Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazıp sonuçlara bakiyim merak ediyorum 1.olduk mu

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
5 zeytin
Dereotu
1 çay kaşığı tahin pekmez

16.00
Yulaf lapası10 tanede fındık koydum

19.00
Et döner sandviç ekmeğine ayran salata

Yarim karam yedim çayla

2 ,5 lt su Zipzip-

Kızlar ayıp olacak ama caylar şimdi etki gösterdi 7 defa WC ye çıktım yarım saatte sabahki kilomdayim şimdi tartildimda gram fazlam yok şuanda bütün gün yedikelrim kaçamaklarım bu saatte sabit

Eklentiler

• IMG_20210305_202203.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
Ni454 rakibem spor olarak neler yapıyorsun istersen belirleyip birlikte yapabiliriz hem motive olmuş oluruz. Diyet listesi olarak diyetisyen desteği mi yoksa kendin mi yapıyorsun? Ben diyetisyen desteği alıyordum bugün arayıp ağladım gitmiyor kilolar diye. Strese girmişsin bu hafta özgür takıl dedi. Kendin ayarlamaya çalış öğünleri dedi. Bu hafta kendim bildiğim gibi besleneceğim. Umarım rahatlayınca gider

Yaptım zaten gaptanım

Afiyet olsun kizlar

Eline sağlık kaptanım.

B Beklenen2 canım rakip olduk. Hayırlı olsun. Sen spor yapıyor musun. Ben günde 2 saate yakın yapıyorum. Spordada yarişabiliriz.
2 saat mi bn o kadar yapamiyorum ya ama leslie ip atlama evde yapabilirim hadi bakalim başlasın yarış bakalim kim daha fazla kilo verecek diger rakip takimlar arasindada 1. Geliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…