Günaydın canım ❤Günaydın güzel takım arkadaşlarım bugün hep tok hissettiğimiz enerjimizin tavan yaptığı muhteşem bir gün olur insaAllah
Tamam canımYok canim cocuklarida çıkartıp tartiyorum kaç defa tartıldım hep 75 şuan, belki başta daha hafif geliyo pazartesi akşamı da ezandan önceydi zaten tartilmam.
İnşallah canım bencede dene hemen bende yapicam bugünBence güzel bir eksiyle gelirsin, ben inanıyorum. bu arada dukan birasını araştırıyorum da insanlar gerçekten ödem attırıp kilo verdirdiğini söylemiş. Deneyelim bakalım. meraktayım.
Babam bile giremiyor annemle kardeşime covid testi yapıldı , bugun tomografi sonuclarina göre cikacak abla cok iyi cok sukur yürüyor.kizin ateşi aynı dusmedi gece boyunca ayagimda uyuduGece zor geçmiş heraldesonra düştümu bari cnm
Annen ne zaman girecek ameliyata
Hastaneye gitmek yasak heralde degilmi
Gunaydinnnn
Elinizde sahip oldugunuz guzellikleri düşünüp, modunuzu yukseltin
Yok ablacım bugünde tutmuyorum bugün çarşıya gidicem çok isim var zor oluyoSon 2 gün tutmicam dedigine göre bugun oruc degil heralde
Geçmiş olsunBabam bile giremiyor annemle kardeşime covid testi yapıldı , bugun tomografi sonuclarina göre cikacak abla cok iyi cok sukur yürüyor.kizin ateşi aynı dusmedi gece boyunca ayagimda uyudu
GünaayydııınnGünaydın güzel takım arkadaşlarım bugün hep tok hissettiğimiz enerjimizin tavan yaptığı muhteşem bir gün olur insaAllah
Annen icin cok sevindim cnmBabam bile giremiyor annemle kardeşime covid testi yapıldı , bugun tomografi sonuclarina göre cikacak abla cok iyi cok sukur yürüyor.kizin ateşi aynı dusmedi gece boyunca ayagimda uyudu
Hepsini bu hafta vermeseydin cnmAynen canım bende yorumumda yazdığım gibi dayanamıyorum. hatta bu sabah tartıda gördüğüm kiom motivasyonumu arttırdı
Afiyet olsun canımGunaydin menu yazıp kacacagim kizim hiç durmuyor gece gelirim :)
Menu (sali)
Kahvalti(9:00)
2 tam bugday 1 dlm kasarla tost
1/2 avakado
1 kk peynir
Öğle (12:00)
Fit magnolia (sosyal medya tarifi :) )
Aksam(18:30)
Karnabahar brokoli haslamasi 1 tabak
Salata
Su:2lt
Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayımAynen canım bende yorumumda yazdığım gibi dayanamıyorum. hatta bu sabah tartıda gördüğüm kiom motivasyonumu arttırdı
Günaydın canım ❤günaydın kızlar
saturn71 inde dediği gibi
Yine çarşamba gelmiş ne çabuk gelmişse.
Menülere dikkat edelim
Mutlu bir hafta olsun inşallah
Free daha iyi demiDaha yeni listeye girmistin canim keske freede kalsaydin
valla onu da düşündüm listeye girince durmaz inşallah kilo vermem dedim ama olsun vermem lazım kıyafetler incelecek surda ne kaldı bahara..Hepsini bu hafta vermeseydin cnmlisteye sakla birazını
salatana tavuk falan ekle bari biraz canım. probiyotik takviyesini de iyi düşünmüşsün. su dukan birasını deneyelim benceBu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım
Evet tabi rahatlikla 3tane elmali kurabiye yiyebilirFree daha iyi demi
Filtreyide gece içtim kahveye düştüm sanırımCok beğendim tatlim
Allah kabul etsin
Gecmis olsun cnm
Corban misirli ve 2 tabak oldugu icin bulgur olmasa iyi olurmuş
Menü güzel ama baslangicta 3 öğün yap istersen cnm
Bide neskafe yerine filtre yada Türk kahvesi biliyosun dahs saglikli
Hosgeldin cnm
Menün güzel olmuş cnm
Güzel görünüyor cnm
Baya hizli bi giriş yaptin cnm :))
Sabah salatasına yumurta koydum, akşama da köfte koyarım diye düşünüyorum. Emzirenlere dukan önermiyorlar diye denemedimn hiç.salatana tavuk falan ekle bari biraz canım. probiyotik takviyesini de iyi düşünmüşsün. su dukan birasını deneyelim bence
afiyet olsun iyi yapmışsın canım. aslında diyet vb. uygulamalar emzirenlere genel olarak tavsiye edilmiyor zaten süt verimini etkilemesinden dolayı. o yüzden emzirme döneminde bir diyetisyen desteği ile gitmek daha iyi olur gibi. senin için zor bir süreç olmalı emzirirken diyet yapmak. ben emzirdiğim dönemde bulgur piavı soğan ikilisiyle yaşadım uzun süre. eşim bi ara soğandan tiksinir hale gelmiştiSabah salatasına yumurta koydum, akşama da köfte koyarım diye düşünüyorum. Emzirenlere dukan önermiyorlar diye denemedimn hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?