Teşekkür ederim canımVayyy harika canim...azmin cok olsun @muzicemsn
Canım bende günlük hafif hareketler değil de ne bileyim hergün bir video bölgesel hareket yapmıştık ya. Yada leslie düzenli olarak. Bana hepsi uyarBende şimdi onun için etiket yapacaktım fikirlerinizi almak için
LeslieBu hafta bölgesel ve adım için düşünceniz nedir yeni hafta için nasıl bir spor yapalım fikirlerinizi alıp yarın başlayalımspor sonuçlarınıda yarın açıklayacağım sporlarımız cuma son buluyor
Zipzip-
E Elif_Eylul
asysss
selensu82
S sulisim
PAPATYAM
birbeste
@sena zeynep
Mucizemsn
@Tesnim1989
Elhan
askrhpozitif
madamhd
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Tutku44
D Dileksnr
@cordelia
AseliccA
T timesinfinity
@Cedarice
gulenyuzumsunsen
@SATURN71
@aylin68olacak
A Ahalp
ysfeeymnn
@Nilay5454
@Gulumse25
@Yarenzzzz
Mucizemsn
K Kaybolanyillarim1995
Afiyet olsun canim...cok fazla ekmek yemissin aksam yemegin cok az olmus..sulu yemek bogazindan gecmemis gun boyuSabah saat 9.00
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Birazcık peynir
Birazcık omlet
2 dilim tb ekmek
Ara =13.00
İki haşlanmış yumurta
1 dometez
1 salatalık
İki dilim tb ekmek
Rezene çayı
Akşam=3 4 kaşık yoğurt
İki dilim tb ekmek
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Sagol canim benim...seninle rakip olmaktan cok memnun oldum...
Rakip olsun kaptanim...Eslesme yapalim mi
Rakip sistemi mi ortak sistemi mi olsun
Bencede video olsunCanım bende günlük hafif hareketler değil de ne bileyim hergün bir video bölgesel hareket yapmıştık ya. Yada leslie düzenli olarak. Bana hepsi uyar
Evet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum AmaCanım bende günlük hafif hareketler değil de ne bileyim hergün bir video bölgesel hareket yapmıştık ya. Yada leslie düzenli olarak. Bana hepsi uyar
Hiç kaçar mı bendenHemen yakalamissin evet yarin geliyorum
Sen külyutmazsinHiç kaçar mı benden
Leslie ,eva karışık yapabilirz canimBu hafta bölgesel ve adım için düşünceniz nedir yeni hafta için nasıl bir spor yapalım fikirlerinizi alıp yarın başlayalımspor sonuçlarınıda yarın açıklayacağım sporlarımız cuma son buluyor
Zipzip-
E Elif_Eylul
asysss
selensu82
S sulisim
PAPATYAM
birbeste
@sena zeynep
Mucizemsn
@Tesnim1989
Elhan
askrhpozitif
madamhd
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Tutku44
D Dileksnr
@cordelia
AseliccA
T timesinfinity
@Cedarice
gulenyuzumsunsen
@SATURN71
@aylin68olacak
A Ahalp
ysfeeymnn
@Nilay5454
@Gulumse25
@Yarenzzzz
Mucizemsn
K Kaybolanyillarim1995
Guzel guzel...seçenekli olsun basit ve yoğun yapabilen kendine göre seçsinEvet bölgeselleri hafif başladık aslında böyle yağ yakımı kampı falan yapsak çok güzel olacak gibi geliyor bana her gün farklı bir leslie videosuda seçebiliriz çok şey yapmak istiyorum Ama
Bu hafta leslie eva haftası yapalım diğer hafta seviye seviye videolu bölgesel ekleriz sonraki hafta isteyenlerlede Yağ yakıcı kamp yaparız hem kondisyonumuz artar nasılGuzel guzel...seçenekli olsun basit ve yoğun yapabilen kendine göre seçsin
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar ❤❤❤
Olur canimBu hafta leslie eva haftası yapalım diğer hafta seviye seviye videolu bölgesel ekleriz sonraki hafta isteyenlerlede Yağ yakıcı kamp yaparız hem kondisyonumuz artar nasıl
UygundurBu hafta leslie eva haftası yapalım diğer hafta seviye seviye videolu bölgesel ekleriz sonraki hafta isteyenlerlede Yağ yakıcı kamp yaparız hem kondisyonumuz artar nasıl
Sagol cnm
Sen bu işi sevdin heralde
Teşekkür ederimAseliccA tebriklerrrrrr canınmm Yıktın ortalığı bu hafta maşallahhh Hadi bakalımmm 80 çokk yakın artıkkk
Hepsinden yemeyeceksin degil miTeşekkür ederimHaftaya salı 23 şubatta kızımın doğum günü var sadece aileler arası yapacağız 15 kişilik elsa anna pastası yaptıracağız patates salatası pogaça bide Elmalı kurabiye felan yapacağım valla ne yapacağım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?