Akşam yemeği gibi olacak bide annemler erken gidecek olduğu için akşam 5-6 gibi yapacağız akşam yemeği bile yapmayacagimHepsinden yemeyeceksin degil mi
Yap amaaa yeme :)) Ne güzel 85den uzaklaştın,koru bunu ❤Teşekkür ederimHaftaya salı 23 şubatta kızımın doğum günü var sadece aileler arası yapacağız 15 kişilik elsa anna pastası yaptıracağız patates salatası pogaça bide Elmalı kurabiye felan yapacağım valla ne yapacağım diye düşünüyorum.
Ucundan yersin doymamak şartiylaTeşekkür ederimHaftaya salı 23 şubatta kızımın doğum günü var sadece aileler arası yapacağız 15 kişilik elsa anna pastası yaptıracağız patates salatası pogaça bide Elmalı kurabiye felan yapacağım valla ne yapacağım diye düşünüyorum.
Pazartesi günü çok yoracak benı valla hazırlık yapacağımYap amaaa yeme :)) Ne güzel 85den uzaklaştın,koru bunu ❤
Kızçen de iyi ki doğmuşşş,doğum günü kutlu olsun şimdiden
Hep annelerimiz yoruluyor zaten.Bugün ben bile koca kız eve geldim, bi baktım anacım her şeyi hazırlamış.İnsan mahcup oluyorPazartesi günü çok yoracak benı valla hazırlık yapacağım
Saol teyzesi
Kesinlikle hergün yarım saat yada 45 dakikalık videolar olabilir. Farklı leslie tarzı videolarda var. Yada bölgesel de ekleriz yanına 10 15 dakikalıktaEvet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum Ama
Temizlik de yapacağım yarın da tüm evi dök yalaHep annelerimiz yoruluyor zaten.Bugün ben bile koca kız eve geldim, bi baktım anacım her şeyi hazırlamış.İnsan mahcup oluyor
Sen de eminim mükemmel bir doğum günü hazırlayacaksın,eh ama yoracaktır.Kolay gelsin şimdiden
N Nidsalii Sana bişi sorabilir miyim?? Ben bu hafta 4 gün leslie 3 mil yaptım ama zayıflayamadım hiç..İşyerindeki arkadaşlar hep aynı videoyu yaptıgından vücudun alısmıs olabilir diolar (hep 3 mil heart ass. Olanı yapıorum ama her seferinde kan ter icinde de kalıorum) .3 mil yerine 2 mi+1 mil ya da 2+2 seklinde falan yap diorlar.sen ne diosunEvetttt bu hafta Leslie-Eva haftası yapıyoruzzzHer gün en az bir mile bile olsa katılımları bekliyorum dakikası 10 puandan hesaplayacağız Yarın başlıyoruzzz Haydi bakalım herkes harekete spora❤
Zipzip-
E Elif_Eylul
asysss
selensu82
S sulisim
PAPATYAM
birbeste
@sena zeynep
Mucizemsn
Tesnim1903
Elhan
askrhpozitif
madamhd
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Tutku44
D Dileksnr
@cordelia
AseliccA
T timesinfinity
@Cedarice
gulenyuzumsunsen
@SATURN71
@aylin68olacak
A Ahalp
ysfeeymnn
@Nilay5454
@Gulumse25
@Yarenzzzz
Mucizemsn
K Kaybolanyillarim1995
Ayyy annem de haftasonu temizlik yaptıracak. Pazartesi de iş var,galiba dönüşümlü bitecek artık.O yüzden haftasonu spor yapmalıyım kaçamaksızzzzTemizlik de yapacağım yarın da tüm evi dök yala
Camları silecektim kar yağdı baya yagiş var hala devam edıyorsilemedim kaldı
Tebrik.ederim canimTeşekkürler canım kaptanım ellerine sağlık
Afiyet olsun canimMenüm.
Sabah 07.30 .
1 kk peynir.
4 zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğle 14.30
2 ince dilim kek
1 avuç kuruyemiş
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası.
1 tabak bamya
Ara 21.00
1 kahve 1 kare çikolata
23.00
1 elma
60 dk. Eva yaptim. N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
Sağol canım evet ya bugün çok karbonhidrat tükettimEline saglik kaptanim
Abammm cok iradeli.iddiali.gordum seni..hem ogunler duzelmis hem.erkene cekmissin bravo...
Canim bu gidis iyi değil...cok.cok az ve cesitsiz yiyorsun...psikolojik olarak kilo vermeye saglikli beslenmeyle hazır degil gibisin
D Dileksnr tatlim.muhtesemsin...hayirli olsun.mezuniyetin
Afiyet olsun...karbonhidrat ağırlıklı olmus menü keske oglene sebze yemegin olsaymış
Rahatsızdım bugün hiç iştahım yoktuAfiyet olsun canim...cok fazla ekmek yemissin aksam yemegin cok az olmus..sulu yemek bogazindan gecmemis gun boyu
Sagol canim benim...seninle rakip olmaktan cok memnun oldum...
Rakip olsun kaptanim...
Bencede video olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?