Maşallah canım30 dk daha cardio
15 dk cardio
30 dk aerobik egzersizi
30 dk daha cardio
Toplam 75 dk
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul @timesinfinity
Valla evanin sayesinde 30 dk nerdeyse 5000 adim attiriyo...gunde 2 sefer yapınca adim sayimi arttirabiliyorum
Sagol canim
Bence dolma ile ekmek aynı yerde olmamalı afiyet olsun :*Menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı domates roka 1 haşlama yumurta 4 zeutin 3 çatal salça sos 1 kaşık çökelek 1 dilim peynir 3 çatal sucuk 1 dilim tb ekmeği
Öğle taze fasulye 1 kase yoğurt 2 küçük dolma 1 dilim tb ekmeği 5 tane acı biber turşusu minik
Ara hibiskus çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası az et kavurma
3 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Akşam çayının yanında 1 dilim cheescakemaalesef her şeyde kendimi tuttum bunda tutamadım
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Spor yok
Çok iyi gitmişsin bugün canımKahvaltı(11.45) : bir haşlanmış yumurta, yedi siyah zeytin,iki dilim kızartılmış ekmek,bir tatlı kaşığı tereyağı,bir yemek kaşığı pekmez,üç dilim kaşar peyniri
Akşam yemeği(17.00) bir kase mercimek çorbası,bir tabak taze fasulye
Ara öğün(18.40) bir tane armut
İki buçuk litre su içtim
Bugünkü bölgesel hareketleri de 100 er tane yaptım(her bacak için ayrı)
100 squat
11 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Teşekkür ederim canım yavaş yavaş alıştırıyorum vücudumu. İnşallah işe yarar bakalımÇok iyi gitmişsin bugün canım
Benimde saçım çok dökülüyor tavsiye üzerine aldım daha yeni yeni kullanıyorum ama işe yaradığı söyleniyor bunda çinko biotin ve C vitamini var demirine falan baktır ayrıca inşallah işe yarar 3 ay kullanmak gerekiyormuş bir hafta oldu benim anlamadım henüz bişey benimde son bir yıldır bu sıkıntım var bakalım çözecekmiBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm @sena zeynep sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Canım akşam küçük bir tabak tava yedim 1 dilim ekmekle
Haklisin ...Bence dolma ile ekmek aynı yerde olmamalı afiyet olsun :*
K. Bakmayasın canim atlamışım mesajini demekkiDünürüm gelir ve koştura koştura gider
İf iyi geldi canım. Bugün 12.00 de yaptim kahvaltıyı tesadüf oldu. Öyle olsun canım.
Sen gelene kadar 63.5 olmak için uğraşacağım inşallah ortada buluşalım. Dünürüm misafirlerin kimAileden birileri mi kalicilar mi....dün de sordum ama
Neyse kolay gelsin. Sağlıkla buluşma dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?