Hahahah evet, bunu atlamışım, benim mide 4 oda 1 salon50 kilo biriyle bizim mideler farkli kuzum
Gecen doktora gittiğimde dedi mutlaka sebze yemeklerinin yaninda bile 1 tabak salata tuketinKeşke yeseymişsinn.Ben salata hiiiiiiiiiiç ama hiç sevmiyorum canım :))) Ama özellikle et ürünü tükettiğimde yanında yiyorum ki kan yapsın diye,mecburiyetten yani.Bir de gün içinde sebze de tüketilmediyse ya salatadan ya meyveden ancak vitamin alıyor insan.Ben annemin olaylarından beri biraz sağlıklı beslenmeye odaklı gitmeye çalışıyorum ondan sanırım dikkatimi çekiyor
Bende 55-56 kiloyum ama midem o kadar vardir sanirimHahahah evet, bunu atlamışım, benim mide 4 oda 1 salon
Sen bu konularda dikkatlisinKeşke yeseymişsinn.Ben salata hiiiiiiiiiiç ama hiç sevmiyorum canım :))) Ama özellikle et ürünü tükettiğimde yanında yiyorum ki kan yapsın diye,mecburiyetten yani.Bir de gün içinde sebze de tüketilmediyse ya salatadan ya meyveden ancak vitamin alıyor insan.Ben annemin olaylarından beri biraz sağlıklı beslenmeye odaklı gitmeye çalışıyorum ondan sanırım
Sanirim kabizlik sorunumda yediklerime dikkat etmemekdenGecen doktora gittiğimde dedi mutlaka sebze yemeklerinin yaninda bile 1 tabak salata tuketin
Evet canimSanirim kabizlik sorunumda yediklerime dikkat etmemekden
Aynen caniko.Doktorlar sebze yemeklerinin yanında bile yiyin diyorlar.Çünkü sebze yemekleri piştiğinden vitamini görece ölüyor.Ama salata çiğ olduğundan vitamin oranı daha fazla.Ayrıca lifli olduğundan sindirime de iyi gelir. Geçenlerde de şey okumuştum örneğin.Hamile kadınların muhakkak günde 1 kez salata yemesi gerekirmiş (gereksiz bilgi ama paylaşasım geldiGecen doktora gittiğimde dedi mutlaka sebze yemeklerinin yaninda bile 1 tabak salata tuketin
Ebeeee deliiiiAynen caniko.Doktorlar sebze yemeklerinin yanında bile yiyin diyorlar.Çünkü sebze yemekleri piştiğinden vitamini görece ölüyor.Ama salata çiğ olduğundan vitamin oranı daha fazla.Ayrıca lifli olduğundan sindirime de iyi gelir. Geçenlerde de şey okumuştum örneğin.Hamile kadınların muhakkak günde 1 kez salata yemesi gerekirmiş (gereksiz bilgi ama paylaşasım geldi)
Ben maalesef sevmiyorum salatayı ama zorluyorum kendimi yiyim diye.Eskiden alışık da olmadığımdan tiksinerek yerdim artık normal yiyebiliyorum şükür
Yeni yeni yiyorum ama seviyorum dersem iddialı olurEbeeee deliiii
Kiz ben severim ama hazir olunca
Yika et yap üseniyom
Ben rondonun rendr yerinde havuç, siyah havuç, turp, pancar rendeleyip tupper kaplara koyuyorum, 1 hafta gidiyor, yeşillikleri de yıkayıp kurutup doğrayıp koyıyorum onlar da 3 gün gidiyor. Şipşak salata oluyor. Bir de mor lahana sirkeli hazırlayıp kavanoza koyuyorum,Ebeeee deliiii
Kiz ben severim ama hazir olunca
Yika et yap üseniyom
Güzel menü canım,afiyet olsunBugünün menüsü sabah 1 bardak ılık sirkeli su
Kahvaltı Saat 9.00 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf.
2. Kahvaltı eşimle saat 12. 00
2 yumurta rafadan
Domates, maydanoz, 6 zeytin, açık cay
2 çatal labne
Ara 1 yeşil elma
1 Türk kahvesi
2 kayısı
Akşam 17.30
Ispanak kavurması( soğanla soteledım haslayıp)yumurtasız
1 kase yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber salatası
2 litre su
(haftasonu spor yapamıyorum ev ıcı adımda bu kadar )
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp
Afiyet olsun canim bugun ne okudum biliyomusun bende bilmiyodum ispanagi yumurtalı yapinki hem protein hem sebze yemis olursunuz yogurtla yemeginki ıspanaginı öldurmeyesinizBugünün menüsü sabah 1 bardak ılık sirkeli su
2 yumurta rafadan
2 çatal labne
Ara 1 yeşil elma
1 Türk kahvesi
2 kayısı
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
2 litre su
Bende pazardan alinca hepsini yikar yaparsam koyuyorum kenara hazir oluyo ama yapmazsam üseniyomBen rondonun rendr yerinde havuç, siyah havuç, turp, pancar rendeleyip tupper kaplara koyuyorum, 1 hafta gidiyor, yeşillikleri de yıkayıp kurutup doğrayıp koyıyorum onlar da 3 gün gidiyor. Şipşak salata oluyor. Bir de mor lahana sirkeli hazırlayıp kavanoza koyuyorum,
Hazır olmayınca salata yapmak çok zor.
Afiyet olsun canımBugünün menüsü sabah 1 bardak ılık sirkeli su
2 yumurta rafadan
2 çatal labne
Ara 1 yeşil elma
1 Türk kahvesi
2 kayısı
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
2 litre su
Guzel menu afiyet olsun canım31/01/2021
Sabah (10.00)
-Beyaz peynirli,domatesli omlet (1,5 yumurta ile)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Ara (12.30)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (15.30)
-Fırında kızarmış sardalya (10-12 tane)
-Fırında kızarmış 1 patates
-Bol salata (z.yağlı)
Ara (17.45)
-1 kivi
-5 çiğ kaju
Akşam (20.00)
-2 kepçe bal kabağı çorbası
-1 minik kase yoğurtlu kereviz salatası
-1 tane wasa
-1,5 dilim beyaz peynir
Ara (21.00)
-Bitki çayı yanında 1 kuru incir yiyeceğim
3 litre su
Leslie ile 3 mile 45 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul Denp
Afiyet olsun canim31/01/2021
Sabah (10.00)
-Beyaz peynirli,domatesli omlet (1,5 yumurta ile)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Ara (12.30)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (15.30)
-Fırında kızarmış sardalya (10-12 tane)
-Fırında kızarmış 1 patates
-Bol salata (z.yağlı)
Ara (17.45)
-1 kivi
-5 çiğ kaju
Akşam (20.00)
-2 kepçe bal kabağı çorbası
-1 minik kase yoğurtlu kereviz salatası
-1 tane wasa
-1,5 dilim beyaz peynir
Ara (21.00)
-Bitki çayı yanında 1 kuru incir yiyeceğim
3 litre su
Leslie ile 3 mile 45 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul Denp
Olmusmuyum ensonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?