Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemedim...
1 kg almış bi de eşim..
Yarım alsaydın dedim
Gözüme az geldi diyor neyse attım ben de yarısını buzluğa..
Yarin 1 dilim yiyeceğim
Afiyet olsun canım..
Seni Merak ediyorum yarın için
Menün güzeldi yarına gelir o eksi de

Akşam az canım protein de olsaydı iyi olurdu. Afiyet olsun

Kız korumadasın şimdi yemicen de ne zaman yiyecen neyse sabah tartıdan sonra yersin
Korumadayim ama ben tutmadıkça alıp başını gidecek kilom...
Ondan sanki diyetteymişim gibi devam ediyorum..
Hem free listedeyim ya menümü yazınca yersem sizin canınız da çeker ondan yemiyorum canım
28 Ocak Perşembe

Kahvaltı 11.15
1 portakal
1 kase chialı yoğurt

Öğle 14.30
2 haş yumurta ile salata

Akşam 18.30
2 kabaktan sote (pulbiberli yoğurtlu cevizli)

Spor yok
Afiyet olsun şekerim
Menüm
Sabah :lorlu omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 simit, kefir
A.Ö: Türk kahve yarım elma
Akşam: Salata, Tarhana çorba
Zipzip-
Afiyet olsun ..
Simit olmasa iyiymiş ama neyse akşamla dengelemişsin.
Selam canlar
Beklenen adet geldi. Yarın için inşallah negatif yansımaz.
Bugün 60 dk Leslie boosted yaptım. 4 mil. 6.200al adım.
Zipzip- Denp N Nidsalii E Elif_Eylul Wilma11
Sporun çok iyi canım

Bugunku menu
Aksam (iftar)
Lor peynirli salata
Bir kase domates çorbası
Ara(yatana kadar)
3 kuru kayisi
Yesil cay
Hibiskus cay
2 lt su
Spor Z zipzip Denp N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Geçmiş Olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Menüm
Sabah ılık limonlu ballı su

Kahvaltı her zamanki kahvaltım cıs yok..

Öğle 1 ton balığı 1 domates 5 zeytin sabah yememistim canım çekti 1 dilim tb ekmeği

Ara rezene çayı kızların nesguiklerinden 2 avuç yedim

Akşam bir kepçe çorba yarım dilim tb ekmeği 1 kaşık et kavurma toplasam 10 tane anca eder
Midem bulandı yiyemedim

Bitki çayı

3 litre su

Yatmadan önce ballı limonlu ılık su içerim
Adımları sonra yazacağım
Zipzip- Denp E Elif_Eylul N Nidsalii

Afiyet olsun canım

Canım hiçbir şey yememişsin ki.O kadar kötü olup uyuklamak istemen çok normal.Fit biri için bile bu yediklerin azken senin beden kitle endeksine göre ise çok çok az..Bedenin nerden enerji alacak ki..Umarım yarın tartı var die böyle yapmamışsındır.Geçmiş olsın.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Ya Rabbi ben nıye bu alıntıları birbir ıcıne sokuyorum benım gıbı becerebılen varmı hu hu kızlar Ilk araba öğrenmek ıcın dıreksıyona oturmuştum tabi Yenı evlıyız cicim ayları arka taraftaki poşetler one uçmuştu ve eşim o günden sonra bana arabayı vermedi alıntı meselesi gibi oldu

Gözüm yatak harici hiçbir şey görmedi ki, gündüz yatmaktan uyumaktan nefret eden ben eşime yalvardım al çocukları yatayım diye, 1haftadır böyleyim cnm bugün dayanamadım artık. Yemek masası duruyor öyle ben yatıom

Elhan dünürüm börek yememek büyük başarı valla misafir ağırlamak cok zor benim için diyetteyken
Harikasın
Börek sevmiyorum canım çok zorlanmadım. Genel anlamda hamur işi yemem. Bir tek simit seviyorum onu da şu dönemde erteliyorum sadece. Sen de harikasın benim için.
Kesin balkon keyfi yapiyordur
Canım arka minik balkonla idare ediyorum.
Aman ağzı boş dursunda dururmuki? durmaz...yoo durur... ya durmazsa...bugünperşembe ağzı boş dururrrrr dururrrrrrrr
Filiz' in demek istediği balkon keyfi farklı...bu hafta kilo farkı göremeyecek gibiyim.Dun deli gibi turşu yedim çok acıydı Antep işi. Tadına bakayım dedim ama durulacak gibi değildi ki...

Alintilari alintilayip daha sonra alintilara ekle deyip cevaplaya bascaksin canim

Evde kaç kisi var abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…