Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

56,03 demisimdir
YAni 56 da mezun olabiliyorsun canim ama zaten 55 i gormek istiyorsun gorup oyle mezun ederiz

Afiyet olsun kızlar

Evet normalde diyetisyen yarım paket veriyor ben daha neler çektim el altından evde uykusuz çocuklular ile hiç kafam götürmüyor
Form Kepekli Bisküvi, 1 paketi 2 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ ile eşdeğerdir. Ara öğünde yarım paketini tüketebilirsin. Ancak tükettiğinde diğer öğünden 1 dilim ekmek ve 0.5 yağ azaltmalısın.

Akşamları ekmek yemiyorum canım zaten o yüzden akşam da yürüyüşe çıktım inşalalh etkilemez

Akşamları ekmek yemiyorum canım zaten o yüzden akşam da yürüyüşe çıktım inşalalh etkilemez
5tane yiyip buyuk bir bardak ayran icseydin dahada tok olurdun olmus bitmis yerlesmis yerine

Afiyet olSun canim

Afiyet olsun canim

Minimum hedefi yazmisim sanırım yazarken
Sen ne zaman mezun olmak istersen o zaman mezun ederiz

Afiyet olsun canim
Makinani da gule gule kullan
Aslında hedefim 52.5 görmek..uniden mezun olduğum kilo...amma bu aralar pek iyi degilim accik yorgunluk başladı...55 ten sonra free ye gecip koruyarak yavas yavas kilo versemmi diyede düşünüyorum
Süpersin canım. Bugün ben de sabah yaptım. Gerçekten iyi oluyor. Bir alışsam.
Evdeykende kahvaltidan önce yapiyorum iyi oluyor...1-2 yap alisirsin
Herkese iyi geceler

Iyi geceler kizlar ❤❤
İyi geceler kızlar..bende birazdan uykuya gidecegim..sabah erken kalacagim yine

Allah gönlünü feraha çıkarsın
Üzülmek yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez sadece bugünün gücünü tüketir zamana bırak iyileşirsin... Herşey olacağına varıyor
Ben zaten bu sıkıntımı zamana bırakmıştım ama arada bir hortluyor
Şimdi süreli olarak
Zamana bıraktım artık
Sağol canım desteğin için...
Bir filmde 'gül dünya seninle gülsün, ağla ama yalnız' diyordu. Yalnız ağlamak en iyisi. Kimse anlamıyor çünkü. İnşallah sıkıntıları dertleri aşarsın canım.
Ne güzel bir sözmüş bunu bir yere not etmek lazım...
Insan yine kendi kendini iyileştiriyor canım..
Inşall ahhhhh sıkıntıları asarim....

Allah kimseye tasiyamacagi yuk yüklemez...bol dua ile inş feraha cikarsin...

Ben bazen icimde balon var diyorum..sisiyo.sisiyo nefes aldirmiyo ağlayıp rahatlayinca sınıyor dertlerim hafifliyo gibi geliyo...Allah yardimcimiz olsun...bu günümüzü aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…