- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Kaya tuzu en güzeli canım,yemeklere katsan kafi.Annem çok şükür iyi, ama o kadr sıkılmış ki gitmiyor artık doktora,
Tuzun tadını hiiiç sevmiyorum, tiksiniyorum resmen, yemeklere de kaya tuzu katıyorum çok çok az, o da millet de yesin diye. Ne yapcam bilmiyorum, yine en iyi yemeklere katmak sanırım.
Sabah işe giderken konuşmuşlar, ilaç verdi mi bilmiyorum ama bnm eşim zayıflamaz ona adım gibi eminim.
Teşekkürler.
Yok.be ne olcak ondan verirsin sen bebegimFAZLAM var sanki
Amın kuzum gayet ıstıkrarlı gıdıyorsunArtıma üzüldüm ama geçecek diye Ümit ediyorum kızlar
Hindiba kahvemi içtim
1 saat sonra güzel kahvaltımı yaptım
Yarım saatte uygun adım yürüdüm.
kurtulmak istiyorum 9 lardan bir an önce .
kaçamak yokkk..
Bol suyla 4 gün devam inşallah
Allah herkese emeğinin karşılığını versin
Gideyim de spor yapayım bariYok.be ne olcak ondan verirsin sen bebegim
Amın kuzum gayet ıstıkrarlı gıdıyorsun
Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştıkKaya tuzu en güzeli canım,yemeklere katsan kafi.
Sen yine de eşini ikna etmeye çalış bence.İnsülin direnci ilerler ve şeker hastalığına çevirirse geri dönüşü çok zor.Tiroid ilacını kullanıp biraz dikkat etse kilo verir zaten,ilaç biile baya yardımcı.Geçmiş olsun tekrardan canım.
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2773782
E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875
Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim
Tebrik ederim fılızEki Görüntüle 2773782
Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
E Elif_Eylul beklenen karne geldiEki Görüntüle 2773782
Notlar:
Masallah cnmHaftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Helallllllll45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA
SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık
Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Ama karatay kaya tuzu kullanin diyorGlifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..
Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaaBenim de bunu araştırmam lazım..
Buna senden cok başkaları sevinecekAyyy haftaya benimde mi karnem olacak
Tekrardan tebriklerrrr canımmmmmEki Görüntüle 2773782
Notlar:
Tebrik ederimm canım çooook iyi..Cumaya çok daha artacaktır o,maşallah :)Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.Ama karatay kaya tuzu kullanin diyor
Amann bosver Google :)))heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?