- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Olsun kuzumm,senin kilo aralığın güzel zaten.Maşallah şimdiden ideal aralıktasınZaten ne olduysa böyle almadım mı kilo teşekkür ederim canım benimbirdahikine öyle yaparım
Maşallah maşallahhhh o nasıl güzel menü,o nasıl olağanüstü spordur öyleeeSabah, 2 parça sucuk 2 dilim tb ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 küçük parça domates 3 parça salatalık 5 dal roka 5 zeytin 1 tk tahin 1 bardak çay.
Ara 1 fincan sütlü kahve 2 hurma.
Öğlen, sabahtan kalan bir haşlanmış yumurta 6 kaşık patlıcan musakka yarım tabak yeşillik 1 dilim tb ekmek.
Ara, 1 kupa bitki çayı 1 kupa yeşil çay 2 kupa rezene 1kare bitter 3 badem 3 fındık yarım muz.
Akşam 6 küçük parça fırın kanat, 20 dal buharda pişmiş ıspanak 1 tabak salata.
Su 2 litre 3 olur.
60 dk leslie
40 dk hit cardio
30 dk eva
15 dk bölgesel.
Adımları akşam paylaşırımZipzip- @Elif Eylul N Nidsalii
Senin her yazışında 60 kilo gibi görüyorumMaşallah maşallahhhh o nasıl güzel menü,o nasıl olağanüstü spordur öyleee
Kimi 60 görüon kızzzz.Ben var anlamamakSenin her yazışında 60 kilo gibi görüyorum
Aklımda hep 60 kiloymuşsun gibi geliyorKimi 60 görüon kızzzz.Ben var anlamamak
Biliyorum eva daha zorlayıcı fakat herkesin kondisyonu eva için yeterli olmayabilir buradaki amacım herkesin katılımını sağlayıp spor yapmasını sağlamak o yüzden grupta en çok yapılan iki sporu alıp her ikisini eşit tuttum Ama herkesin fikri aynı olursa ortak kararla puanları değiştirebiliriz
Sabah saat 9.30 = iki zeytin, 4 5 kaşık yoğurt, bir tatlı kaşık pekmez. İki dilim ekmek
Ara saat 15.30 =bitter çikolata 3 ceviz
Akşam 18.00= 7/8 kaşık bulgur pilav, 4 kaşık patates ekşisi +iki dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yapamıyorum biraz rahatsızım
Zipzip- @Elif Eylul
Afiyet olsun kızlarHayırlı akşamlar kızlar
19 şubat
10.00
1 yumurtadan omlet
1 Kb peynir
Maydonoz
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
13.00
1 portakal
1 avuç leblebi
18.00
Balık salata 1 dilim ekmek
20.00
Yeşil çay
20 şubat
10.00
1 rafadan yumurta
1 Kb peynir
Maydonoz
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
14. 00
Komşuda doğum günü vardı
1 küçük poğaça
1 ince dilim pasta
İki kaşık kısır
18.00 bir kase yoğurt
20.00 yeşil çay
Bugün temizlik günüydü yarından itibaren spor yapacağım
N NidsaliiZipzip-
Yaptık birşeyler işteMaşallah maşallahhhh o nasıl güzel menü,o nasıl olağanüstü spordur öyleee
Cıslardan uzak dur ben akşam yedim daha yemem bugün canım çıktı spordaKızlarrrrr ben bugünü çok güzel geçirdim aslındaaa.Ama kuzenim aradı şimdi teyzemle geleceklermişşş (Pandemi var demeyin lütfen,normalde kimseyle görüşmüyoruz. Annem knser atlattı,teyzem ise beyin tümörü.Aylardır görüşmediler ama sanırım 3 aylara girdik die teyzem annemi görmek istedi) Meyve harici bişey yememeye çalışcam.İnşallah zararlı seyler getirmezler
Bende seni 60 civarı sanıyordum düne kadarKimi 60 görüon kızzzz.Ben var anlamamak
Çok bilmiş bilmiş konuşuom ya ondandırAklımda hep 60 kiloymuşsun gibi geliyor
Hedef 70 canımmAfiyet olsun kızlar
Yaptık birşeyler işte
Cıslardan uzak dur ben akşam yedim daha yemem bugün canım çıktı sporda
Bende seni 60 civarı sanıyordum düne kadarolsun hedef kÇ
Afiyet olsun canimSabah, 2 parça sucuk 2 dilim tb ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 küçük parça domates 3 parça salatalık 5 dal roka 5 zeytin 1 tk tahin 1 bardak çay.
Öğlen, sabahtan kalan bir haşlanmış yumurta 6 kaşık patlıcan musakka yarım tabak yeşillik 1 dilim tb ekmek.
Ara, 1 kupa bitki çayı 1 kupa yeşil çay 2 kupa rezene 1kare bitter 3 badem 3 fındık yarım muz.
Su 2 litre 3 olur.
60 dk leslie
40 dk hit cardio
30 dk eva
15 dk bölgesel.
Eva nedir =) arafım bulamadım denemek istiyorumBiliyorum eva daha zorlayıcı fakat herkesin kondisyonu eva için yeterli olmayabilir buradaki amacım herkesin katılımını sağlayıp spor yapmasını sağlamak o yüzden grupta en çok yapılan iki sporu alıp her ikisini eşit tuttum Ama herkesin fikri aynı olursa ortak kararla puanları değiştirebiliriz
Sağol canım benim sende dikkat et kendineAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım aksam yemegine salata ekleyebilirmişsinSabah 1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kepekli ekmek
2 küp kasar peynir
Ara 4 adet ceviz
Akşam mercimek çorbası 1 kase
160gr ton balığı
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım zaten yazildi eminim yarin daha guzel olacaktır menunSabah saat 9.30 = iki zeytin, 4 5 kaşık yoğurt, bir tatlı kaşık pekmez. İki dilim ekmek
Ara saat 15.30 =bitter çikolata 3 ceviz
Akşam 18.00= 7/8 kaşık bulgur pilav, 4 kaşık patates ekşisi +iki dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yapamıyorum biraz rahatsızım
Zipzip- @Elif Eylul
Guzel menu ve spor afiyet olsun canımSabah, 2 parça sucuk 2 dilim tb ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 küçük parça domates 3 parça salatalık 5 dal roka 5 zeytin 1 tk tahin 1 bardak çay.
Su 2 litre 3 olur.
60 dk leslie
40 dk hit cardio
30 dk eva
15 dk bölgesel.
Afiyet olsun canım bugun oglen mecburi olmus ama aksam birsey yememissinHayırlı akşamlar kızlar
19 şubat
10.00
1 yumurtadan omlet
1 Kb peynir
Maydonoz
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
13.00
1 portakal
1 avuç leblebi
18.00
Balık salata 1 dilim ekmek
20.00
Yeşil çay
20 şubat
10.00
1 rafadan yumurta
1 Kb peynir
Maydonoz
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
14. 00
Komşuda doğum günü vardı
1 küçük poğaça
1 ince dilim pasta
İki kaşık kısır
18.00 bir kase yoğurt
20.00 yeşil çay
Bugün temizlik günüydü yarından itibaren spor yapacağım
N NidsaliiZipzip-
Gecmis olsun teyzene Allah sifa versin canımKızlarrrrr ben bugünü çok güzel geçirdim aslındaaa.Ama kuzenim aradı şimdi teyzemle geleceklermişşş (Pandemi var demeyin lütfen,normalde kimseyle görüşmüyoruz. Annem knser atlattı,teyzem ise beyin tümörü.Aylardır görüşmediler ama sanırım 3 aylara girdik die teyzem annemi görmek istedi) Meyve harici bişey yememeye çalışcam.İnşallah zararlı seyler getirmezler
Yotubedan eva fitness diye çıkıyor canımEva nedir =) arafım bulamadım denemek istiyorum
Kuzu ben çocukluktan beri şişmanım.Şu anki 85 kiloyu da muhtemelen en son ortaokul ya da lise başında gördüm65 yapalım
Tamam tamam 68den bir gr yukarı çıkmamKuzu ben çocukluktan beri şişmanım.Şu anki 85 kiloyu da muhtemelen en son ortaokul ya da lise başında gördüm(lise sonda 100 kilo üstüydüm onu hatırlıorum).O yüzden bünyem kaldırmaz o kadar zayıflığı 75de ideal kiloya düşmüş oluyorum zaten,5 kilo da fazladan pay bırakıcam işteee,yeter yeterrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?