Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimKahvaltı (11.45) iki yumurtadan omlet,7 siyah zeytin,üç dilim beyaz peynir,yarım domates ,yarım salatalık,4 dal marul ,iki dilim ekmek,bir yemek kaşığı pekmez
Ara(14.30) bir muz, bir avuç fıstık
Akşam yemeği (19.00) bir biber dolması,bir kase şehriye çorbası, üç kaşık patates kavurması,mevsim salata
Ara(20.30)bir kase yoğurt
2.5 litre su içildi
5600 adım
Bölgesel april han videosu
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Teşekürler canım. Çok sevindim.Pınar Hep Yanımda, Instagram: "🔔 1 yıllık Pınar Beyaz hediyeli yarışmamız devam ediyor! 🔔 Pınar Beyaz'lı keyif anınızı paylaşmak için son gün: 5 Mart! ⏳ Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler: *Pınar Beyaz'lı keyif anının fotoğrafını Whatsa
345 likes, 84 comments - pinarhepyanimda, February 28, 2021: "🔔 1 yıllık Pınar Beyaz hediyeli yarışmamız devam ediyor! 🔔 Pınar Beyaz'lı keyif anınızı paylaşmak için son gün: 5 Mart! ⏳ Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler: *Pınar Beyaz'lı keyif anının fotoğrafını Whatsapp hattıyla...www.instagram.com Cordelia tabagina bak
Iyki katilmissinTeşekürler canım. Çok sevindim.
Çok teşekürler tatlım. Sayende yarışmaya katıldım. Pro oldum.
Nedemek canimÇok teşekürler tatlım. Sayende yarışmaya katıldım. Pro oldum.
Kuzum geçmiş olsun
Ameliyati insallah sorunsuz geçer cnm Allah yardimcisi olsun
Bi cok sey anneden kıza geciyor heralde
Benim anneminde dizleri problemli
Ablam zayif oldugu halde onunda sıkıntısı varmış
Benim zaten malum :))
Oooo yeni guzellik işini iyi yapiyor
Cok guzel eksi cnm
Bu eksiye herturlu havaya da girilir baska seyede
Bu cuma süper bi eksi gelecek
Rümeysa iyi maşaallah:)
bi sıkıntımız çok Allaha şükür.
çok geçmiş olsun
Bu dertten bende istiyorum kızlar
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Oh ne güzel gelsin 7 ler yaklaşsın 6 lar
Benimki tombik değilteşekkür ederim ablacım
Geçecek kaptanım
Şaşırma canım ben alıştım
Bu konuyu bir iki kez konuşmuştuk abla
Cuma kuru fasulye-
Cumartesi lahmacun
Pazar bulgur pilav yedim .
Ve ben bunlardan ödem oluyorum .
hafta içi asla yemiyorum.
Hafta sonu yemezsem de yiyecek bişey bulamıyorum o yüzden uğraşıyorum mutlaka
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah saglikla atlatır ve iyileşir.
Rabbim şifasını versin annenin baharim
Hepinizden Allah razı olsun insallah sorunsuz geçerGeçmiş olsun canım inşallah en iyi şekilde annen atlatır bu durumu
Cok sağol canim amin inşallahCook gecmis olsun Allah sifa versin canım annecigine insallah ameliyati cok guzel geçer
Afiyet olsun canimMenu ptesi
Sabah(8:30)
1 dlm cavdar
2 tk.labne
Ogle(12:00)
5yk patlicanli kofte
1 kase mercimek çorbası
1.5 cay bardağı ayran
1/2 dlm cavdar
Ara(15:30)
Kuru üzüm leblebi karisimi yarim fincan
10 antep fıstığı
Yesilcay
Aksam(18:00)
Salata
3yk pilav
3yk patlıcanlı köfte (bitti şükür)
Su:3ltZipzip- E Elif_Eylul
Gecmis olsun canimya Rabbim sifa versin her ikisinedeAnnem sabah 6da hastanede olacakmış insallah hersey guzel olurminigim dis diyordum bugun ateşi 38.5 geçince anladim bogaz enfeksiyonu evden cikmadan hasta olmayi basardik ya inanilmaz . Ben ne zaman diyete odaklansam hep aklimi karistiracak seyler olur hicbirseu cikmasa cocuklar hasta olur ama napalim sabır otu acidir :) herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımAnnem sabah 6da hastanede olacakmış insallah hersey guzel olurminigim dis diyordum bugun ateşi 38.5 geçince anladim bogaz enfeksiyonu evden cikmadan hasta olmayi basardik ya inanilmaz . Ben ne zaman diyete odaklansam hep aklimi karistiracak seyler olur hicbirseu cikmasa cocuklar hasta olur ama napalim sabır otu acidir :) herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim
Iyi geceler cnm ..Sen güçlü kadınsın hepsini derler toparlar iyileştirir diyetinide yaparsinAnnem sabah 6da hastanede olacakmış insallah hersey guzel olurminigim dis diyordum bugun ateşi 38.5 geçince anladim bogaz enfeksiyonu evden cikmadan hasta olmayi basardik ya inanilmaz . Ben ne zaman diyete odaklansam hep aklimi karistiracak seyler olur hicbirseu cikmasa cocuklar hasta olur ama napalim sabır otu acidir :) herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim
Çok geçmiş olsun.Annem sabah 6da hastanede olacakmış insallah hersey guzel olurminigim dis diyordum bugun ateşi 38.5 geçince anladim bogaz enfeksiyonu evden cikmadan hasta olmayi basardik ya inanilmaz . Ben ne zaman diyete odaklansam hep aklimi karistiracak seyler olur hicbirseu cikmasa cocuklar hasta olur ama napalim sabır otu acidir :) herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim
Cnm sen suyu 3 lt falan icmeye calişsan belki faydasi olurBildirimim
Cuma 83.1 kg
Bugün 83.9
Fark +0.8
Ne diyim
Burda para cezasi yok ama insanlari bi yerde mecbur birakiyolarde öğretmenlere geldi köy öğretmenlerine..
Ben merkezdeyim bana da gelir yakında ama ben emziriyorum diye vurulmayacagim
Bazı ülkelerde aşı olmayana yüklü bir para cezası varmış
Sen deyince aklima geldiAblammm gecmis olsun...başka seyleride kokladın mi covidde tat koku kaybi da varya ondan didim
Kizin atesi insallah yukselmez cnmAnnem sabah 6da hastanede olacakmış insallah hersey guzel olurminigim dis diyordum bugun ateşi 38.5 geçince anladim bogaz enfeksiyonu evden cikmadan hasta olmayi basardik ya inanilmaz . Ben ne zaman diyete odaklansam hep aklimi karistiracak seyler olur hicbirseu cikmasa cocuklar hasta olur ama napalim sabır otu acidir :) herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?