Yeni başladıysan eğer Kan ter içinde kalabilirsinN Nidsalii Sana bişi sorabilir miyim?? Ben bu hafta 4 gün leslie 3 mil yaptım ama zayıflayamadım hiç..İşyerindeki arkadaşlar hep aynı videoyu yaptıgından vücudun alısmıs olabilir diolar (hep 3 mil heart ass. Olanı yapıorum ama her seferinde kan ter icinde de kalıorum) .3 mil yerine 2 mi+1 mil ya da 2+2 seklinde falan yap diorlar.sen ne diosun
Basen yağı yakan sporlar gelsin bu haftaBu hafta bölgesel ve adım için düşünceniz nedir yeni hafta için nasıl bir spor yapalım fikirlerinizi alıp yarın başlayalımspor sonuçlarınıda yarın açıklayacağım sporlarımız cuma son buluyor
Zipzip-
@Elif Eylul
@asysss
@selensu82
@sulisim
@PAPATYAM
@birbeste
@sena zeynep
Mucizemsn
@Tesnim1989
@Elhan
@askrhpozitif
@madamhd
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
D Dileksnr
@cordelia
@Migi_magid11
@timesinfinity
@Cedarice
@gulenyuzumsunsen
Mefkurem
@aylin68olacak
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Nilay5454
@Gulumse25
@Yarenzzzz
Mucizemsn
@Kaybolanyillarim1995
Çok Teşekkür ederim kaptanım hepsi sizin sayenizde
Teşekkür ederim ablam
Teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim migicim
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim cancağzımm hiç bırakırmıyım buralardayim hedefime dogru ilerleyeceğim
Sağol canım teşekkürler
Cok tesekkur ederim cnmAbammm cok iradeli.iddiali.gordum seni..hem ogunler duzelmis hem.erkene cekmissin bravo..
Yabanci yok zaten cnm, oldugu kadar olsunTemizlik de yapacağım yarın da tüm evi dök yala
Camları silecektim kar yağdı baya yagiş var hala devam edıyorsilemedim kaldı
Eline sağlık kaptanım.@madamhd
@Migi_magid11
Mefkurem
@Ahalp
@Cedarice
@ysfeeymnn
@sulisim
Mucizemsn
@Zeynolin44
@birazhuzurdu2008
Kizlar öncelikle tebrik ediyorum .bu hafta da boyle bir deseni seçtim umarim begenirsiniz
Yok kuzum bence yenilmedin
Maşallah canım .Abla görmüyon mu halimi zaten şimdiden sağlam bir yerim kalmadı
Çocuklar la beraber büyüyorum büyüğü 3 yaşında digeri 3 aylık
Benim öğle oldu eski telefonum.Ya kızlar bu akşam telefonum kapandı durduk yere o kadar canım sikildiki anlatamam hafta sonuda girdi araya diyorum kendi kendime ben listeye girdim nasıl haber vericem gruba üstelik telefonu eşim geçen hafta verdi bana çok temiz kullanır bendeyken geçen pat yere düştü. Görümcem diyo ana ekran kırılmıştır yemin ediyorum elim ayağım tutmadı demin. Eve çıktım garantisini buldum pazartesi veririm dedim servise, sonra ses açma kapatma tuşuna bastim resetledi galiba açıldı o kadr çok sevindim ki buraya gelemesem çok mahcup olurdum ... Allah yüzüme baktı şükür
2. Olduk galiba tebrik ederim hepinizi
Online devam ediyor canım.Okullar başladı mı
Sağol ablacım ben sizlerin yanın da neyimki maşallah hepinizeMaşallah canım .
Genç ve dinamik anne.
Canım ne güzel kilolar gitmiş.Çok Teşekkür ederim kaptanım hepsi sizin sayenizde
Teşekkür ederim ablam
Tabikide buralardayim abla hedefime adım adım kendimi sıkmadan ilerleyeceğim
Teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim migicim❤
Teşekkür ederim canım❤❤
Çok teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim cancağzımm hiç bırakırmıyım buralardayim hedefime dogru ilerleyeceğim❤❤
Kızlar kusuruma bakmayın misafirlikteydim yazamadım eşimin dayısı ısrar edince oraya gittik yakın evleri bayada oturduk yeni geldik eve ama kaçamak yapmadım orada şekersiz çay içtim bol bol önüme ne geldiyse oğluşuma yedirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?