- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Takımın en küçük üyesi ben miyim yaşım 21. 22 ye grcm agustostaGencim zaten kız, küçükten sevdijk
Sanirim en küçüğümüz sensinTakımın en küçük üyesi ben miyim yaşım 21. 22 ye grcm agustosta
Cnm yaşları ben de bilmiyorum ama yaşının kıymetini bil, ahh 21-22 yaşlarım, ah gençliyimTakımın en küçük üyesi ben miyim yaşım 21. 22 ye grcm agustosta
rakibem714.Haftanin Rakip Eslesmeleri
️ madamhd & @askrhpozitif
madamhd
️ @timesinfinity & AseliccA
AseliccA
️ Mefkurem & @aylin68olacak
Mefkurem
️ Chedarice & gulenyuzumsunsen
@Cedarice
️ Mucizemsn & @Tesnim1989
@Mucizemsn
️ M MissHayaLet & S sulisim
S sulisim
️ @Nilay5454 & ysfeeymnn
ysfeeymnn
️ A Ahalp & @Yarenzzzz
A Ahalp
️ @Cordeliaa & @birazhuzurdu2008
@birazhuzurdu2008
️ @Kmsl Hnd & Zeynolin44
Zeynolin44
Bu hafta rakiplerinizle sevgi ve saygi cervevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz
En cok yuzdeyi veren rakipler kazanir
10 tane kazanan belirleyecegiz
Kazanana kucuk bir süprizim olacak
tebrik ediyorum kizlar rakiplerde kazanan arkadaslarimiza kucuk oduller hazırlayip geleceğim
Abla görmüyon mu halimi zaten şimdiden sağlam bir yerim kalmadıCnm yaşları ben de bilmiyorum ama yaşının kıymetini bil, ahh 21-22 yaşlarım, ah gençliyim
Baya erken evlenip çocuk sahibi olmuşsun o yüzden hızlı yaşlanmasın için, çocujlar insanı erken yaşlandırıyor
Teşekkür ederim, bu hafta ben de hiç takıma ve rakiplere konstre değildim, telefon değişikliğinden ötürü, kısmet böyle olmuş. Daha kıran kırana yarışlarda buluşmak üzere
Afiyet olsun canim da bu sekilde beslenerek kilo verirsin ama daha saglikli beslenmen gerekiyorSabah kaşarlı sucuklu 2 dilim k ekmeğine tost
Akşam 4 yK makarna
1dilim şinitzel
Sebze, salata vs. Nerde cnmSabah kaşarlı sucuklu 2 dilim k ekmeğine tost
Akşam 4 yK makarna
1dilim şinitzel
Neyseki mutlu son olmuş cnmYa kızlar bu akşam telefonum kapandı durduk yere o kadar canım sikildiki anlatamam hafta sonuda girdi araya diyorum kendi kendime ben listeye girdim nasıl haber vericem gruba üstelik telefonu eşim geçen hafta verdi bana çok temiz kullanır bendeyken geçen pat yere düştü. Görümcem diyo ana ekran kırılmıştır yemin ediyorum elim ayağım tutmadı demin. Eve çıktım garantisini buldum pazartesi veririm dedim servise, sonra ses açma kapatma tuşuna bastim resetledi galiba açıldı o kadr çok sevindim ki buraya gelemesem çok mahcup olurdum ... Allah yüzüme baktı şükür
2. Olduk galiba tebrik ederim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?