Canım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsunYok hafta içi kaçamak falan yapmadımhaftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım iyi oldu dikişim de acımıyor
Evet canım aktif spor yapıyordum hamile kalmadan önce şimdi de toparlamak istiyorum kalıcı oluyor neredeyse 1 sene korumuştumCanım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun
Hoşbulduk canım İnşallah hep birlikteHosgeldin aramıza canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine
Afiyet olsun canim tadimlik olmus patatesler aksami gafif geçirmişsinKahvaltı 11:00
2 haş yumurta
7 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmek
Marul havuç
2 tane patates kızartması(ne alaka bende bilmiyorum birden yedim
AkşAm 18:00
2 sotelenmiş kabak
1 sb yoğurt
Dereotu
Tozbiber karabiber
1 ceviz
2 lt su
Afiyet olsun canimKahvaltı 11:00
2 haş yumurta
7 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmek
Marul havuç
2 tane patates kızartması(ne alaka bende bilmiyorum birden yedim
AkşAm 18:00
2 sotelenmiş kabak
1 sb yoğurt
Dereotu
Tozbiber karabiber
1 ceviz
2 lt su
Allah kabul olsun afiyet olsun canımKızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
iki tam buğday ekmek dilimi arası peynir tostu
3 közlenmiş yeşil biber ve su
Akşam şimdi yiyeceğim
Yeşil fasülye bir dilim ekmek ve yoğurt
21 gibi Yeşil çay bir mandalina yerim
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinKızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
iki tam buğday ekmek dilimi arası peynir tostu
3 közlenmiş yeşil biber ve su
Akşam şimdi yiyeceğim
Yeşil fasülye bir dilim ekmek ve yoğurt
21 gibi Yeşil çay bir mandalina yerim
Yarın cuma ya yemiyim =)Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Aksama corba da ekleseydin
Evet kaptanım suyumu da içtimAfiyet olsun canim tadimlik olmus patatesler aksami gafif geçirmişsin
Bu ilk tartin olacak bu arada yarin bildirimi bu sekilde yapmalisinYarın cuma ya yemiyim =)
Ayyy hic güleceğim yoktu korkma yarin guzel olacakEvet kaptanım suyumu da içtim
Kiraz sapı çayı yapacağım şimdi
kendimi kırmızı kurdela takılmış kurbanlık gibi hissediyorum
Üniversite okuyor bu yaşta 24 yaşındayken kazandıBen aceleci davranmışım
Ya bizde de benden yaşça büyük abi var bana apla diyorİşyerinde bir abi vardı arada gelip giderdi odama Apla Bi isteğin varmı derdi hep ozaman kızardım apla deme hnm de bak kızıyorlar bana personelle senli benli olma diye adam patronların yanında hnm derdi yalnızken apla derdi yinekıyamam yaa aklıma geldikçe gülerim
Valla gecen ramazanda guzel kilo verdim ben takimda,daha onceki ramazanlarda 7 8 kilo alip cikiyodum bayramaOruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz
Yaş 39 öğretmenim muratpaşa da oturuyorum.senHoşbulduk =) kaç yaşındasınız neresinde
Gül kaptanım yaAyyy hic güleceğim yoktu korkma yarin guzel olacak
Ben de haftada iki gün oruç tutuyorum(kazalarim var)Oruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?