Kaynanan İspanak böreği getirmiştir kaç gün önce bi kere ağzıma sürmedimDiyetisyenim 1 yufkanın 8 dilim ekmeğe eş değer olduğunu,ancak kahvaltıda yufkanın 4'de 1'inden yapacağım gözlemeye izin veriyordu da ondan şey ettim .İnce de olsa kalorili bişi (ama yufka ekmek baska bişidir belki,ben normal yufkayı diom)
Akşam bence dışarda da olsan salata iyi olurmuş ama pandemi zamanı güvensizliğinden diosan o konuda bişi diyemem canım( kişisel algılama ben takımın zorla yediricilerindenim deYiyerek,dengeli beslenerek zayıflamaya inanıyorum da )
İyi yapmışsın canımmm .En kötüsü 1 dilim yersin ama o gün içinde başka karbonhidrat tüketmezsin.Yine de beyaz undan elimizden geldiği kadar uzak durmakta fayda varKaynanan İspanak böreği getirmiştir kaç gün önce bi kere ağzıma sürmedim
Bu hafta 83 u görsem iyi ama dikkat etmeye çalışacağım az yiyeceğimİyi yapmışsın canımmm .En kötüsü 1 dilim yersin ama o gün içinde başka karbonhidrat tüketmezsin.Yine de beyaz undan elimizden geldiği kadar uzak durmakta fayda var
Sağol bebiş.Afiyet olsun canim
E gör bi zahmet 83 ü ben de 81 i göreyim diyorum. Artık 7 yi göreliimmmmm.Bu hafta 83 u görsem iyi ama dikkat etmeye çalışacağım az yiyeceğim
Güzel menü canım,afiyet olsunMenüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
3 dilim sucuk
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Öğle 15.00
7 kestane
Ara 17.00
3 kuru incir
1 kayısı
1 avuç kuruyemiş
Akşam 20.00
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
2 litre su
Zipzip- @Nidsalii @Denp @Elif Eylul
Afiyet olsun canım,güzel menü ve aramıza hoşgeldinselam kizlar menum
Kahvalti 10.30 menemen
Sutlu zencefil zerdecal birbtutam..yarim simit
Oglen 14.00 sutlu yulaf yarim kase
Aksam 18.00 120 gr somon 3 kasik makarna bolca marul ve brokoli yarim patates ile gunu bitirdim 2 lt su ...
Spor 8 km yuruyus
30Dk bolgesel
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun31 Ocak Pazar
Kahvaltı 11.00
5 yk yoğurt- 2 yk yulaf - 6-7 fındık
1 portakal
Akşam 16.00
2 sarıkanat
Az salata
1 dilim ekmek
Bikaç lokma reçel
40 dk kardiyo (koşu bandında)
2 set (60dk) leslie boosted
Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seniBu hafta 83 u görsem iyi ama dikkat etmeye çalışacağım az yiyeceğim
Sağol canım.Güzel menü canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım,güzel menü ve aramıza hoşgeldin
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun
Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seni
Valla vızzz geçiyor millet biz arkada kaldıkE gör bi zahmet 83 ü ben de 81 i göreyim diyorum. Artık 7 yi göreliimmmmm.
Yakala vallahi.Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seni
Ne yaptın direkt yuttun mu?Kaynanan İspanak böreği getirmiştir kaç gün önce bi kere ağzıma sürmedim
Yutabilsem masada duruyorNe yaptın direkt yuttun mu?
Sıfır kaçamak yapayım biGüzel menü canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım,güzel menü ve aramıza hoşgeldin
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun
Migiiiiii geçen hafta ufak tefek kaçamaklar yaptığından az kilo vermiştin.O yüzden bu hafta sıfır kaçamak ve üstüne spor yapmalısın.Yoksa yakalarım seni
Ben haftalarca aynı yerde takılı kaldım zaten.Sana büyük avantaj sağladım.Artık top sendeSıfır kaçamak yapayım bitakılı kalma emi
Yapacağıma inanıyorsunBen haftalarca aynı yerde takılı kaldım zaten.Sana büyük avantaj sağladım.Artık top sende
Benim neye inandığımın önemi yok ki..Sen kendine inanıyor musun,önemli olan oYapacağıma inanıyorsun
Benim neye inandığımın önemi yok ki..Sen kendine inanıyor musun,önemli olan o
Seviyorum senı kızBenim neye inandığımın önemi yok ki..Sen kendine inanıyor musun,önemli olan o
Ben de seniiiiiiiiiiiii❤❤ Hadi bakalımm,geçen hafta sen beni dürtmüştün.Şimdi de ben dürtmüş olayım.Öyle birbirimizi çeke iteleye zayıflayacağız inşallahhSeviyorum senı kız
Biraz toparlandım şükürKahvaltı 13:00
1 sahanda yumurta
7 zeytin
1 parça peynir
Çay
2 dilim kepek ekmeği
Ara 15:00 1 elma 15 kuruyemiş 1 hurma topu
akşam 18:00
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak yeşil fasulye
1 su bardağı ayran
2 yk bulgur pilav
2 lt su
Spor yok.
acayip bir ağırlık çöktü üstüme hala mutfağı da toplamadım hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?