Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ablaa :) Menün güzel sadece sandviç ekmeği bildiğimiz beyaz un sandviç ekmeklerindense 1,5 fazla olmuş olabilir.Bi de ara öğün vs de olsa iyi olurmuş sanki
Teşekkür ederim cnm Yazmayi unutmuşum, beyaz ekmek yemiyorum
Cavdar ekmegiydi
Aslinda 1 den fazla yememeye calisiyorum :)) dün biraz kaçtı
Acikirsam ara öğün yapiyorum, dun ihtiyac duymadim

Teşekkür ederim cnm Yazmayi unutmuşum, beyaz ekmek yemiyorum
Cavdar ekmegiydi
Aslinda 1 den fazla yememeye calisiyorum :)) dün biraz kaçtı
Acikirsam ara öğün yapiyorum, dun ihtiyac duymadim
Anladım ablacım Ben ara öğünleri acıkmasam da yapıyorum (ki genelde açıkmamış oluyorum).Maksat vitamin almak

Su yapar evet, ben hep sabah aç, susuz, wcye gitmiş, iç çamaşırlı tartılıyorum. Yoksa sabah akşam arası 1kilo bile farkediyor
Evet canım ne yazıkkı sabah 6.30 da kalktım sirkeli su içtim hala midem bulanıyor. O geçsin dıye üstünede içtim haliyle artı geldım

Günaydınlarrrr, haftaya +350 ile başladım. İlk kez artı görüyorum tartıda. İnşallah cumaya kadar düzelir de 90da takılmadan 8leri görürüm.

malesef 79.8
suyada dikkat ediyodum buraya girince oda olmadi . haftasonu çöp oldu ziyan ettim kendimi emegimi
Zipzip-

Günaydın 73,0 bende bu hafta acil toparlanalım haftasonu rahatlığı sanırım dolmalar

Günaydın kızlarrrrr

86.9 ile +100'üm ben de

Haftasonu kaçamak yapmamıştım,sporum da vardı vs.Cuma günkü supangle'nin ödemidir diye umut edip cumaya kadar eksiye düşeceğime inanıyorum inşallahhh

Günaydın kızlar mutlu haftalar .

ben 96 çıktım ama reglin 3.günündeyim o yüzden sanırım yoksa bu kadar olmaması lazım

Günaydın kaptanım bende + 1 kiloyum Zipzip- ama ellerim şiş ve ben kaç aydan beri regl olmuyorum

Bende 68.7 çıktım +200 ama eksiyimdir diye düşünüyorum perşembeden beri wc yok ve karnımda hem şişlik hem gaz var

Kizlar yazmayi unuttum bugün artı 400 çıktım malesef ama sallamıyorum önemi yoktur 4 günlük tedbire bakar canlar sizde üzülmeyin sakın
Az yada cok artisi olan arkadaslar
Bizim icin heççç möhüm degillllll :)))
Eminimki herkes cumaya kadar elinden gelenin fazlasini yapip güzel bi eksiyle gelecektir

Bugünden 4 günlük planlarimizi yapalim
Karbona, sislik yapicak seylere dikkat etmeye calisacalim

Geçmiş olsun canım anneciğin için ,umarım şimdi daha iyidir❤
Tiroid bakımından dikkatli olmak istiyorsan muhakkak doktorunun dediği gibi iyotlu tuz kullanmalısın.Sıfır tuz çok sağlıksız, tiroid enzimlerini bozarsın.
Eşin de tiroid hastasıymış.İnsülin direnci vs kilodan olmuştur ve zayıflayınca geçer. Önemli olan kilo vermesi ve haşimato varsa ilaçsız kilo vermesi zor.Doktor ilaç verdi mi? Düzenli kullanması çok önemli.Geçmiş olsun.

E Elif_Eylul geçenlerde seni de etiketlemiştim ama görmedin.Sen nasılsın canım? Doktorun tiroid için hap yazdı mı? Sabahları en az kahvaltıdan yarım saat önce içmelisin. Ve ilk dozaj ayarlanırken tutturmak zor oldugundan sıkıntı olabiliyor.İnşallah doğru dozajdır ve rahat alışırsın canım

Ben yazdim sanki ama gözden kacirmis olabilirim canim sabah aç karnina verdi haplari zaten basladim soyledigi gibi uyguluyorum insallah iyi gelir

Ben yazdim sanki ama gözden kacirmis olabilirim canim sabah aç karnina verdi haplari zaten basladim soyledigi gibi uyguluyorum insallah iyi gelir
Gelir canım her türlü,hatta birden kilo bile verebilirsin:)) kontrollerini ihmal etme,küçük bir enzim gibi gözükse de vücut açısından çok önemli maalesef.Geçmiş olsun canım

Haftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900 kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Sen yarışırsın acaba ben yarışırmıyım

Eki Görüntüle 2773782

E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875

Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim

45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM
BAŞARILI

6. TAKIM
BAŞARILI

9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

10.TAKIM
BAŞARILI

13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA

SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.

Tekrar tebrik ediyorum canım

Annem çok şükür iyi, ama o kadr sıkılmış ki gitmiyor artık doktora,
Tuzun tadını hiiiç sevmiyorum, tiksiniyorum resmen, yemeklere de kaya tuzu katıyorum çok çok az, o da millet de yesin diye. Ne yapcam bilmiyorum, yine en iyi yemeklere katmak sanırım.
Sabah işe giderken konuşmuşlar, ilaç verdi mi bilmiyorum ama bnm eşim zayıflamaz ona adım gibi eminim.
Teşekkürler.

Artıma üzüldüm ama geçecek diye Ümit ediyorum kızlar
Hindiba kahvemi içtim
1 saat sonra güzel kahvaltımı yaptım
Yarım saatte uygun adım yürüdüm.
kurtulmak istiyorum 9 lardan bir an önce .
kaçamak yokkk..
Bol suyla 4 gün devam inşallah
Allah herkese emeğinin karşılığını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…