Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa geçmiş olsun yazmışlar sana da...
Aradım taradım buldum mesajını..
Canım ya o ev sahibi fırsatçılık yapmak istemiş güya kış günü daha ucuz olur diye ama çok da dusuncesizmis ...
Olan da size ve sana olmuş 4 çocukla bi de...
Çok geçmiş olsun canım...
Bzm burda da aynı, çankkle yakın. Sesli gürültülü ve yoğundu. Gece yine deprem oldu
Ah ahh haberleri izlemişsinizdir çok fena Izmir'in durumu..
amin ccanım amin ...
Amin amin..
Daha da yağıyor bereket yağıyor ama bereket de felaket getirdi bu sefer
Hayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Ah ahh tekrar geçmiş olsun...

Bu alıntılar sabahtan yazcm da yazcm...

Menüm;

Sabah 8gibi sıkılmış 2portakaldan kalanlar, 3-4 çig badem.

12 gibi 1yumurta, 1peynir, 8-9 zeytin, 2tb ekmek,

3.5 gibi tarçınlı türk kahvesi, 3 züber top

6.30 gibi 8 kaşık taze fasülye, 3kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, biraz kavurma, bolca salata

Su içemedim bugun hastayım cnm hiç isyemiyor

Afiyet olsun,senin menü yazışını çok seviyorum, saatli, tek tek düzenli, çoktan aza doğru gidiyor.
Yükseleni başak olan bir oğlak burcu olarak biraz takıntılı ve mükemmelliyetçiyimdir maalesef canım Ondan özeniyorum yazarken
Dışarda olduğum günler ise böyle çoktan aza olamayabiliyor liste ama evdeyken bi nebze dikkat ediyorum.Güzel mesajın için teşekkürler

Afiyet olsun canım...

Burç deme banada

Tam yazarken küçük bacağımdan ısırdığı için hemen göndere bastım
Zipzip- E Elif_Eylul etijetleyemedim

Menün güzell canım, sadexe akşam salata falan da yeseydin keşke,tok tutardı.Afiyet olsun
Sabah peynir ya da yumurta aradı gözüm canım protein açısından..O diyet bisküvileri ise göründüğü kadar masum değil maalesef.Gereksiz karbonhidrat şeker ve bilmediğimiz katkı maddeleri içeriyor..Meyve+yoğurt yapsan daha iyi olabilirmiş. Akşamın ise güzel,afiyet olsun canım

Afiyet olsun canımm Ve çok geçmiş olsun.Ama su içmelisin,rahatsızken toksinleri atmaya da yardımcı.Ilık olarak iç olmazsa,içine limon tarcın vs kat tat olsun die ama iç lütfen.Geçmiş olsun

Ben de geçenlerde 44e girince öyle duygulanmıştım her bedende aynı mutlulukla 38de buluşmak ümidiyle

Aminnnnn
Kocaman bir aminnnn senin için...
Bi de şunu ekleyelim kilo verip de bir daha kilo almayalım... aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…