Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım iyi oldu dikişim de acımıyor
Canım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun

Canım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun
Evet canım aktif spor yapıyordum hamile kalmadan önce şimdi de toparlamak istiyorum kalıcı oluyor neredeyse 1 sene korumuştum

Kızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
iki tam buğday ekmek dilimi arası peynir tostu
3 közlenmiş yeşil biber ve su
Akşam şimdi yiyeceğim
Yeşil fasülye bir dilim ekmek ve yoğurt
21 gibi Yeşil çay bir mandalina yerim

Afiyet olsun canim tadimlik olmus patatesler aksami gafif geçirmişsin

Afiyet olsun canim
Allah kabul olsun afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Aksama corba da ekleseydin

Oruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz

Ya bizde de benden yaşça büyük abi var bana apla diyor

Oruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz
Valla gecen ramazanda guzel kilo verdim ben takimda,daha onceki ramazanlarda 7 8 kilo alip cikiyodum bayrama

Ben de haftada iki gün oruç tutuyorum(kazalarim var)
Bana detoks.gibi oluyor ama ben sahur yapmıyorum iftarida hafif geçiriyorum bir salata bir corba başkada birsey yemiyorum faydasini görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…