Etap raporu yayinlandi 2 .kez mezun olmustur diyorOlmusmuyum ensonunda
Ohh ohhh içim rahatladiEtap raporu yayinlandi 2 .kez mezun olmustur diyor
Bende seni cok seviyorum canimOhh ohhh içim rahatladi
Teşekkür ederim canım seni cok seviyorum
Cuma free listeye eklicem seni yoksa yemege devam edeceksinKoşun koşunnn 3.kez listeye gircem ben
Boyle yersem
Neee neeeCuma free listeye eklicem seni yoksa yemege devam edeceksin
Tesekkur ederim canimTebrikler tatlım.
Tamam tamam biraktim sen ne zaman hacamat yaptiracaktin yasaklar yok mu az yersin mecburNeee neeebeni birak artik
Sonradanda öğrenmişsin ama yazayim yinede canim tostu yulafla yapmistim :))Sabah hem tost hem yulaf ,öğlen de pilav derken sanki karbonhidrat bir tık kaçmış gibime geldi..Akşam bence 2 kaşık değil de en az 4 kaşık tavuk sote yemelisin.Protein kilo vermeyi daaha da kolaylaştırıyor (tabi her şeyin fazlası zarar ama 2 kaşık da az bence)
1ay varTamam tamam biraktim sen ne zaman hacamat yaptiracaktin yasaklar yok mu az yersin mecbur
Canımmmmm tebrik ederim tartida hiç artı gorme bundan sonra artık inşallahKoşun koşunnn 3.kez listeye gircem ben
Boyle yersem
Etap raporunu nerden görebiliyoruz, merak ettim de
E Elif_Eylul tekrardan tebriklerrrr canımmmAma dikkat et aramıza geri dön,70 çok uzak değil bak
Sagol canimEtap raporunu nerden görebiliyoruz, merak ettim de
E Elif_Eylul tekrardan tebriklerrrr canımmmAma dikkat et aramıza geri dön,70 çok uzak değil bak
Hemen ekran görüntüsü aldımmm,tarif içinnnn çooooook teşekkürler canımmSonradanda öğrenmişsin ama yazayim yinede canim tostu yulafla yapmistim :))
O kadar güzel olduki tavsiye ederim...
Yulaf ile 3yk. Yogurt ve 1 yum. Karıştırılıp yagli kağıda serilir uzerine yine yağlı kağıt ile kapatılır. Tost makinesinde pembeleşince yarisina peynir vs. Konur ve bos kısım peynirli kısmın uzerine katlanır. 2 dk. Daha makinede tutuluppppp hüpletilirrrr :))) cok tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım inşallah hep eksi oluruzCanımmmmm tebrik ederim tartida hiç artı gorme bundan sonra artık inşallah
Yulaf ne kadar?Sonradanda öğrenmişsin ama yazayim yinede canim tostu yulafla yapmistim :))
O kadar güzel olduki tavsiye ederim...
Yulaf ile 3yk. Yogurt ve 1 yum. Karıştırılıp yagli kağıda serilir uzerine yine yağlı kağıt ile kapatılır. Tost makinesinde pembeleşince yarisina peynir vs. Konur ve bos kısım peynirli kısmın uzerine katlanır. 2 dk. Daha makinede tutuluppppp hüpletilirrrr :))) cok tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım,sana da zahmet verdimCuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Merhaba Arkadaşlar, Forumumuzda yer alan bir topikte Cuma günü tartılan ve kilosunu paylaşan arkadaşlarımız var. Bu geleneği, küçük bir ekleme ile devam ettirmek istiyorum. Açılan hemen her topiğe, duygularımızı yazıyor, desteklerimizi veriyor, önerilerde bulunuyor ya da sorularımızı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?