Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık. Canım ben p.tesi ve salı Eva yaptım ama karışıklık mi oldu?

Hosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Tarti kuralini biliyorsun zaten canim
4.takimdan kac kilo ile ayrilmissin kontrol ederim müsait olunca
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Merhaba elif kaptanım 68 li biseyle ayrılıp ayri kaldigim surede tekrar 73.9 olup donmeye kara verdim

Afiyet olsun canım soğuk baklavanın namını çok duydum bizim civarda ama hiç yemedim istediğim kiloya inersem insaAllah 1 dilim hediye edeceğim kendime
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ben de kısır yapayım bugün onun bir ölçüsü var mı kaç kaşık yemek lazım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım benim de 3. Günüm kalıcı olarak insaAllah istediğimiz kilolara ineriz hepimiz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yulaf lapasini çok severim ben de afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar kahvaltıya arkadaşı çağırdım sigara böreği yapicam ama bir dilim bile yemicem buradan söz veriyorum sizlere yarın için
Bu arada dün çarşıdan acı çehre tohumu aldım akşam bı tane aldım sabah bı tane aldım etkisi yok ne biçim bı bagirsagim var anlamadimki hiç bişey fayda etmiyor salı günü dahiliye ye gidecem bakalım ne diyecek doktor

Günaydın kızlar ❤ tartı için son gün. Adet olcam karın agrim var yarın insallah bunu tartıda görmem

Benimde cumartesi eksideyim ama regli dönemi olmasaydı daha iyi olurdu buna da şükür

Afiyet olsun canım ben de kısır yapayım bugün onun bir ölçüsü var mı kaç kaşık yemek lazım

Afiyet olsun canım
Sagol cnm
Merhaba sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirmemiz ümidiyle hepinize Günaydınnn

Gunaydinnn herkese

@Tostombalakanne
Normalde Tarti oncesi bakliyat, bulgur gibi çoğu kisiye sislik yapan seyleri yemiyoruz cnm. Ama sen yeni basladin daha listede degilsin, biraz yiyebilirsin :)

@birazhuzurdu2008
Ac karna 1 kş yag icsene cnm
Arkasina sicak limonlu su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…