Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabahki yufka ekmek bütün yufka mı dilim mi canım Bütünse fazla sanki.Akşam yemeğin ise ancak ara öğün olur.Keşke en azından çorba+salata da yapsaymışsın üstüne.Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim bugun ne okudum biliyomusun bende bilmiyodum ispanagi yumurtalı yapinki hem protein hem sebze yemis olursunuz yogurtla yemeginki ıspanaginı öldurmeyesiniz
Yeri gelmişken bilgimizi tazeleyelim, belki unutanlar olmustur
Ispanakta ayni et ürünü gibi yaninda yoguurt tuketilirse demir emilimini azaliyor

Haaa, yapiyormuzyuz
Ben cogu zaman yapmiyorum etin yaninda ayran severim :))

Yeri gelmişken bilgimizi tazeleyelim, belki unutanlar olmustur
Ispanakta ayni et ürünü gibi yaninda yoguurt tuketilirse demir emilimini azaliyor

Haaa, yapiyormuzyuz
Ben cogu zaman yapmiyorum etin yaninda ayran severim :))
Aynen bende sevmem yogurtsuz

Afiyet olsun
21.00 da Denp in dediği sporu yapacağım. İsteyenler bana katılsın.
Bende sımdı mınnakı uyuttum yapacagım bırazdn canım
Kuzum aksamı es gecmıssın dikkat et

3 ya da 4 yk. Canım kivami koyu olacak yoksa güzel olmuyor yogurtta akar cıvık olursa.
Cinside şöyleki:)) bildiğin yulaf kepegini direk koyuyorsun cekip un haline getirmeyeceksin canım.
Yarin herkes dukan tost yapiyormus bende hic denemedim :)

Güzel menüü canım.Ekmeği de baya bırakmışsın maşallah,akşam hiç yok.Nerdeeeen nereye Sporun da çok güzel, afiyet olsun

Sabahki yufka ekmek bütün yufka mı dilim mi canım Bütünse fazla sanki.Akşam yemeğin ise ancak ara öğün olur.Keşke en azından çorba+salata da yapsaymışsın üstüne.Afiyet olsun
Dışarıdaydım bugün bu sebeple yemektense yememek daha iyi geldi ince yufkalar var ya ondandı.

Afiyet olsun canım

Mefkurem , abla su senin pırasa boregının tarıfını verebılırmısın
Kuzum 2 sefer tavada yaptim ama yapisti cevirmesi zor oldu
Bence en garanti firinda borcama koymak

Pirasalari küçük dograyip tavada az yagla sote yapiyorum biraz ölüyor
Istenirse icine 1 havuc rendelenebilir
Sogumaya birak

Sosu 2-3 yumurta biraz peynir az sut yarim paket kabartma tozu
Maydonoz dereotu yesil sogan, istege gore
Kivam almasi icin 2-3 kş un - ben beyaz un koymuyorum - istenirse yulaf ezmeside olabilir
Tuz karabiber pul biber
Pirasayla karistirip, borcami az yagla firina
Alti, üstü kizarir gibi olunca üstüne kaşar tekrar firina

Yogurtla cok guzel oluyor

Aslinda firin mücver gibi
Her tür sebze ayni sekilde olur
Isbanakda yapiyorum bazen

Dışarıdaydım bugün bu sebeple yemektense yememek daha iyi geldi ince yufkalar var ya ondandı.
Diyetisyenim 1 yufkanın 8 dilim ekmeğe eş değer olduğunu,ancak kahvaltıda yufkanın 4'de 1'inden yapacağım gözlemeye izin veriyordu da ondan şey ettim .İnce de olsa kalorili bişi (ama yufka ekmek baska bişidir belki,ben normal yufkayı diom )
Akşam bence dışarda da olsan salata iyi olurmuş ama pandemi zamanı güvensizliğinden diosan o konuda bişi diyemem canım( kişisel algılama ben takımın zorla yediricilerindenim de Yiyerek,dengeli beslenerek zayıflamaya inanıyorum da )

Annem de mücveri böyle yapıyor. Her şeyin mücverini yanii.Ispanak,pırasa,pazı,kabak,patlıcan vs..Tam buğday unu koyuyor ama üzerine kaşar koymuyoruz biz.Bol yoğurtla çok lezzetli oluyor, bayılırım.Ellerine sağlık

Tesekur ederim abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…