Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi bakalım S sulisim bu son rövanş iyi olan kazansın 56,3 görsem mezunuma yeter ama 55 ucundan görmek için son haftam

Oh süper bu hafta benim gaza ihtiyacım var işte başladı enerjim de düştü 2 haftadır hiç istediğim gibi olmadı ysfeeymnn ortim sen nasıldın bu hafta

Yaaa hedeflediğim kilodasin maşallah Hayal gibi geliyor bana ama inşallah başarcam
olur olur canim yeterki vaz gecme
Slm kizlar

Evden cikmadan tartilmistim ama bildirim yapmaya yetisemedim
Yeni geldik eve

Gecen hafta 100.6
Bugün 99.5
Fark 1.1
Yüzde 1.093

Eki Görüntüle 2795841
Ablammm hayirli olsun...harikasın
sagol canim..
Yok ya abla bazen Çok emiyor öyle acıkıyorum ki sonra
Sıkıntı acıkınca neyi ne kadar yedigin
Hadi bakalım S sulisim bu son rövanş iyi olan kazansın 56,3 görsem mezunuma yeter ama 55 ucundan görmek için son haftam
Kizzz gene rakip olmusuz..benimde hafta sonu söz var onun icin ekstra dikkat edip 55 i gormek istiyorum...benim de son 3 kilom inş...52-53 arasını görmek istiyorum...

abla yeni tartina gecmemisin bu arada sevmedin mi onu
Eski tarti banyoda duruyor cnm
Yenisini yatagin altina sakladim :)) simdilik onu yag. Vs degerlerine bakmak icin kullanacam
Her sabah farkli bi faydali yag icmeyi denedinmi cnm
Mesela ketentohumu yagi iyi geliyor
Vücut alismasin diye ben hep yag türünü degistiriyorum
Bazen zeytinyagi, corekotu yagi, ceviz yagi gibi..
Eline saglik cnm umarım herkes aktif olup sorumlulugunu bilir
Ablacım elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah haftaya da güzel gider de mezun olurum
Bu gidişle olursun cnm ne güzel yolun sonuna geldin
Darisi bana insallah

Hadi bakalım canım iyi olan kazansın

Amin ablam inşallah 9ları gördün 8leei de kısa zamanda görmen dileğiyle takımdan gitmicem hep destek tam destek

Evet kaptanım haklısın daha dikkatli olacağım. Eşimde geç gelince bütün yemekler kalıyor bende ziyan olmasın diye yiyorum. Biliyorum yanlış ama tutamıyorum
Ziyan olsun sana yağ olacağına. Hiç acıma. Sen tokken fazladan yiyince en büyük ziyan bence.

Yarın 1 ay olck diyete başlayalı 4 kilo verdim canım

Amin ablam inşallah 9ları gördün 8leei de kısa zamanda görmen dileğiyle takımdan gitmicem hep destek tam destek
Mezun olanlarin takimda devam etmesi gerçekten bizler icin ayri bi motivasyon cnm
Bide alıştığı kişileri insan özlüyor haliyle

Yok abla hiç denemedim ama onların harici denemedigim de kalmadı vücut artık alıştı oda hakli napsin

A
Ayyy diyet arkadaşım rakip olmuşuz first ladyy

Afiyet olsun canım

Menüm

Sabah öğlen ; 13.00

Yarım simit
1 ince dilim peynir
Domates. Salatalık

Saat 14. 00
Yarım waffle (cuma Kaçamağı )

Akşam 17.45
6 kaşık bakla yemeği
1 adet sarma
4 kaşık yumurtalı ıspanak
1 dilim t.b ekmeği
2 litre su

Ara 21.00

Ayva yerim.

Sporu bildireceğim.

B Beklenen2 Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…