Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rica ederim canim ne demek insallah beğenirsin ben cok begendim krebi seviyorsan bunuda seversin muhakkak
3 ya da 4 yk. Canım. Cıvık olmaması lazim. Ben kaşar domatesli yaptimcok iyi geldi valla kaşar yüzünden umada yapabilirsin

birbeste bir şey daha sorucam. Hem yulafın miktarını hem de cinsini:)) yulaf kepeği var bende de.Onu un haline mi getireyim.Krep yaparken öyle yapıom da
3 ya da 4 yk. Canım kivami koyu olacak yoksa güzel olmuyor yogurtta akar cıvık olursa.
Cinside şöyleki:)) bildiğin yulaf kepegini direk koyuyorsun cekip un haline getirmeyeceksin canım.

Menüm
Sabah 08.00 sirkeli su

09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği 2 tane biber 2bardak şekersiz çay

Öğlen 13.30 1 kepçe kırmızı et 2 yemek kaşığı pilav 5 tane turşu biber

Akşam 19.00 1 buçuk kepçe kuru fasulye
3litre su

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim aksam az olmus salata veya yogurt ekleseydin

Ne demek canım benim yeyince yorumunu yaz emi bakalim beğenecek misin bence beğeneceksin
Yazarım canımmm Bu arada bendeki yulaf kepeği değil yulaf ezmesiymiş bir daha baktım da,iri taneli bişi mecbur toz haline getircem ama olsunn zor bişi değil.
Krebini çok seviyorum valla, tok da tutuyor. Bu da öyle olur bence

Afiyet olsun canım, ben de salata eklesen iyi olurmuş dicektim ama yazmışsın yukarı midem kötüydü die.Çokkk geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisindir

Günün özeti;
Ara öğün:kayısı çayı
Sabah : Ispanaklı yumurta 1 dilim peynir 1 yufka ekmeği 1tk tahin pekmez
Ara öğün : Türk kahvesi 1 ceviziçi
Akşam : küçük bir kase bulamaç(üzüm pestilinin muhallebi hali)
Ara öğün:yeşil çay
2.5 lt su
45 dk leslie=180 puan
5000 adım=150 puan
Toplam =330 puan
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul

Ben salatayi cok severim de
Bi yapan olsa hic fena olmaz en sevmedigim salata yapmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…