Ölçü ayarlarında hile yapmadilarsa doğru tatlım...Yıllar içinde kemiklerimiz bir miktar aşınıyormuş ...Ciddimisiniz yaaa böyle bişşey var mı iki doğum yaptım
duobalance / mood kapsül canım.Adı ne canim
duruma göre değişiyo canım bazen. eşinin isteme şekli yada kadının yorgunluk durumu vs. işin içini bilmek lazım.bdv ye girmeseydim çay lafı sinirlerim zıpladıeşi çay istemiş kadın da yapmamış sallama çayı içmiş ne olacak ki koysa
Valla adam çay isterse yaparım benama benımki yemekten sonra hemen uyuyor çay içmiyoruz
Migi sen adama mi kizdin kadına mibdv ye girmeseydim çay lafı sinirlerim zıpladıeşi çay istemiş kadın da yapmamış sallama çayı içmiş ne olacak ki koysa
Valla adam çay isterse yaparım benama benımki yemekten sonra hemen uyuyor çay içmiyoruz
anca kemikler ısınır yaşlandık tabiSicakligi 6 derece gösteriyor daha cok soguk hava :)
15-20 ye cikinca ısınırız:)
benim eşim çay istemiyo direk uykuya.. bugün dedim çay yapalım diye. adamı uyutmayacagim.Migi sen adama mi kizdin kadına miYalnız burada ben senin eşine kızdım.
BDV ye girmeyecegim morelim bozuluyo valladuobalance / mood kapsül canım.
bu marka olmasada olur demişti diyetisyen bana. neyse o olsun die düşünüp kredi kartımı oğlana verdim al gel dedim 100 tl imişhaberin ola canım.
başlayınca düzene sokması 1 haftayı buldu. ama ben beğendim çünkü ishal gibi değil ya da direk çalıştıran bişi gibi değil sanki 1 haftada bağırsağa öğretiyo gibi bir his gibi anladım ben.. uydurmuşta olabilirim :) kişiden kişiye değişir elbette.
duruma göre değişiyo canım bazen. eşinin isteme şekli yada kadının yorgunluk durumu vs. işin içini bilmek lazım.
Çok teşekkürler. Beğenmem ve oyun için ayrıca teşekkür ederim.Hayırlı olsun pro üyeliğin oy vermek için yarışmaya katıldım bilmeden sana oy vermişimok beğendim sonra aaa bu bizim takımdaydı dedim kendi kendime
Ne güzel canım erkenden bitirmişsin on bin adımıKızlar 10 bin adım atıp geldim ben sizde durumlar neler
3 gundur 12 bin adim atinca hic adim atasim yok bugun ama daha erken tamamlarımKızlar 10 bin adım atıp geldim ben sizde durumlar neler
Devam devam yarısı bitmiş senin de kuzumNe güzel canım erkenden bitirmişsin on bin adımıben daha beş bin adımdayım
Maşallah valla sende harikasın. Şimdi kalkıp yapabilirsem eva yapcam ama onda saati çıkarıyorum3 gundur 12 bin adim atinca hic adim atasim yok bugun ama daha erken tamamlarım
Ben 10 binden fazla attım ama tlfn uygulaması işe yaramıyor bileklik alcm sanırımKızlar 10 bin adım atıp geldim ben sizde durumlar neler
Kaç numaraydı senin sunumun canımÇok teşekkürler. Beğenmem ve oyun için ayrıca teşekkür ederim.
Bileklik harika oluyor canım. Özellikle kendini takip etmen konusunda çok motive ediciBen 10 binden fazla attım ama tlfn uygulaması işe yaramıyor bileklik alcm sanırım
Markası nedir acaba bende de problem varBanada diyetisyen probiyotik kapsül vermişti içinde 30 adet vardı dün bitti günde 1 tane içtim.
günde bir kesin çıktım lavobaya. inşallah devam eder bu durum böyle
2 ogun beslenmeye mi geçtin sanki basladiginda 5 saat aralikli yiyordunSabah 10:30 da kahvaltı yaptım daha lokma yemedim açlıktan bi hoş oldum
İnanamıyorum kendime
Iyi aksamlar canım :))iyi akşamlar kızlar
Bugün üşümekten hiçbir ev işi yapmadım.
Yemek bile yok
Kitap filan okuduk çocuklarla.
Şu ana kadar sağlıklı beslendim.
Akşam yemeğimi de yedim.
uzun zamandır ilk defa çok güzel doydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?