinde ayuluk vardur
ne oldu tatlım ya hayırdır??
olcaz hep birlikte açıkçası ben zayıfladığıma göre herkes zayıflar
benim yediklerimi kimse yiyemezdi :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1. bizimle böyle güzel bişeyi paylaştığın için çok tşk ederim
2.neden kimseye söylemelim anlamadım
3.bu tür rüyalarını asla kimseyle paylaşma çünkü bir daha göremessin başıma geldi çünkü
en fazla bir bilene anlatırsın yorumunu öğrenmek için
bende sana bişey tavsiye edeyimmi günde en az 2000 tane ya latif çekersen kalp gözün açılıyo ve bütün dileklerin oluyo süreklilik gerek bunda
yapmaman için ne gibi bir engel varki??
uuuyyyy ne zor işleriniz var yahuuu kafa kalıyormu sizde eve gidince
bedenden çok beyinen yorulursunuz kafamçokkarıştı
ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))
yani imdadına yetişirdim yane:))hayırdır canınmı sıkkın kızz??
yani hakkaten saçmalamışsınlmaz: bende burda yeniyim üstelik sadece 1 hafta oldu
beni ayırmadılar aralarına aldılar hihoyyyt bence sende bir anormallik varrrr :mymeka:
OHEEE yaaa en şişman benim takımda
anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfen
ayy yok nazımmm yaaaa bende gidecek kilo çook
boy ile kilo arasında 10 kilo fark olmalı yaaa benim onu yapmam lazım:d
tamam dönelim konumuza gözdem hanım nerde menüleriniz menü vermiyorsunuz artık listeden çıktın diye saldıkmı kendimizi yoksa kaç kiloyuz bakalım şimdi
selam güzel hatunlar .......
gözdem duayı dün 175 kere okuya bildim güzelim ....
bugünde pazar vs var yinede okurum biraz daha .....
sayı nekadar eksik okuyamadım geçmişi ....
ben reglken okuya bildigime göre abdest te şart deyildir diye düşünüyorum (olsa daha iyi ama ) o yüzden işte musaid olan hatunlarda okusun .yoksa yetişmez diye düşünüyorum .....
dün akşam bende okudum, bu akşamla beraber bende ekleyeceğim abla, yetişmezse ben yarın gece otururum sabaha kadar okurum ablam, yarın çalışmıyoruz biz
ablam döktürmüşün yine..... özlemişim senin yazılarını ve uslubunu ....zemuszemus.
benimdi bugün dışarda işim çok ....
görüşürüz kıslar ...
ha unutmadaN BİRAZ GEÇMİŞİ OKUDUM ...bizi tanımayan yada tanımak istemeyeyn arkadaşlara selam olsun . herkes özgür düşünmekde serbest ama 1 yada 2 mesajla nasıl bir kaynaşma bekliyordu arkadaş anlamadım ... ama haklı oldugu bir konu var ...evet biz burda sadece diyet konuşmuyoruz ...::))))
kızlar montide kestaneye izin var mı acil cevapp
hiç bilmiyorum cennetçiğim . Kestane sevmedğim için
bu kiloyu ne kadar sürede verdiğini sormuşmuydum sana çok uzun zamandır 50 li kiloları görmedim genelde hep 60 lı kilolardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?