Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aksamlari giremezsmisin cnm
Keşke ayrilmasan

Günaydın kızlar ya ben iki sabahtir sabit 75 geliyorum Pazartesi ile aynı aksma üstü dusuyo biraz kilo ne önerirsiniz bu iki günde
Ben yemekleri daha az yemeyi düşünüyorum ve Dukan birasi yapıp içmeyi düşünüyorum gerçi cumaya göre 400 Gr - deyim iki gündür de orucluydum aksma yemeğimi mecbur yedide yiyordum son iki gün tutmicam daha erken yicem ve suyuda icemedim ilk iki günde sizlerin önerisi varmı ?

Bugün pro +salata yarinda kabak yogurt yapabilirsin cnm
Ben öyle düşünüyorum :)

Günaydın canım. Her gün tartılmak doğru değil diyorlar ama bende dayanamıyorum. Dukan birasını ilk kez senden duydum internetten baktım da yeşilçay zaten diyette öneriliyor. deneyebilirsin. suyunu içersende ödem attırır. bence cumaya eksi oranın artar diye düşünüyorum. Birde oruçlu olunca tartılma saatin farklı olmalı diye biliyorum. sanırım sabah değil öğleden sonra tartılınca gerçek kilonu görüyordun oruçta ama yanıltmak istemem. Dukan birası dediğin şeyi bende bugün yapacağım inşallah.

İş hayatında yükün artmış olabilir ama bence yine de buraya en azından kilo ve menü bildirimi yaparak kendini motive edebilirsin. Bence gitmesen daha iyi ama senin kararın tabiki..

Oruc oldugun icin bu saatlerde tartilman dogru olmaz canım saat 3-4 gibi tartil

Burda çoğu kişi günlük tartilir cnm
Ben bugün tartilmadim, boşlukta gibiyim

Aslında tartilmiyorum da ablacım kilo almismiyim.takip etmek adına tartıldım pazratesi günü tartıda 73.600 bile gördüm sonra tartı 74.700 oldu net 75 şuan bende dediğin gibi suya yukleneyim iki gündür icemedim düzgünce bide geç yedimya hareket de yoktu akşamdan sonra iki gündür güzelde yürüyüş yaptım bakalım cumaya ne olacağım

Bence güzel bir eksiyle gelirsin, ben inanıyorum. bu arada dukan birasını araştırıyorum da insanlar gerçekten ödem attırıp kilo verdirdiğini söylemiş. Deneyelim bakalım. meraktayım.

Tartinda bi sıkıntı mi var acaba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…