- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yemedim...Ben olsam yerim
Afiyet olsun canım..
Korumadayim ama ben tutmadıkça alıp başını gidecek kilom...Menün güzeldi yarına gelir o eksi de
Akşam az canım protein de olsaydı iyi olurdu. Afiyet olsun
Kız korumadasın şimdi yemicen de ne zaman yiyecenneyse sabah tartıdan sonra yersin
Afiyet olsun şekerim28 Ocak Perşembe
Kahvaltı 11.15
1 portakal
1 kase chialı yoğurt
Öğle 14.30
2 haş yumurta ile salata
Akşam 18.30
2 kabaktan sote (pulbiberli yoğurtlu cevizli)
Spor yok
Afiyet olsun ..Menüm
Sabah :lorlu omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 simit, kefir
A.Ö: Türk kahve yarım elma
Akşam: Salata, Tarhana çorba
Zipzip-
Sporun çok iyi canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş Olsun canımSabah 1haş yum, 1çatal peynir, 8 yeşil zeytin, 2 mücver, 1 wasa
Öğlen yada ara yemedim ama masada ne varsa tırtıkladım.
Akşam da çok az salata yedim ve 1hurma
Şuan bir listem yok, cumartesi başlayacak, free takılıyorum, cumartesiden sonra kaçamaksız 1ay yapıcam çünkü.
Bir de o kadar kötüyüm ki gözüm sürekli yatakta, ayakta durmak isteniyorum, ve hep hamileyken böyle olurum,7/24 uyurum, reglimin 2gün önce bitmiş olmasına rağmen şu an deli gibi korkuyorum hamilelik ihtimalinden. Yarın dra gidicem kan değerlerim için.
Afiyet olsun27/01 Çarşamba
Kahvaltı (09.00)
- 1 dilim ekmek, 1 tk krem peynir, 3 zeytin, yarım çk bal
Akşam (18.00)
- 6-7 kaşık yoğurtlu makarna
Su: 4.5 lt
Spor: 12000 adım
28/01 Perşembe
Kahvaltı (11.00)
- 2 dilim ekmek, acuka, 1 dilim peynirden tost, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin
Ara (16.00)
- 1 portakal, 1 kf leblebi, filtre kahve
Akşam (19.00)
- 2 kepçe yoğurtlu çorba
Su: 2.5 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie, 30 dk cardio zumba
Zipzip-
Afiyet olsun28/01/2021
Sabah (08.30)
-1 tane yulaflı krep
-2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
-4 zeytin
-2 dilim beyaz peynir
Öğle (13.00)
-1 kase mercimek çorbası
-40 gr ekmek
Akşam (18.00)
-1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
-1 kase yoğurt
Ara(20.00)
-1 tane portakal
-10 tane çiğ fıstık
2 litre su
9350 adım N Nidsalii
Zipzip- Denp E Elif_Eylul
Chedarice
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahvaltı her zamanki kahvaltım cıs yok..
Öğle 1 ton balığı 1 domates 5 zeytin sabah yememistim canım çekti 1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı kızların nesguiklerinden 2 avuç yedim
Akşam bir kepçe çorba yarım dilim tb ekmeği 1 kaşık et kavurma toplasam 10 tane anca eder
Midem bulandı yiyemedim
Bitki çayı
3 litre su
Yatmadan önce ballı limonlu ılık su içerim
Adımları sonra yazacağım
Zipzip- Denp E Elif_Eylul N Nidsalii
Hmm süpermiş afiyet olsunSıvı smoothie.meyve .sebze çiğ kuruyemiş ağırlıklı beslenme canım
Bende bir kere oyle yaptım cidden dediğin kadar oluyormezdekeyle leslie boosted yaoiyorum inanilmaz eglencelliiii
hatrım kalır bi kez deneyin hele o öne dogru yuruyuslerde elleriniz kollariniz yerinde duramayacak
Canım hiçbir şey yememişsin ki.O kadar kötü olup uyuklamak istemen çok normal.Fit biri için bile bu yediklerin azken senin beden kitle endeksine göre ise çok çok az..Bedenin nerden enerji alacak ki..Umarım yarın tartı var die böyle yapmamışsındır.Geçmiş olsın.Sabah 1haş yum, 1çatal peynir, 8 yeşil zeytin, 2 mücver, 1 wasa
Öğlen yada ara yemedim ama masada ne varsa tırtıkladım.
Akşam da çok az salata yedim ve 1hurma
Şuan bir listem yok, cumartesi başlayacak, free takılıyorum, cumartesiden sonra kaçamaksız 1ay yapıcam çünkü.
Bir de o kadar kötüyüm ki gözüm sürekli yatakta, ayakta durmak isteniyorum, ve hep hamileyken böyle olurum,7/24 uyurum, reglimin 2gün önce bitmiş olmasına rağmen şu an deli gibi korkuyorum hamilelik ihtimalinden. Yarın dra gidicem kan değerlerim için.
Afiyet olsun canımBugunku menuCanım afiyet olsunMenüm
Öğle 1 ton balığı 1 domates 5 zeytin sabah yememistim canım çekti 1 dilim tb ekmeği
Akşam bir kepçe çorba yarım dilim tb ekmeği 1 kaşık et kavurma toplasam 10 tane anca eder
Midem bulandı yiyemedim
Bitki çayı
3 litre su
Adımları sonra yazacağım
Aksam (iftar)
Lor peynirli salata
Bir kase domates çorbası
Ara(yatana kadar)
3 kuru kayisi
Yesil cay
Hibiskus cay
2 lt su
Spor Z zipzipDenp N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
Midem bulandı yiyemedim
Bitki çayı
3 litre su
Adımları sonra yazacağım
Gözüm yatak harici hiçbir şey görmedi ki, gündüz yatmaktan uyumaktan nefret eden ben eşime yalvardım al çocukları yatayım diye, 1haftadır böyleyim cnm bugün dayanamadım artık. Yemek masası duruyor öyle ben yatıomCanım hiçbir şey yememişsin ki.O kadar kötü olup uyuklamak istemen çok normal.Fit biri için bile bu yediklerin azken senin beden kitle endeksine göre ise çok çok az..Bedenin nerden enerji alacak ki..Umarım yarın tartı var die böyle yapmamışsındır.Geçmiş olsın.
Börek sevmiyorum canım çok zorlanmadım. Genel anlamda hamur işi yemem. Bir tek simit seviyorum onu da şu dönemde erteliyorum sadece. Sen de harikasın benim için.Elhan dünürüm börek yememek büyük başarı valla misafir ağırlamak cok zor benim için diyetteyken
Harikasın
Canım arka minik balkonla idare ediyorum.Kesin balkon keyfi yapiyordur
Filiz' in demek istediği balkon keyfi farklı...bu hafta kilo farkı göremeyecek gibiyim.Dun deli gibi turşu yedim çok acıydı Antep işi. Tadına bakayım dedim ama durulacak gibi değildi ki...Aman ağzı boş dursunda dururmuki? durmaz...yoo durur... ya durmazsa...bugünperşembe ağzı boş dururrrrr dururrrrrrrr
Alintilari alintilayip daha sonra alintilara ekle deyip cevaplaya bascaksin canimYa Rabbi ben nıye bu alıntıları birbir ıcıne sokuyorumbenım gıbı becerebılen varmı hu hu kızlar Ilk araba öğrenmek ıcın dıreksıyona oturmuştum tabi Yenı evlıyız cicim ayları arka taraftaki poşetler one uçmuştu ve eşim o günden sonra bana arabayı vermedi alıntı meselesi gibi oldu
Evde kaç kisi var ablaBörek sevmiyorum canım çok zorlanmadım. Genel anlamda hamur işi yemem. Bir tek simit seviyorum onu da şu dönemde erteliyorum sadece. Sen de harikasın benim için.
Canım arka minik balkonla idare ediyorum.
Filiz' in demek istediği balkon keyfi farklı...bu hafta kilo farkı göremeyecek gibiyim.Dun deli gibi turşu yedim çok acıydı Antep işi. Tadına bakayım dedim ama durulacak gibi değildi ki...
Toplamda altı kişiyiz.Evde kaç kisi var abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?