Gunaydinn tatli kaptancimGünaydın kizlar
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Sizin desteginizle insallah cnmGünaydın ablamçıtır olma yolunda ilerleyen güzel kadın
Gunaydinn Azimli sıçan dilekcimGünaydın azimli kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın azimli kızlar
Aksamlari giremezsmisin cnmKızlar ben hiç giremiyorum.
Bu gün tüm gün okuldaydım.
Öğlene kadar ders vardı.
Öğleden sonra da program üzerine uğraştık Müdür Beyle.
Bir de ben çok yoğun olucam kızlar nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Kurs yapan arkadaş rapor almış 3 aylık müdür de bana sen devam et diyor. Çocuklara yazık diyor. Haklı da . Çocuklara üzülüyorum. Yoksa bu pandemide yüz yüze ders çok sıkıntılı.
Bir de haftada 32 saat ders oluyor.
Kaptanım ben ayrılamıyor muyum..
Yoksa bu kadar işin altından kalkamam.
Begenilerini görüyorumGunaydin kizlar
Bugün pro +salata yarinda kabak yogurt yapabilirsin cnmGünaydın kızlarya ben iki sabahtir sabit 75 geliyorum Pazartesi ile aynı aksma üstü dusuyo biraz kilo ne önerirsiniz bu iki günde
Ben yemekleri daha az yemeyi düşünüyorum ve Dukan birasi yapıp içmeyi düşünüyorum gerçi cumaya göre 400 Gr - deyim iki gündür de orucluydum aksma yemeğimi mecbur yedide yiyordum son iki gün tutmicam daha erken yicem ve suyuda icemedim ilk iki günde sizlerin önerisi varmı ?
Günaydın canım. Her gün tartılmak doğru değil diyorlar ama bende dayanamıyorum. Dukan birasını ilk kez senden duydum internetten baktım da yeşilçay zaten diyette öneriliyor. deneyebilirsin. suyunu içersende ödem attırır. bence cumaya eksi oranın artar diye düşünüyorum. Birde oruçlu olunca tartılma saatin farklı olmalı diye biliyorum. sanırım sabah değil öğleden sonra tartılınca gerçek kilonu görüyordun oruçta ama yanıltmak istemem. Dukan birası dediğin şeyi bende bugün yapacağım inşallah.Günaydın kızlarya ben iki sabahtir sabit 75 geliyorum Pazartesi ile aynı aksma üstü dusuyo biraz kilo ne önerirsiniz bu iki günde
Ben yemekleri daha az yemeyi düşünüyorum ve Dukan birasi yapıp içmeyi düşünüyorum gerçi cumaya göre 400 Gr - deyim iki gündür de orucluydum aksma yemeğimi mecbur yedide yiyordum son iki gün tutmicam daha erken yicem ve suyuda icemedim ilk iki günde sizlerin önerisi varmı ?
İş hayatında yükün artmış olabilir ama bence yine de buraya en azından kilo ve menü bildirimi yaparak kendini motive edebilirsin. Bence gitmesen daha iyi ama senin kararın tabiki..Kızlar ben hiç giremiyorum.
Bu gün tüm gün okuldaydım.
Öğlene kadar ders vardı.
Öğleden sonra da program üzerine uğraştık Müdür Beyle.
Bir de ben çok yoğun olucam kızlar nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Kurs yapan arkadaş rapor almış 3 aylık müdür de bana sen devam et diyor. Çocuklara yazık diyor. Haklı da . Çocuklara üzülüyorum. Yoksa bu pandemide yüz yüze ders çok sıkıntılı.
Bir de haftada 32 saat ders oluyor.
Kaptanım ben ayrılamıyor muyum..
Yoksa bu kadar işin altından kalkamam.
Oruc oldugun icin bu saatlerde tartilman dogru olmaz canım saat 3-4 gibi tartilGünaydın kızlarya ben iki sabahtir sabit 75 geliyorum Pazartesi ile aynı aksma üstü dusuyo biraz kilo ne önerirsiniz bu iki günde
Burda çoğu kişi günlük tartilir cnmGünaydın canım. Her gün tartılmak doğru değil diyorlar ama bende dayanamıyorum. Dukan birasını ilk kez senden duydum internetten baktım da yeşilçay zaten diyette öneriliyor. deneyebilirsin. suyunu içersende ödem attırır. bence cumaya eksi oranın artar diye düşünüyorum. Birde oruçlu olunca tartılma saatin farklı olmalı diye biliyorum. sanırım sabah değil öğleden sonra tartılınca gerçek kilonu görüyordun oruçta ama yanıltmak istemem. Dukan birası dediğin şeyi bende bugün yapacağım inşallah.
Aslında tartilmiyorum da ablacım kilo almismiyim.takip etmek adına tartıldım pazratesi günü tartıda 73.600 bile gördüm sonra tartı 74.700 oldu net 75 şuan bende dediğin gibi suya yukleneyim iki gündür icemedim düzgünce bide geç yedimya hareket de yoktu akşamdan sonra iki gündür güzelde yürüyüş yaptım bakalım cumaya ne olacağımGünaydın canım. Her gün tartılmak doğru değil diyorlar ama bende dayanamıyorum. Dukan birasını ilk kez senden duydum internetten baktım da yeşilçay zaten diyette öneriliyor. deneyebilirsin. suyunu içersende ödem attırır. bence cumaya eksi oranın artar diye düşünüyorum. Birde oruçlu olunca tartılma saatin farklı olmalı diye biliyorum. sanırım sabah değil öğleden sonra tartılınca gerçek kilonu görüyordun oruçta ama yanıltmak istemem. Dukan birası dediğin şeyi bende bugün yapacağım inşallah.
Canım tamm zaten pazratesi öyle yaptım önce 73.600 sonra tartı 74.700 gosterdiOruc oldugun icin bu saatlerde tartilman dogru olmaz canım saat 3-4 gibi tartil
Son 2 gün tutmicam dedigine göre bugun oruc degil heraldeOruc oldugun icin bu saatlerde tartilman dogru olmaz canım saat 3-4 gibi tartil
Bence güzel bir eksiyle gelirsin, ben inanıyorum. bu arada dukan birasını araştırıyorum da insanlar gerçekten ödem attırıp kilo verdirdiğini söylemiş. Deneyelim bakalım. meraktayım.Aslında tartilmiyorum da ablacım kilo almismiyim.takip etmek adına tartıldım pazratesi günü tartıda 73.600 bile gördüm sonra tartı 74.700 oldu net 75 şuan bende dediğin gibi suya yukleneyim iki gündür icemedim düzgünce bide geç yedimya hareket de yoktu akşamdan sonra iki gündür güzelde yürüyüş yaptım bakalım cumaya ne olacağım
Tartinda bi sıkıntı mi var acaba canimAslında tartilmiyorum da ablacım kilo almismiyim.takip etmek adına tartıldım pazratesi günü tartıda 73.600 bile gördüm sonra tartı 74.700 oldu net 75 şuan bende dediğin gibi suya yukleneyim iki gündür icemedim düzgünce bide geç yedimya hareket de yoktu akşamdan sonra iki gündür güzelde yürüyüş yaptım bakalım cumaya ne olacağım
Aynen canım bende yorumumda yazdığım gibi dayanamıyorum. hatta bu sabah tartıda gördüğüm kiom motivasyonumu arttırdıBurda çoğu kişi günlük tartilir cnm
Ben bugün tartilmadim, boşlukta gibiyim
Yok canim cocuklarida çıkartıp tartiyorum kaç defa tartıldım hep 75 şuan, belki başta daha hafif geliyo pazartesi akşamı da ezandan önceydi zaten tartilmam.Tartinda bi sıkıntı mi var acaba canim
İnşallah canım hosgeldin sende bu aradaGünaydın güzel takım arkadaşlarım bugün hep tok hissettiğimiz enerjimizin tavan yaptığı muhteşem bir gün olur insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?