O telefon kapanma benim de basima geldi hatta telefonu sıfır alip eve geldim uc gun sonra kapandi nasil korktum ama anlatamam :))Ya kızlar bu akşam telefonum kapandı durduk yere o kadar canım sikildiki anlatamam hafta sonuda girdi araya diyorum kendi kendime ben listeye girdim nasıl haber vericem gruba üstelik telefonu eşim geçen hafta verdi bana çok temiz kullanır bendeyken geçen pat yere düştü. Görümcem diyo ana ekran kırılmıştır yemin ediyorum elim ayağım tutmadı demin. Eve çıktım garantisini buldum pazartesi veririm dedim servise, sonra ses açma kapatma tuşuna bastim resetledi galiba açıldı o kadr çok sevindim ki buraya gelemesem çok mahcup olurdum ... Allah yüzüme baktı şükür
2. Olduk galiba tebrik ederim hepinizi
Aynen bende bu hafta biraz yoğundum buluşuruz inşallahTeşekkür ederim, bu hafta ben de hiç takıma ve rakiplere konstre değildim, telefon değişikliğinden ötürü, kısmet böyle olmuş. Daha kıran kırana yarışlarda buluşmak üzere
Kaptanım havai fişek getirBugün listeye girdim diye kacamak yapmadim :))
19.subat cuma
Sabah
Sade kahve
12.30
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 zeytin
2 tk şekersiz fistik ezmesi
Domates, dereotu
1 çavdar sandwich ekm.
15.30
Yogurt
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini
18.45
4 dilim firinda brokoli
Yogurt
Birazdan sütlü kahve icecem
Su 3 lt olur
Evet ablacım ama o kadar uzuldumki aglicaktim az daha bide oğlum güldü beni sinir bastı o an neyse normale döndümNeyseki mutlu son olmuş cnm
Ya berbat bı korku yepyeni bı telefon üstelik bugün listeye girdim diyorum nasil haber vericem resmen tutustumO telefon kapanma benim de basima geldi hatta telefonu sıfır alip eve geldim uc gun sonra kapandi nasil korktum ama anlatamam :))
Oyyyy kuzuma benimEvet ablacım ama o kadar uzuldumki aglicaktim az daha bide oğlum güldü beni sinir bastı o an neyse normale döndüm
Sagol cnmfiyet olsun
Yaa sorma bende diyorum takima nasil yazacam bir kac defa daha yaptı ama uzun zamandir kapanmadi nazar degmesin kapanmaz insallahYa berbat bı korku yepyeni bı telefon üstelik bugün listeye girdim diyorum nasil haber vericem resmen tutustum
Kaptanim ödülde çok gzuel olmuş çok teşekkür ediyorum sana
Oyyyy kuzuma benim
Tamam tamam sorun yok, geçti
Yemek yemedin sanirim aksamSabah saat 9.00
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Birazcık peynir
Birazcık omlet
2 dilim tb ekmek
Ara =13.00
İki haşlanmış yumurta
1 dometez
1 salatalık
İki dilim tb ekmek
Rezene çayı
Akşam=3 4 kaşık yoğurt
İki dilim tb ekmek
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimBugün listeye girdim diye kacamak yapmadim :))
19.subat cuma
Sabah
Sade kahve
12.30
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 zeytin
2 tk şekersiz fistik ezmesi
Domates, dereotu
1 çavdar sandwich ekm.
15.30
Yogurt
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini
18.45
4 dilim firinda brokoli
Yogurt
Birazdan sütlü kahve icecem
Su 3 lt olur
Menün bukadarmiSabah kaşarlı sucuklu 2 dilim k ekmeğine tost
Akşam 4 yK makarna
1dilim şinitzel
Aman değmesin nazar falan berbat bı duyguYaa sorma bende diyorum takima nasil yazacam bir kac defa daha yaptı ama uzun zamandir kapanmadi nazar degmesin kapanmaz insallah
Hay maşallah benım ortaokuldayken sevgilim bile yoktuOrtaokuldaydım ben
Ellerine sağlık kaptanım@madamhd
AseliccA
Mefkurem
@Ahalp
@Cedarice
@ysfeeymnn
@sulisim
@Mucizemsn
@Zeynolin44
@birazhuzurdu2008
Kizlar öncelikle tebrik ediyorum .bu hafta da boyle bir deseni seçtim umarim begenirsiniz
Dersleri basladiya yogunmus canim
Okullar başladı mıDersleri basladiya yogunmus canim
Canli dersleri varmis canimOkullar başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?