Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yap amaaa yeme :)) Ne güzel 85den uzaklaştın,koru bunu ❤
Kızçen de iyi ki doğmuşşş,doğum günü kutlu olsun şimdiden

Ucundan yersin doymamak şartiyla

Pazartesi günü çok yoracak benı valla hazırlık yapacağım
Saol teyzesi
Hep annelerimiz yoruluyor zaten.Bugün ben bile koca kız eve geldim, bi baktım anacım her şeyi hazırlamış.İnsan mahcup oluyor

Sen de eminim mükemmel bir doğum günü hazırlayacaksın,eh ama yoracaktır.Kolay gelsin şimdiden

Evet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum Ama
Kesinlikle hergün yarım saat yada 45 dakikalık videolar olabilir. Farklı leslie tarzı videolarda var. Yada bölgesel de ekleriz yanına 10 15 dakikalıkta

Temizlik de yapacağım yarın da tüm evi dök yala
Camları silecektim kar yağdı baya yagiş var hala devam edıyor silemedim kaldı

N Nidsalii Sana bişi sorabilir miyim?? Ben bu hafta 4 gün leslie 3 mil yaptım ama zayıflayamadım hiç..İşyerindeki arkadaşlar hep aynı videoyu yaptıgından vücudun alısmıs olabilir diolar (hep 3 mil heart ass. Olanı yapıorum ama her seferinde kan ter icinde de kalıorum) .3 mil yerine 2 mi+1 mil ya da 2+2 seklinde falan yap diorlar.sen ne diosun

Temizlik de yapacağım yarın da tüm evi dök yala
Camları silecektim kar yağdı baya yagiş var hala devam edıyor silemedim kaldı
Ayyy annem de haftasonu temizlik yaptıracak. Pazartesi de iş var,galiba dönüşümlü bitecek artık.O yüzden haftasonu spor yapmalıyım kaçamaksızzzz

Sağol canım evet ya bugün çok karbonhidrat tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…