Yok zaten genelde 3 öğün yerdim bugün yürüyüşe çıktım fena açlık bastıCanım sen 3 öğüne çıkar yediklerini böyle aç hissedersen daha fazla yemek istersin akşam ya da öğle menusune tavuk et köfte tarzı şeyler eklemen gerekir.
O zaman 1 tane yemege devam et canım peyniri 2 dilime çıkartYumurta 2 tane yiyin ce alerjim kalkıyor o bir taneye dua ediyorum tm bundan sonra öyle yaparım kaptanım
Allah kabul etsin canım suyu artir mutlaka susuzluk da bas agrisi yaparBugünün menüsü yine niyetliydim
Akşam 19.00
Lahana çorbası mısırlı iki tabak (kayinvalidem yaptı çok canım çekmişti)
Fırında köfteli patates (2 köfte 2 dilim patates çeyrek gibi düşünün
5 kaşık bulgur pilavı
4 acı biber
Henüz su icemedim hala yatıyorum başım çok agriyo 1.5 litre içerim yatana kadar
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Sağol canım tammAllah kabul etsin canım suyu artir mutlaka susuzluk da bas agrisi yapar
Hakkındır kaptanımEki Görüntüle 2793839
Bu sopayi laf olsun diye göstermiyorum bundan sonra menüsünde kacamak olana spor cezasi geliyor bilginize ...
@sena zeynep
@Cordeliaa
@timesinfinity
gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
@Migi_magid11
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
Afiyet olsun yediklerin az geldi çorba neydi yazmamissin 1 kase icseydinSelam kizlar dunkü menum
Sabah
Salata
Peynir 2 dilim
4 zeytin
2 catal omlet
1 dilim ekmek
Aksam
Yarim kase corba
6 ks yumurtalı ispanak
Yarim dilim ekmek
Ayran
2.5 suEki Görüntüle 2793871
Dünkü adımım
Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
Borek yememissin iyi kiBugünku menum
Sabah
1 kirmizi köz biber
Maydanoz
Az yumurta
2 dilim kasar
6 zeytin
1 dilim k.ekmegi
Ara
3 kuru kayısı
Kiraz sapı cayı
Aksam
Yarim kase corba
3 ks menemen
1 dilim ekmek
Acı biber
Aksam menude börek vardı yememek icin menemen yaptim kendimeZipzip- ın sopasını yiyecegime menemen yiyeyim dedim
Su 2 lt daha icerim
Adimim az yarın atarım
Corba mercimekti canim sehriyede vardi icinde o yuzden az ictim baska turlu gitmiyor canim bugun kontrol ettim kilomu eksideyim bozmak istemiyorum mezun olayim artikAfiyet olsun yediklerin az geldi çorba neydi yazmamissin 1 kase icseydin
Tamam canımCorba mercimekti canim sehriyede vardi icinde o yuzden az ictim baska turlu gitmiyor canim bugun kontrol ettim kilomu eksideyim bozmak istemiyorum mezun olayim artik
Guzel menü afiyet olsun canımİyi akşamlar 5. Gün menü
Sabah 10:30
2 yumurta lor ile omlet
1 domates
Biraz beyaz peynir
4 zeytin
1 dl ekmek
Aralarda 2 kupa Nescafe şekersiz
Akşam 19:30
Balık salata 2dl ekmek
Su 2litreye tamamlanır
Zipzip-
Afiyet olsun canım kkıız ne mezuniyetiiişş daha yolumuzzz uzun bakkkkCorba mercimekti canim sehriyede vardi icinde o yuzden az ictim baska turlu gitmiyor canim bugun kontrol ettim kilomu eksideyim bozmak istemiyorum mezun olayim artik
Teşekkürler kaptancımGuzel menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kkıız ne mezuniyetiiişş daha yolumuzzz uzun bakkkk
Tamam canım hedef kaçBenim yol bitmek bilmedi sekerim mezun olayım sonra freeee takılırım devam ederim
Iyi aksamlar canım ilk sayfadaki kurallari okuyup katılım formunu doldurabilir misinIyi akşamlar ben de buraya katılabilir miyim? 13 takimdan çağırdılar gittim ama aktif bir takım değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?