Tabiki inanıyorum, veremesen de sorun değil en azından çabalıyoruz.çabamıza sağlıkÇok pis gaza geldim
Ömrümde bir hafta da 3 kilo vermedim Ama çabalayacağım
Chedarice sen bana inanıyorsun değil mi
Ayyy canım beniiiiiiimBence cordelia varken boşa çabalıyorlar diye gülüyor. Ben öyle anladım.
VereceğimTabiki inanıyorum, veremesen de sorun değil en azından çabalıyoruz.çabamıza sağlık
Tabi ki işaret, kaybedince birbirinizi teselli edeceksiniz.Vereceğim
Allah’ın izniyle
ikimiz 8 görelim nolur ki , eş olduk
Bu bi işaret olmalı
Bu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım
Neden yok canım sorun nedır?Ben de seninle aynı fikirdeyim .
Kardeş güzel . Benim de 5.5 yaş var.
Daha da az olabilirmiş.
3. Cüye şansım yok artık.
Ama olsaydı doğururdum.
Kardeş çok farklı.
Bak ortisini etiketliyor kaybedince beni teselli et diyeTabi ki işaret, kaybedince birbirinizi teselli edeceksiniz.Wilma11 hu hu kilo verme yarışması yapıyoruz. Canım ortim.
Ben Eva da yapıyorum. Onu da Leslie sayar mısınız acep?Bu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım
Bu hafta herkes en az 15 dk leslie ya da 15 dk yürüyüş yapabilirse çok güzel olur puan hesaplamasıda bendediğer haftalarda Bi spor kampı yaparız belki katılım artarsa
İnşallah canımÖzel başlığımı okumayan varsa bu bir hatırlatmadır okuyunuz efenim
Süper olur....yarışmalar insanin spor yapma azmini arttiriyo....Bu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım
Bu hafta herkes en az 15 dk leslie ya da 15 dk yürüyüş yapabilirse çok güzel olur puan hesaplamasıda bendediğer haftalarda Bi spor kampı yaparız belki katılım artarsa
Gulenyuzumsunsen varım diyooooorBu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım
3.3Özel başlığımı okumayan varsa bu bir hatırlatmadır okuyunuz efenim
Anladım canım Allahtan hayırlısı vardır bı sebebi Insallah güzel sonuçlar alırsınızEvet ya daha öncede olmuştum ama doktor olmamış dedi tekrar yapılması lazım. Rahimde perde varmış. 4. Kez tüp bebek yaptırdım öncesinde ameliyat olmuştum şimdi yine oraya bağladılar olmamasını
Kesin kaybedeceksin. Leslie de rakip tanımam.Gulenyuzumsunsen varım diyooooor
Sen de cordeilla gibi gülme de
Super olur canimBu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım
Sen yeterki 3kilo verSen de cordeilla gibi gülme de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?