Aaa geçmiş olsun yazmışlar sana da...Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Ah ahh haberleri izlemişsinizdir çok fena Izmir'in durumu..Bzm burda da aynı, çankkle yakın. Sesli gürültülü ve yoğundu. Gece yine deprem oldu
amin ccanım amin ...Günaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Amin amin..Sagol canım
Cok haklısın canim oylelerıde bize denk gelmiyor ıste
Rabbım beterinden korusun canim
Gunaydın canım
Gunaydın canım
Gunaydin canim
Günaydın canım
Günaydın canım
Gunaydın kaptanım
Gunaydın canım
Gunaydın canım
Gunaydın canım amin
Gunaydın canım
Yemek yapmaktan cok ne yemek yapacagını bulmak yoruyor insanı
Ah ahh tekrar geçmiş olsun...Hayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Üşenme tatlım. Aç bir bilim kurgu filmi. Yanında spor. Miss.Bende yapacağım spor da çok üşeniyorum
Ben zayif degilimki etli butluyum
Yükseleni başak olan bir oğlak burcu olarak biraz takıntılı ve mükemmelliyetçiyimdir maalesef canımAfiyet olsun,senin menü yazışını çok seviyorum, saatli, tek tek düzenli, çoktan aza doğru gidiyor.
Totolusuyemeğin salçalisi kadının.......
Afiyet olsun canım...Menüm;
Sabah 8gibi sıkılmış 2portakaldan kalanlar, 3-4 çig badem.
12 gibi 1yumurta, 1peynir, 8-9 zeytin, 2tb ekmek,
3.5 gibi tarçınlı türk kahvesi, 3 züber top
6.30 gibi 8 kaşık taze fasülye, 3kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, biraz kavurma, bolca salata
Su içemedim bugun hastayım cnm hiç isyemiyor
Biz de onaYaaaa bu elif birgun gelicek takima cee eee dicek korkuyorum
Afiyet olsun canım
Burç deme banadaYükseleni başak olan bir oğlak burcu olarak biraz takıntılı ve mükemmelliyetçiyimdir maalesef canımOndan özeniyorum yazarken
Dışarda olduğum günler ise böyle çoktan aza olamayabiliyor liste ama evdeyken bi nebze dikkat ediyorum.Güzel mesajın için teşekkürler
Tam yazarken küçük bacağımdan ısırdığı için hemen göndere bastımMenüm;
6.30 gibi 8 kaşık taze fasülye, 3kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, biraz kavurma, bolca salata
Afiyet olsun canımTam yazarken küçük bacağımdan ısırdığı için hemen göndere bastım
Zipzip- E Elif_Eylul etijetleyemedim
Bana mı küçüğe miAfiyet olsun canım
Menün güzell canım, sadexe akşam salata falan da yeseydin keşke,tok tutardı.Afiyet olsunMenümü yazayım
2. Şubat 2021
Aç karnıma 1 yemek kaşığı harnup pekmezi
2 haşlanmış yumurta
2 küçük peynir
Yarım salata
3 sap maydanoz
Ekmek yok :) patlağı da yemedım
Ara 10:00 2 kuru incir 1,5 ceviz içi
1 bardak fitre kahve
Öğle 12:00
1 kade mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Ayran
Ara14:30
1 elma 1 mandalina
2 kuru incir 2 ceviz içi
Akşam 19:30
1 dürüm çigköfte
2 bardak ayran
Spor : sabah kahvaltı öncesi 15 dk cardio
9000 adım
Su:2 lt
Sabah peynir ya da yumurta aradı gözüm canım protein açısından..O diyet bisküvileri ise göründüğü kadar masum değil maalesef.Gereksiz karbonhidrat şeker ve bilmediğimiz katkı maddeleri içeriyor..Meyve+yoğurt yapsan daha iyi olabilirmiş. Akşamın ise güzel,afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımmMenüm;
Niye aklına boğalar ile yengeçler mi gelioBurç deme banada
Sen mi yaptin canım???Benimki cok guzel olmusti belki sende yerdin
Ben de bayılırım yaa...Ben bayılırım
Ben de geçenlerde 44e girince öyle duygulanmıştımGecen sene dizimden yukarı çıkmadığı için hiç giyemediğim (ve hatta koyduğum yerden bulamadığım) kotumun bugün olduğunu gördüm46 bedene girdim diye seviniyorum ya Allahım sen bana 38leri de nasip et )
Kücüge lezzetli bacak yemis annesi isteBana mı küçüğe mi))
AminnnnnGecen sene dizimden yukarı çıkmadığı için hiç giyemediğim (ve hatta koyduğum yerden bulamadığım) kotumun bugün olduğunu gördüm46 bedene girdim diye seviniyorum ya Allahım sen bana 38leri de nasip et )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?