Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaya tuzu en güzeli canım,yemeklere katsan kafi.

Sen yine de eşini ikna etmeye çalış bence.İnsülin direnci ilerler ve şeker hastalığına çevirirse geri dönüşü çok zor.Tiroid ilacını kullanıp biraz dikkat etse kilo verir zaten,ilaç biile baya yardımcı.Geçmiş olsun tekrardan canım.

FAZLAM var sanki
Yok.be ne olcak ondan verirsin sen bebegim
Amın kuzum gayet ıstıkrarlı gıdıyorsun

Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.

Teşekkür ederim canım

Tebrik ederim fılız

E Elif_Eylul beklenen karne geldi tebrikler kuzum bir daha kilo almaman dileğiyle

Haftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900 kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Masallah cnm
Helallllllll

Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..

Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaa Benim de bunu araştırmam lazım..

Ama karatay kaya tuzu kullanin diyor

Tekrardan tebriklerrrr canımmmmm Süpersin,maşallahhhh
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Tebrik ederimm canım çooook iyi..Cumaya çok daha artacaktır o,maşallah :)
Ama karatay kaya tuzu kullanin diyor
heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.

heee ben de kaya tuzu daha sağlıklı diye onu kullanıyorum ama googlea yazınca iyot konusunda farklı farklı şeyler çıktı,kafam karıştı abla.
Amann bosver Google :)))
Dr larda kaya tuzu yada himalaya tuzu kullanin diyolaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…