- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Rica ederim canim ne demek insallah beğenirsin ben cok begendim krebi seviyorsan bunuda seversin muhakkakHemen ekran görüntüsü aldımmm,tarif içinnnn çooooook teşekkürler canımm❤
Ben yulaf yemeye yeni başladım çinko içeriyor diye (ki protein bakımdan da zenginmiş).tek bildiğim tarif yulaflı krepti ki severim.Bunu da deneyeceğim en kısa sürede, eline sağlık
3 ya da 4 yk. Canım. Cıvık olmaması lazim. Ben kaşar domatesli yaptimcok iyi geldi valla kaşar yüzünden umada yapabilirsinYulaf ne kadar?
3 ya da 4 yk. Canım kivami koyu olacak yoksa güzel olmuyor yogurtta akar cıvık olursa.birbeste bir şey daha sorucam. Hem yulafın miktarını hem de cinsini:)) yulaf kepeği var bende de.Onu un haline mi getireyim.Krep yaparken öyle yapıom da
Çoookk teşekkürrrr ederimmm3 ya da 4 yk. Canım kivami koyu olacak yoksa güzel olmuyor yogurtta akar cıvık olursa.
Cinside şöyleki:)) bildiğin yulaf kepegini direk koyuyorsun cekip un haline getirmeyeceksin canım.
Ne demek canım benim yeyince yorumunu yaz emi bakalim beğenecek misin bence beğeneceksinÇoookk teşekkürrrr ederimmm❤
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 08.00 sirkeli su
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği 2 tane biber 2bardak şekersiz çay
Öğlen 13.30 1 kepçe kırmızı et 2 yemek kaşığı pilav 5 tane turşu biber
Akşam 19.00 1 buçuk kepçe kuru fasulye
3litre su
Afiyet olsun canim aksam az olmus salata veya yogurt ekleseydinMenüm
Sabah 08.00 sirkeli su
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği 2 tane biber 2bardak şekersiz çay
3litre su
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
3 ya da 4 yk. Canım kivami koyu olacak yoksa güzel olmuyor yogurtta akar cıvık olursa.
Cinside şöyleki:)) bildiğin yulaf kepegini direk koyuyorsun cekip un haline getirmeyeceksin canım.
Teşekkür ederim kaptanım midem bulanıyordu ondan yiyemedimAfiyet olsun canim aksam az olmus salata veya yogurt ekleseydin
Yazarım canımmmNe demek canım benim yeyince yorumunu yaz emi bakalim beğenecek misin bence beğeneceksin
Merak edip youtubedan bakmıştım ben de ve şimdi bu videoyu izlediydim, bu kadar olur
Afiyet olsun canım, ben de salata eklesen iyi olurmuş dicektim ama yazmışsın yukarı midem kötüydü die.Çokkk geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisindirMenüm
Sabah 08.00 sirkeli su
3litre su
Detaylı detaylı anlatmış. Deneyeceğim mutlaka. Güzel fikir için asıl ben size teşekkür ederim.Merak edip youtubedan bakmıştım ben de ve şimdi bu videoyu izlediydim, bu kadar olurSağ ol canım yüklemek icin uğraşmışsın da
Benimki tribleks villaHahahah evet, bunu atlamışım, benim mide 4 oda 1 salon
Bnm de en geniş yerim maalesef,her yerden çekiyorum en az ordan gidiyoBenimki tribleks villa
Ben salatayi cok severim deAynen caniko.Doktorlar sebze yemeklerinin yanında bile yiyin diyorlar.Çünkü sebze yemekleri piştiğinden vitamini görece ölüyor.Ama salata çiğ olduğundan vitamin oranı daha fazla.Ayrıca lifli olduğundan sindirime de iyi gelir. Geçenlerde de şey okumuştum örneğin.Hamile kadınların muhakkak günde 1 kez salata yemesi gerekirmiş (gereksiz bilgi ama paylaşasım geldi)
Ben maalesef sevmiyorum salatayı ama zorluyorum kendimi yiyim diye.Eskiden alışık da olmadığımdan tiksinerek yerdim artık normal yiyebiliyorum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?