Spor yaparak dengeleyebilirsin :))Ahh ahhh tencere dibin kara seninki benden kara bende bir dilim pizza yedim.hemide market ürünü...o yetmez gibi öğlen 3-4 kasik patlıcan yemegi yedim kızartılmis patlicandan ben nasil dengelicem kim.bilir
1 dil. Pizza cok bisey degil cnmAhh ahhh tencere dibin kara seninki benden kara bende bir dilim pizza yedim.hemide market ürünü...o yetmez gibi öğlen 3-4 kasik patlıcan yemegi yedim kızartılmis patlicandan ben nasil dengelicem kim.bilir
Sabah eva ve april yaptim...aksama da yapsam anca yakcam herhaldeSpor yaparak dengeleyebilirsin :))
Aynen artık kilo verelim de napalımBazi arkadaslar bakliyat bulgur ekmek ayni öğünde yiyip eksi geliyorlar
Kiskaniyorum
Bende sadece şişlik olarak degil, kilo veriminide etkiliyor
Biz isbanak kabak pirasa fasulyeye talim edelim cnm
Tmm bitanem kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap
Sadece, seviliyorsun ve ozlenirsin, onu bil
Abammm bu gunlerde acayip yiyesin var zararlilari...reglim e 3-4 gun var ondanmi bilmiyorum1 dil. Pizza cok bisey degil cnm
Günlük karbon hakkina say :))
Aksam pro salata yap
Zaten guzel spor yapiyorsun, telafi edersin sen
Sen A rh pozitif misin cnmAynen artık kilo verelim de napalım
Her zamannnnsende seviliyorsun ablam kocaman hemde ❤
Ozleyince çalarım özelden kapını tiktak diye
Kan sekerini alt üst eden biseylermi yedin acaba cnmAbammm bu gunlerde acayip yiyesin var zararlilari...reglim e 3-4 gun var ondanmi bilmiyorum
Hiimmm olabilir bi dikkat edeyim...yediklerimeKan sekerini alt üst eden biseylermi yedin acaba cnm
Insan bi süre yemeyince cani istemiyor ama 1 sefer agzina degdirse arkasi geliyor :))
Yemek dusunmemeye calis, küçük dar kiyafetlerini dene
Bide ogunlerinde glisemiks indekse dikkat et
Şaka yapıyorum birbirimize alışıyoruz burda kızların da dediği gibi sana iyi gelen şeyi yapman önemliYoruldum abla
anladım cancağzım
AB+ im ablaSen A rh pozitif misin cnm
Regl etkiliyor canım, en azından beni etkilediiğine %100 eminimAbammm bu gunlerde acayip yiyesin var zararlilari...reglim e 3-4 gun var ondanmi bilmiyorum
Biliyorum bende şaka yapıyorum zatenŞaka yapıyorum birbirimize alışıyoruz burda kızların da dediği gibi sana iyi gelen şeyi yapman önemli
herşey gönlüne göre olsun inşallah
Tebrik ederim seni canım kısa zamanda çok güzel kilolar verdin geri kalanida kendini sıkmadan verirsinZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
Mefkurem @birbeste Cordelia @Elhan
@Migi_magid11 T timesinfinity @birazhuzurdu2008 @Elif Eylul
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
İyiyim kaptanım
Maşallah canımİyiyim kaptanım
Bir belirti olmadigi için pek hasta modunda degilim
Kaptanim fire listeden devam etsem kopmasam buralardan en azından korurum suan ki kilomu
Iyi olmana sevindim canımİyiyim kaptanım
Bir belirti olmadigi için pek hasta modunda degilim
Kaptanim fire listeden devam etsem kopmasam buralardan en azından korurum suan ki kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?