Geldim geldim
Oyyy kuzum al senin olsun bireysel birincilik benim.onunla bir işim yok vallahi beni ilgilendiren takimca yaptiklarimizAynen yokolmadan mezun ol sen denp
yarışmaya 3. Kez katıldım
Bi defa birinci olmak için
Gözüm açık gitmeyim diye
Sen burdayken gözüm açık gidecem yine belli oldu
Dikkat et kuzumTeşekkür ederim kaptanım
Ama cenaze evinde sürekli hareket halindeyim yorgunluk tan mi ne bugun fazla kaçırdım ama midem çok fena şuan wc den çıkamıyorum mideyi bozmuşum
Gecmis olsun canim kosturmaktan bide yediklerindendirTeşekkür ederim kaptanım
Ama cenaze evinde sürekli hareket halindeyim yorgunluk tan mi ne bugun fazla kaçırdım ama midem çok fena şuan wc den çıkamıyorum mideyi bozmuşum
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
10-12 tane hazırlayacağım
Sagol canimE Elif_Eylul mezuniyetin hayırlı olsun canım ❤❤
Tabiki takımda önemli de benim içimde kaldı ondan kilo aldım belki deOyyy kuzum al senin olsun bireysel birincilik benim.onunla bir işim yok vallahi beni ilgilendiren takimca yaptiklarimiz
Dikkat et kuzum
Sagol canim
Olabilir kuzum kosturmacadanCanım bu gun fazla yediğim için boyle oldu yorgunluktan midir nedir gözüm doymuyordu
Sen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardiCanım bu gun fazla yediğim için boyle oldu yorgunluktan midir nedir gözüm doymuyordu
Teşekkür ederim canım evet fazla karıştırdım bugun midemiGecmis olsun canim kosturmaktan bide yediklerindendir
Ohoooo mezun olduğun gün hic olmadi bari 1 gün sonra saçmalasaydınSen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardi
Yarin düzene sokucam canim ilaclarim var artikOhoooo mezun olduğun gün hic olmadi bari 1 gün sonra saçmalasaydın
Oo çok güzel o zaman canım 60 a inip mezun olsaydın keşkeYarin düzene sokucam canim ilaclarim var artik
Annem yemez atma şimdiSen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardi
Aynen aynen kocaman nazar boncuğu lazım şimdi takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?