- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Kesinlikle canım.Aylincim çok teşekkür ederim canımÇok fazla değil sekiz saat kursum, on dört saat dersim var ama TYT olunca sürekli araştırma yapıp farklı nitelikte soru bulma işi zaman alıyor. Yayınevlerinin çoğu kitaplarını indirdim. Ön hazırlık çok zaman alıyor. Sen çok iyi yapmışsın çocuğun önceliğin olsun. Kurslar hem çok zevkli hem çok çalışma istiyor. Sene ola hayrola...
Virüsün ingilizi nasil oluyokiKizlar simdi labordan aradilar
Benim virüs ingilizmis :))
O yuzden karantina bitmeden tekrar haftaya test yapilacak
Mutantli virusler var ya onlardan sanirimVirüsün ingilizi nasil oluyoki
Allah Allah ciddi ozamanMutantli virusler var ya onlardan sanirim
Afiyet olsunSabah 1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kepekli ekmek
2 küp kasar peynir
Ara 4 adet ceviz
Akşam mercimek çorbası 1 kase
160gr ton balığı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Evet biraz meyveye agirlik.verdimMaşallah canım
Sen freede de devam etsen normale göre biraaz fazla ye canım,en azından protein +c vitamini+çinko içeren şeyler vs .Bağışıklığını düşünmemeye çalış.
Sagol canim buradan koparsam almaya baslarim kendimi biliyorumIyi olmana sevindim canımolur tabi ki menu bildirimi ve kilo bildirimlerine devam et canim ne zaman istersen o zaman listeye dönersin
Allah'ım yardim etKizlar simdi labordan aradilar
Benim virüs ingilizmis :))
O yuzden karantina bitmeden tekrar haftaya test yapilacak
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kepekli ekmek
2 küp kasar peynir
Ara 4 adet ceviz
Akşam mercimek çorbası 1 kase
160gr ton balığı
Afiyet olsun kızlar
Mutant denince x men aklıma geldiMutantli virusler var ya onlardan sanirim
Ablacım sende de miSen A rh pozitif misin cnm
Akşam olmamış canım.8 kaşık bulgur pilavı=4 dilim ekmek,4 kaşık patates=hadi 1 dilim ekmek olsun +üstüne 2 ekmek daha etti sana =7 dilim ekmek .Hepsi de karbonhidrat..Patates ya da bulguru tercih edip yanında bol salata tercih etsen daha iyi olurmuş.Afiyet olsun canım ve geçmiş olsunSabah saat 9.30 = iki zeytin, 4 5 kaşık yoğurt, bir tatlı kaşık pekmez. İki dilim ekmek
Ara saat 15.30 =bitter çikolata 3 ceviz
Akşam 18.00= 7/8 kaşık bulgur pilav, 4 kaşık patates ekşisi +iki dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yapamıyorum biraz rahatsızım
Zipzip- E Elif_Eylul
Zaten ne olduysa böyle almadım mı kilo teşekkür ederim canım benimAkşam olmamış canım.8 kaşık bulgur pilavı=4 dilim ekmek,4 kaşık patates=hadi 1 dilim ekmek olsun +üstüne 2 ekmek daha etti sana =7 dilim ekmek .Hepsi de karbonhidrat..Patates ya da bulguru tercih edip yanında bol salata tercih etsen daha iyi olurmuş.Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?