Afiyet olsun canımKahvaltı 11:30
2 haş yumurta
1 kızarmış biber
7 zeytin
1 parça zeytin
1 kivi
14:00 1 elma 7 badem
Akşam 17:00
5-6 parça fırında tavuk göğsü
Büyük kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
5000 adım
Acıkırsam 20:00 gibi bir kahve içerim
Afiyet olsun canimKahvaltı 11:30
2 haş yumurta
1 kızarmış biber
7 zeytin
1 parça zeytin
1 kivi
14:00 1 elma 7 badem
Akşam 17:00
5-6 parça fırında tavuk göğsü
Büyük kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
5000 adım
Acıkırsam 20:00 gibi bir kahve içerim
Afiyet olsun canım
Sabah kahvaltida 1 parca zeytin yazmissin peynir mi olacak
Yoksa kucuk zeytini nasil parcalara bölüp yiyeceksin
Evet kaptanım peynirAfiyet olsun canım
Sabah kahvaltida 1 parca zeytin yazmissin peynir mi olacak
Yoksa kucuk zeytini nasil parcalara bölüp yiyeceksin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Yok kiz espri yapmayi pek bilmem :))Espri yapmayida bilirmis
Olsun canim takilayim dedimEvet kaptanım peynir
Yazarken Çocuklar soru sormuştu kafam karışmış
Sen hangi marka yı kullanıyorsun canım bende bakınıyorum bir karar veremedimBileklik harika oluyor canım. Özellikle kendini takip etmen konusunda çok motive edici
Yok kiz espri yapmayi pek bilmem :))
Pek keyfimde yok bugun enerjim düşük biraz :))
Huawei watch 2 var bende canım. Eşim akıllı saat diye aldı kendine bana da bant al falan dedi bende sonra alırım demiştim. Sonra baktım o kullanmıyor hevesi çabuk geçer el koydumSen hangi marka yı kullanıyorsun canım bende bakınıyorum bir karar veremedim
İyi yaptın kız vermeHuawei watch 2 var bende canım. Eşim akıllı saat diye aldı kendine bana da bant al falan dedi bende sonra alırım demiştim. Sonra baktım o kullanmıyor hevesi çabuk geçer el koydum
Konuyu okumadım, şimdi gider okurum.ben de çay yapmam, isterse sallama yapar, içtiğimiz 1 bardak zaten gerisi ziyan oluyor. Çayı da çay yapmayı da çay servisini de hiç sevmembdv ye girmeseydim çay lafı sinirlerim zıpladıeşi çay istemiş kadın da yapmamış sallama çayı içmiş ne olacak ki koysa
Valla adam çay isterse yaparım benama benımki yemekten sonra hemen uyuyor çay içmiyoruz
Aynen biraz maliyetli ama bayağı işe yarıyor. Aslında bantlarda var daha uygun yine Huawei. Telefonla eşleşmesi daha iyi olur.İyi yaptın kız vermeBenim telefon da huawei aslında huawei alsam daha iyi olur güzel fikir
Konuyu okudum, bunu dert edinen kadının derdi yokmuş diye sevindimbdv ye girmeseydim çay lafı sinirlerim zıpladıeşi çay istemiş kadın da yapmamış sallama çayı içmiş ne olacak ki koysa
Valla adam çay isterse yaparım benama benımki yemekten sonra hemen uyuyor çay içmiyoruz
Şimdi Eva ya başlayacağım. Yeğenime ders çalıştırdım. Alışveriş yaptım geldim.Kızlar 10 bin adım atıp geldim ben sizde durumlar neler
Bende ilerleyen saatlerde yapacağım inşallah halim kalırsaŞimdi Eva ya başlayacağım. Yeğenime ders çalıştırdım. Alışveriş yaptım geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?