Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim...cok fazla ekmek yemissin aksam yemegin cok az olmus..sulu yemek bogazindan gecmemis gun boyu
S sulisim tebrik ederim canımm hem menulerin hem sporların harikaydı
Sagol canim benim...seninle rakip olmaktan cok memnun oldum...
Eslesme yapalim mi

Rakip sistemi mi ortak sistemi mi olsun
Rakip olsun kaptanim...
Canım bende günlük hafif hareketler değil de ne bileyim hergün bir video bölgesel hareket yapmıştık ya. Yada leslie düzenli olarak. Bana hepsi uyar
Bencede video olsun

Canım bende günlük hafif hareketler değil de ne bileyim hergün bir video bölgesel hareket yapmıştık ya. Yada leslie düzenli olarak. Bana hepsi uyar
Evet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum Ama

Evet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum Ama
Guzel guzel...seçenekli olsun basit ve yoğun yapabilen kendine göre seçsin

AseliccA tebriklerrrrrr canınmm Yıktın ortalığı bu hafta maşallahhh Hadi bakalımmm 80 çokk yakın artıkkk
Teşekkür ederim Haftaya salı 23 şubatta kızımın doğum günü var sadece aileler arası yapacağız 15 kişilik elsa anna pastası yaptıracağız patates salatası pogaça bide Elmalı kurabiye felan yapacağım valla ne yapacağım diye düşünüyorum.

Hepsinden yemeyeceksin degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…