- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Ben de seninle aynı fikirdeyim .Canım benım büyük oglan 12 küçük 2.5 yaşında rahat büyütüyorum. Çocuklarıda çok sevıyorum. Hatta küçük oğlumdan beş tane olsa dıyorum keşke sever ısırır bırakırım. Tabı büyüdükçe dertler de buyuyo ama kardeşsızde olmaz bence çocuk tek kalmasın. Bende çok ara verdım ama yanlış yapmısım
Bende onların odalarından çıkamadım.Eline sağlık kaptanım
Chedarice bu iş bizde bu hafta değil mi
Aynı benim ev.
Birde çocuklar istifçi. Bir kağıdı bile atmıyorlar.
İkiside akşama kadar resim yapıp kesiyorlar yapıştırıyorlar..
Şimdi 2 saat oldu onların odasını temizledim.
diğer odalara geçtim .
tamamdır kusura bakmayasin canımAfiyet olsun kuzum ama beni artik etiket yapmana gerek yok
Evet ya daha öncede olmuştum ama doktor olmamış dedi tekrar yapılması lazım. Rahimde perde varmış. 4. Kez tüp bebek yaptırdım öncesinde ameliyat olmuştum şimdi yine oraya bağladılar olmamasınıEvet burası banada çok ıyı geliyo. Onceden telefonu elime nadır alırdım sımdı elimden düşmüyo.dıyorum bısey kaçırmıyım takipte olayım. Sen kadın hastalıklarındanmı ameliyat olacaktın tam olarak neydıkı dün rahımde perde falanmı var diyodun sankı öyle gördüm yazında.bu çocuk olmasınamı engel.
Tabiki
Heryerdeler heryerdeBende onların odalarından çıkamadım.
Oturma odasına bile yetiyorlar.
Yaparsın inşallah canımmTabikiüzerimize rakip tanımıyorum.
Bu hafta diyetimde ekmek yok, karbo yok, sırf protein,yağ, süt, su. Yarın annemler gider harekete başlarım yine. Bu hafta o 8leri göreceğim.
89ödülümden vazgeçtim 85e güzel bir ödül koydum kendime.
Bu hafta bombayızzzzz
Ya da bende mi bu hafta görsemYaparsın inşallah canımm
Ben sana güveniyorum
Bu hafta sen gör 8 leri..
Diğer hafta da ben inşallah
Oooo çoook iddialı, ama hedefi büyük tutmak lazım, neden olmasınYa da bende mi bu hafta görsem
Doğru söylüyorsun büyük tutayımOooo çoook iddialı, ama hedefi büyük tutmak lazım, neden olmasın
3.3 Kilo bir haftada cok geldi de o yüzden gülmüştüm
Valla aramızda kalsında3.3 Kilo bir haftada cok geldi de o yüzden gülmüştüm
Ama tabi ki imkansız degil
Bence cordelia varken boşa çabalıyorlar diye gülüyor. Ben öyle anladım.
Bana bilgi ver canım. Ben 75 olunca başlayacağım.2 gundur april han ic bacak videosu yapiyorum...agriyo herhalde iyi yoldayim...bakalim cumaya kadar ne kadar incelecek
Tabikiii.... cuma ölçümü aldim...bu cuma sonucu merakla bekliyorum bende... fark olup olmadigini yazarimBana bilgi ver canım. Ben 75 olunca başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?