Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh ahhh tencere dibin kara seninki benden kara bende bir dilim pizza yedim.hemide market ürünü...o yetmez gibi öğlen 3-4 kasik patlıcan yemegi yedim kızartılmis patlicandan ben nasil dengelicem kim.bilir
1 dil. Pizza cok bisey degil cnm
Günlük karbon hakkina say :))
Aksam pro salata yap
Zaten guzel spor yapiyorsun, telafi edersin sen

1 dil. Pizza cok bisey degil cnm
Günlük karbon hakkina say :))
Aksam pro salata yap
Zaten guzel spor yapiyorsun, telafi edersin sen
Abammm bu gunlerde acayip yiyesin var zararlilari...reglim e 3-4 gun var ondanmi bilmiyorum

Abammm bu gunlerde acayip yiyesin var zararlilari...reglim e 3-4 gun var ondanmi bilmiyorum
Kan sekerini alt üst eden biseylermi yedin acaba cnm
Insan bi süre yemeyince cani istemiyor ama 1 sefer agzina degdirse arkasi geliyor :))
Yemek dusunmemeye calis, küçük dar kiyafetlerini dene
Bide ogunlerinde glisemiks indekse dikkat et

Hiimmm olabilir bi dikkat edeyim...yediklerime

Regl etkiliyor canım, en azından beni etkilediiğine %100 eminim Geçen hafta acayip iştahım açıktı, sağlıklı da olsa herşeyden bol bol yedim ve tartıda artıyı gördümm Bunun önüne nasıl geçilir bilmiyorum amaa normal yediklerinin az geldiği noktada yoğurt+çorba+salata gibi sağlıklı şeylerle açlığını dizginlemeye çalışabilirsin
Ayrıca o zararlı şeylerden en sevdiğin hangisiyse seç,cuma günü ödül gününde yicem vs diyerek de kendini telkin edebilirsin Ucunda ödül olunca insan biraz gaza geliyor

Tebrik ederim seni canım kısa zamanda çok güzel kilolar verdin geri kalanida kendini sıkmadan verirsin

İyiyim kaptanım
Bir belirti olmadigi için pek hasta modunda degilim
Kaptanim fire listeden devam etsem kopmasam buralardan en azından korurum suan ki kilomu
Maşallah canım
Sen freede de devam etsen normale göre biraaz fazla ye canım,en azından protein +c vitamini+çinko içeren şeyler vs .Bağışıklığını düşünmemeye çalış.

İyiyim kaptanım
Bir belirti olmadigi için pek hasta modunda degilim
Kaptanim fire listeden devam etsem kopmasam buralardan en azından korurum suan ki kilomu
Iyi olmana sevindim canım olur tabi ki menu bildirimi ve kilo bildirimlerine devam et canim ne zaman istersen o zaman listeye dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…