Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 ay gibi bir sürede verdim ben o kiloları canım . Ama arada bozduğum çok oldı . Hele bayramdan sonra hiç toparlanamadım .

maşallah canım ya kısa sürede vermişsin darısı benim başıma inş sanki hiç 59 u bile göremezmişim gibi gelio 60.7 gördüm en son sora 67 çıktım kafamçokkarıştı

3 gündür tartılmıyorum son zamanlarda iyice takıntı olmuştu hergün tartılmak.cumaya kadar tartılmazsam büyük başarı benim için ama kendimi şiş hissediyorum nedense.çok merak ediyorum bu cuma gününü :sinifsinif:

maşallah canım ya kısa sürede vermişsin darısı benim başıma inş sanki hiç 59 u bile göremezmişim gibi gelio 60.7 gördüm en son sora 67 çıktım kafamçokkarıştı

verilemeyecek kilo değil canım gözünde büyütme lütfen olumunekankayizsmile

OHEEE yaaa en şişman benim takımda

kilo nekadar fazlaysa okadar çabuk gidiyor canım.ben ilk aylar ayda 5 kilo bile verdim.ama bu son kilolar gitmiyorlar inat ettiler.70 ile 69 arası 2 aydır gidip geliyorum kafayı yememek elde değil sempatiksalakcinni yeterki sabır edelim eninde sonunda gidecekler kötükedihüso klava:

''Rüya Dünyasının Kapısı'' Koleksiyonun Adı...Bayıldım Yatağa, Sizce Nasıl? :asigim:

yaa canım dün tarıya çıktımm 86.4düm bugün 86.6 veee 1.5 saatde spor yapmıştım
başta gitmicekse ne zaman gidicek bu kilolalarsenağlama

canım bende geçen sene ekim ayında 86-87 diloydum.ve şuan geldiğim noktaya bak aslında daha bile çok verebilirdim.sen çok daha iyisini yapabilirsin.benim 1 yılım dolacak bunun 9 ayında zayıflarkan depresan kullanıyordum.ki depresanlar çok kilo aldırır ben aksine verdim.hiç aç kalmadım dogru düzgün spor yapmadım.eger herhangi bir rahatsızlıgın yoksa kilo vermene engel emin ol kesinlikle mutlu sona ulaşacaksın sadece sabır ve istikrarla devam.lütfen hergün tartılma ben kendimden biliyorum bu günlük oynamalar insanın sinirlerini bozuyor ve ogün sinirden yememize sebep oluyorlar

niye ki :sm_confused: :sm_confused:

sadece süt ürünü mü olmalı?

gece araöğününde yesek olur mu meyve yerine?

biraz daha sorayım mı sırnaşık şey sırnaşık şey

VALLA ABENEN ABLAM ÖYLE DEDİ . ARALARDA KURU YEŞİM YEMEYİN ABARTMAMAK KAYDIYLA ÖĞÜNLERDE YİYİN DEDİ SEN GIDA MÜHENDİSİSİN CADI BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN ÇAKTIRMIYORSUN AMA SENDE İYİ MONTİCİSİN Çsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

terzi kendi söküğünü dikemezmiş kaydirigubbakcemile3 o kadar beslenme dersleri al ,evlen 10 kilo al sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…