Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gayet guzel bir menü olmus canim ama 2 dilim ekmek fazla geldi sanki

Afiyet olsun canim. İnsan gofret yemişken 3-5 tane daha yer. Neyse perşembe yersin. Ağlamasın arkandan.

Kizlar yarin kabak diyeti yapcam bnmle yapcak olan var mi tam 3 gun olmasada 2 gün yapmayı düşünüyorum insallah uygulayabilirim. Tabi kabak bulursam geçen hafta resmen kabak bulamadım mahrumiyet bolgesindeyim resmen
Neler yiceksin anlat. Zipzip- E Elif_Eylul perşembe günü bende yapayım mı? Ne dersiniz?

Günaydın kızlar morelim hiç yok dün yaptığım spordan kas kol agrılarından yatamıyordum. Sabahın köründe sıcak suyla yıkandım ovaladım. Yıkanırken birde olluk oluk dökülen saçlarımı görünce daha da üzülmeye başladım. Çünkü uçlar zaten boyalıydı, yıpranmış, incelmiş ti, daha da çok inceldi.

Tartılcm birazdan biraz yoğurt yedim ama olsun hiç keyfim yok ben saçlarıma aşık biriydim dökülüncede kalmadılar
Canım benim. Benimde öyle oldu. Malesef boyalar özellikle açıcı varsa mahvediyor saçı. Hem vitamin hemde saç bakımına özen gösterirsen düzeliyor biraz zaman alıyor sadece. Ben bebek tedavisinden dolayı bol bol vitamin alıyorum ama en etkilisi d vitamini gibi geldi bana. Şampuan olarakta eczacı bioxin önerdi onu kullanıyorum. 3lü satılıyor 2.kutu bitti sayılır ama çok ciddi azalma oldu dökülme de. Şuan var ama çok az olması gerektiği gibi yani. Seninde düzelir canını sıkma stres en büyük etken. Sakin ol ve düzelmesi için gerekeni yap yeter.

Zigavus dökülme karşıtı kullanıyorum ek olarak saçlarıma vitaminde uyguluyorum maske gibi. Birde vitamin ilacına dün başladım içinde d vitamini de var eger dökülme devam ederse d vitamini ek olarak alırım. Ama açıcı boya derken zaten incelmiş ti geri kalanda gitti uzun birde kıyamıyorum kesmeye

Yawrum,hamilelik hormonların bu ayda geri çekildi, hormonlara bağlı bir dökülme bu biliyorsun, geçici, yenileri gelecek, üzülme hiç. Eski saçlarından kırtulıyorsun öyle düşün

Yawrum,hamilelik hormonların bu ayda geri çekildi, hormonlara bağlı bir dökülme bu biliyorsun, geçici, yenileri gelecek, üzülme hiç. Eski saçlarından kırtulıyorsun öyle düşün
Bilseydin bu kadar dökülück o kadar uzatmazdım çok üzülüyorum kesmek te istemiyorum inşallah düzelir bilmiyorum

Kestir biraz canım. İnşallah durur dökülmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…