Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun ablaa :) Menün güzel sadece sandviç ekmeği bildiğimiz beyaz un sandviç ekmeklerindense 1,5 fazla olmuş olabilir.Bi de ara öğün vs de olsa iyi olurmuş sanki
Anladım ablacımTeşekkür ederim cnmYazmayi unutmuşum, beyaz ekmek yemiyorum
Cavdar ekmegiydi
Aslinda 1 den fazla yememeye calisiyorum :)) dün biraz kaçtı
Acikirsam ara öğün yapiyorum, dun ihtiyac duymadim
Canım tatlı yemem ama abur cubur çikolata duskunluğum var malesef ama onuda buranın sayesinde bayağı bır torpuledımAyyy maşallah sana diyim ozaman tatlida yemiyosan
Evet canım ne yazıkkı sabah 6.30 da kalktım sirkeli su içtim hala midem bulanıyor. O geçsin dıye üstünede içtim haliyle artı geldımSu yapar evet, ben hep sabah aç, susuz, wcye gitmiş, iç çamaşırlı tartılıyorum. Yoksa sabah akşam arası 1kilo bile farkediyor
Günaydınlarrrr, haftaya +350 ile başladım. İlk kez artı görüyorum tartıda. İnşallah cumaya kadar düzelir de 90da takılmadan 8leri görürüm.
Arkadaşlar haftasonu az kaçamak yaptım +500
sonrasinda wc gittim kabızlık çekiyorum. bi daha tartılmadim sonrasinda.
ödem olduğu bal gibi uyuşuk hissediyorum heryerim agriyor.
Şubat ayi için plan hazirladim inşallah tutar hergün düzenli olarak deftere yazarim ne olacagini.
spora başlayacagim üşengeçligim yüzünden yapamıyorum nedense.
bu hafta kaçamaksiz olsun inşallah
malesef 79.8
suyada dikkat ediyodum buraya girince oda olmadi . haftasonu çöp oldu ziyan ettim kendimi emegimi
Zipzip-
+1000 hafta sonu 1 kilo almis olamam diye düşünüyorum...gecen hafta +500 gelmistim regli.olacagim.icin di.bu haftada böyle....off canim sıkıldı...2 gun ust uste hizli yürüyüş bana yaramıyo...bunu bile bile bi daha yaptım sonuc tartida
Günaydın73,0 bende bu hafta acil toparlanalım haftasonu rahatlığı sanırım dolmalar
Günaydın kızlarrrrr
86.9 ile +100'üm ben de
Haftasonu kaçamak yapmamıştım,sporum da vardı vs.Cuma günkü supangle'nin ödemidir diye umut edip cumaya kadar eksiye düşeceğime inanıyorum inşallahhh
Günaydın kızlar mutlu haftalar .
ben 96 çıktım ama reglin 3.günündeyim o yüzden sanırım yoksa bu kadar olmaması lazım
Bende 68.7 çıktım +200 ama eksiyimdir diye düşünüyorum perşembeden beri wc yok ve karnımda hem şişlik hem gaz var
Günaydın kızlarbenimde her geçen gün artmaya devam ediyor kilom sağolsun. 63 gözüküyorum bugün diyetisyene mi gitsem yine yada bekleyeyim en iyisi şu regl dönemi geçsin hızlıca başlarım yine gider inşallah
Az yada cok artisi olan arkadaslarKizlar yazmayi unuttum bugün artı 400 çıktım malesef ama sallamıyorum önemi yoktur 4 günlük tedbire bakar canlar sizde üzülmeyin sakın
Geçmiş olsun canım anneciğin için ,umarım şimdi daha iyidir❤birbeste canım, dr sonucumu merak etmiştin, çok şükür her şey güzel çıkmış, şekerim yok, insulin direncim artık yok, troidler normal (annem troid kanseri olduğu için çok dıkkat ediyorum), tuz asla kullanmam ama iyotlu tuz ye dedi (, d vit eksik o hep eksikti, hap başladık. 3 ay sonra kontrol.
Eşimde haşimato,şeker, kolestrol ve insulin çıktı, acil kilo vereceksin dedi dr. Hahahah, keşke başlasa o da ama hala her gün baklava devam.
Ben yazdim sanki ama gözden kacirmis olabilirim canim sabah aç karnina verdi haplari zaten basladim soyledigi gibi uyguluyorum insallah iyi gelirE Elif_Eylul geçenlerde seni de etiketlemiştim ama görmedin.Sen nasılsın canım? Doktorun tiroid için hap yazdı mı? Sabahları en az kahvaltıdan yarım saat önce içmelisin. Ve ilk dozaj ayarlanırken tutturmak zor oldugundan sıkıntı olabiliyor.İnşallah doğru dozajdır ve rahat alışırsın canım
Gelir canım her türlü,hatta birden kilo bile verebilirsin:)) kontrollerini ihmal etme,küçük bir enzim gibi gözükse de vücut açısından çok önemli maalesef.Geçmiş olsun canımBen yazdim sanki ama gözden kacirmis olabilirim canim sabah aç karnina verdi haplari zaten basladim soyledigi gibi uyguluyorum insallah iyi gelir
Sen yarışırsın acaba ben yarışırmıyımHaftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Yarisirsin tabi kız neyin eksikSen yarışırsın acaba ben yarışırmıyım
Tekrar tebrik ediyorum canımEki Görüntüle 2773782
E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875
Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim
Annem çok şükür iyi, ama o kadr sıkılmış ki gitmiyor artık doktora,Geçmiş olsun canım anneciğin için ,umarım şimdi daha iyidir❤
Tiroid bakımından dikkatli olmak istiyorsan muhakkak doktorunun dediği gibi iyotlu tuz kullanmalısın.Sıfır tuz çok sağlıksız, tiroid enzimlerini bozarsın.
Eşin de tiroid hastasıymış.İnsülin direnci vs kilodan olmuştur ve zayıflayınca geçer. Önemli olan kilo vermesi ve haşimato varsa ilaçsız kilo vermesi zor.Doktor ilaç verdi mi? Düzenli kullanması çok önemli.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?