Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence güzel bir eksiyle gelirsin, ben inanıyorum. bu arada dukan birasını araştırıyorum da insanlar gerçekten ödem attırıp kilo verdirdiğini söylemiş. Deneyelim bakalım. meraktayım.
İnşallah canım bencede dene hemen bende yapicam bugün

Gece zor geçmiş heralde sonra düştümu bari cnm

Annen ne zaman girecek ameliyata
Hastaneye gitmek yasak heralde degilmi

Gunaydinnnn

Elinizde sahip oldugunuz guzellikleri düşünüp, modunuzu yukseltin
Babam bile giremiyor annemle kardeşime covid testi yapıldı , bugun tomografi sonuclarina göre cikacak abla cok iyi cok sukur yürüyor.kizin ateşi aynı dusmedi gece boyunca ayagimda uyudu

Babam bile giremiyor annemle kardeşime covid testi yapıldı , bugun tomografi sonuclarina göre cikacak abla cok iyi cok sukur yürüyor.kizin ateşi aynı dusmedi gece boyunca ayagimda uyudu
Annen icin cok sevindim cnm
Kiz da insallah biran önce toparlanir

Afiyet olsun canım
Annenin iyi olmasinada sevindim kizininda atesi duser insallah bir an önce

Aynen canım bende yorumumda yazdığım gibi dayanamıyorum. hatta bu sabah tartıda gördüğüm kiom motivasyonumu arttırdı
Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım

Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım
salatana tavuk falan ekle bari biraz canım. probiyotik takviyesini de iyi düşünmüşsün. su dukan birasını deneyelim bence

Filtreyide gece içtim kahveye düştüm sanırım
Birde 3 öğün yapmaya geç kalıyorum abla leptin beklerken akşam yemeği çok geç oluyor

salatana tavuk falan ekle bari biraz canım. probiyotik takviyesini de iyi düşünmüşsün. su dukan birasını deneyelim bence
Sabah salatasına yumurta koydum, akşama da köfte koyarım diye düşünüyorum. Emzirenlere dukan önermiyorlar diye denemedimn hiç.

Sabah salatasına yumurta koydum, akşama da köfte koyarım diye düşünüyorum. Emzirenlere dukan önermiyorlar diye denemedimn hiç.
afiyet olsun iyi yapmışsın canım. aslında diyet vb. uygulamalar emzirenlere genel olarak tavsiye edilmiyor zaten süt verimini etkilemesinden dolayı. o yüzden emzirme döneminde bir diyetisyen desteği ile gitmek daha iyi olur gibi. senin için zor bir süreç olmalı emzirirken diyet yapmak. ben emzirdiğim dönemde bulgur piavı soğan ikilisiyle yaşadım uzun süre. eşim bi ara soğandan tiksinir hale gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…