Afiyet olsun canım normale gore cok olmus ama odulu çoktan hak ettin 33.6 kilo verdin takimlaBugünkü menüm
Sabah 07.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı 10.00 1 tane yumurta dan omlet 6 zeytin 1 el kadar tandır ekmegi domates biber 4 dilim peynir 2 bardak şekersiz çay
13.50 2 kepçe kırmızı et 3 yemek kaşığı pilav
2 kasım yogurt 1 tane baklava
16.00 3 tane baklava 1 bardak çay
19.00 1 kepçe kırmızı et kavurma 4 yemek kaşığı pilav 3 yemek kaşığı Yoğurt
Bugün çok karışık oldu kabul ediyorum
2 litre su
Hayir etmedinE Elif_Eylul mezuniyeti kutlamis miydim tebrik ederim ikinci defa mezun ettik ve gormedigin rakamları gordun
Haftaya mezuniyetimin şerefine 6.Birinciliği isterim grupp grupppKizlar hepinizi tebrik ediyorum ust uste besinci birincilik geldi
Insallah canim çok sagol
Afiyet olsun canım normale gore cok olmus ama odulu çoktan hak ettin 33.6 kilo verdin takimla
Cok calisip birinci olacagiz yine canimHaftaya mezuniyetimin şerefine 6.Birinciliği isterim grupp gruppp
Aynen yokolmadan mezun ol sen denpHaftaya mezuniyetimin şerefine 6.Birinciliği isterim grupp gruppp
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım normale gore cok olmus ama odulu çoktan hak ettin 33.6 kilo verdin takimla
Cok calisip birinci olacagiz yine canim
Kuzzummmm tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun haftaya yanındayım isnTebrik ederim kizlar hepinizi
Tesekkur ederim canim
Kuzzummmm tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun haftaya yanındayım isn
Biraz zor gelirsin kaptanım gel etme gitme
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kaptanım
Ama cenaze evinde sürekli hareket halindeyim yorgunluk tan mi ne bugun fazla kaçırdım ama midem çok fena şuan wc den çıkamıyorum mideyi bozmuşum
10-12 tane hazırlayacağımBiraz zor gelirsin kaptanım gel etme gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?