Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

satenboyadakiyaglekesi Vayy bende dıyorum benı düşünmüş vay uyanık kadın. T timesinfinity Canım ortim hafta sonu bısey yapamasamda hafta içi benı kımse tutamaz çocuğu uyutukca kacıcam yuruyuse..bu hafta Insallah fark olacak

Kesinlikle yapmalısın hem çok lezzetli hemde doyurucu internette detaylı tarifler de vardır

Afiyet olsun canım

Hiç yemek yapasım yoktu biriler yapsa yesem iyi valla üşendim
Migicim dışarıdan yemekle şişiyoruz onun yerine köfte ye ya da sadece içini ye dışını yeme. Biz eşimle ne dürümler götürdük ben erken uyandım rüyadan sonuç adam yıne 83 kilo yemeyi seviyor.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Afiyet olsun ortim :)) kestane 4 tane yetermiş bence. Ve iki gündür öğle yemeklerini salata yoğurt yapıosun.Önceden normal yemek yiyordun.Bence yine öyle yapabilirsin diye düşünüyorum, bana böyle fazla hafif gibi geldi.Sporun güzel

Menüm sabah 2 bardak su
Kahvaltı 1 kaşık çökelek 2 dilim peynir 1 dilim yumurtalı ekmek yarim domates bolca roka 3 zeytin 1 çatal helva

Ara Türk kahvesi yanında bir parça bitter

Öğle kabak yemeği üzeri yoğurtlu soğan ve 1 dilim tb ekmeği ile...

Akşam 1 fırında çupra bol salata 4 tane kızarmış patates 2 lokma ekmek

Hibiskus çayı

Akşam çayı yanında bir şey yemedim

3 litre su kesin de 4 te ya da 5 te olabilir hatırlamıyorum dünkü bugünkü artıyı eksiye çevirmek için
30 dk boosted
6000 adım

Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim

Zipzip- Yaş 22
Boy 166
Kilo 70
Hedef kilo 64
Evliyim
2 çocuğum var
10 takıma dün dahil oldum sizin grup daha aktif geldi bana motiveye ihtiyaçım var.
Doğum kilolarımı vermek istiyorum.

Evt Bnde simdi geldim doğum kilolarından kurtulmak için hedef 65

Hışgeldiniz kızlar

Hee olmuşuz ya bende yeni gördüm. İki gündür pek vaktim olmadı eşleşmeyi görünce bi vicdan azabı duymuştum pek aktif olamadım diye ama neyseki ortim de ben gibi şaşkın

Internetten kablosuz süpürge bakmıştım...
Bana bildirim gelmiş Eki Görüntüle 2777682
Bana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.

Kahvaltı 12:00
1 yumurtayla
Az kaşar 1 halka sucuk maydanoz la omlet

akşam 18:30
1 porsiyon karışık et ızgara
Elim kadar lavaş
2 şişe maden suyu

2 lt su
45 dk Leslie
Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?

Kızlar sürekli hergün tam diyete başlıycm diyorum yeniden bozuyorum. Buna nasıl çözüm bulabilirim
Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.
Hiç yemek yapasım yoktu biriler yapsa yesem iyi valla üşendim
Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor

Sağol ortim öğlen karnabaharda vardı yemekte akşamda bulgur pilavı ve et sote vardı onları çekmeyi unuttum.

Merhaba canım benim bende Nilay 22 yaşındayım hiç sorma ya nasıl olck bu halimiz ama yarın başlycm iyü kötü bir şekilde irademe sahip çıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…