Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canm bugün böyle denk geldi. 2 ana+1 ara genelde

Afiyet olsun canım

Sabah 8.30 da uyandım
12 ye kadar spor 1 lt su 1 kupa yeşilçay içtim.

Saat 12 de
2 yumurta 1 ince dilim sucuk ve 1 kaşık yulaf unuyla yaptığım omlet
1 domates
1 kk köy peyniri
5 siyah zeytin

Öğlen 14 de
2 çatal noodle

Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı kakaolu türk kahvesi
Bir küçük kase karışık kuruyemiş
1 minik kare bitter çikolata
2 dilim yeşil elma

Akşam 18 de
Büyük kase salata
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık taze fasulye

2 lt su içtim
Yatana kadar 3 lt suya tamamlarım
1 fincan türk kahvesi içeceğim sade
1 fincan da bitki çayı içeceğim
Günü böyle kapatırım insaAllah

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun. Adımlar muhteşem.

Afiyet olsun canım salam olmamis salam yerine yumurta yeseydin keske
Akşam hafif olmus

Son 4 senedir ya hamileyim ya emzitiyorum, oruç ne demek unuttum resmen.
Bende son 3 sene
4 aya girecek bu ay canım benimkinin normal zamanda da dolu dolu oluyor ama kilo alımı güzeldi geçen ay ben hafta da bir gün yapıyorum canım her zaman içemem zaten.

Afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim noodle neden tercih ediyosun sonucta bir makarna onun yerine ceviz badem sut ayran gibi seyler daha mantikli

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim noodle neden tercih ediyosun sonucta bir makarna onun yerine ceviz badem sut ayran gibi seyler daha mantikli
Ay canım son zamanlar nasıl noodle istiyor birde ben kore dizileri izliyorum orada löp löp yiyorlar

Afiyet olsun canım

Kızlar afiyet olsun

Yeme bozukluğum var canım ben eğer ondan 1 2 kaşık dahi yemesembir süre sonra oturur hepsini yerim maalesef bunu keşke kırabilsem durdurmak için kendimi böyle 1 2 kaşıkla kendimi durduruyorum kendimce

Yeme bozukluğum var canım ben eğer ondan 1 2 kaşık dahi yemesembir süre sonra oturur hepsini yerim maalesef bunu keşke kırabilsem durdurmak için kendimi böyle 1 2 kaşıkla kendimi durduruyorum kendimce
Anladim canim

1-2 kaşıkla durmak büyük yetenek. Ben de sevdiğim şeyi hiç yemem. 1 kere yesem hepsini yutarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…