Yarın üşenmeyip cikarsam alcam kabakOkulda sırf adim olsun diye surekli yurudum..öğlene kadar 5000 yaptim.eve gelincede markete gidince bitti şükür
Ben bugün başladım...2 gun yapacağım
Gayet guzel bir menü olmus canim ama 2 dilim ekmek fazla geldi sankiMenüm
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
4 Chery domates
1 dilim ekmek
Ara 13.00
1 portakal
Öğle 15.00
3 kaşık yeşil mercimek
5 adet istavrit
2 dilim t.b ekmeği
Akşam 19.30
100-150 gram arasi et sote.
Yoğurtlu brokoli
Ara.21.00
Kahve ile 1 kayısı, 1 incir yiyebilirim.
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun ❤Günaydın canlarımMiraç kandiliniz mübarek olsun
Afiyet olsun canim. İnsan gofret yemişken 3-5 tane daha yer. Neyse perşembe yersin. Ağlamasın arkandan.
Neler yiceksin anlat.Kizlar yarin kabak diyeti yapcam bnmle yapcak olan var mi tam 3 gun olmasada 2 gün yapmayı düşünüyorum insallah uygulayabilirim. Tabi kabak bulursam geçen hafta resmen kabak bulamadım mahrumiyet bolgesindeyim resmen
Herkesin haklı bir sebebi vardır eminimCanım ben çalışıyorum eve gelincede yemek di evi toparla derken bu saatlerde ancak girebiliyorum gunduzleri de geçmiş sayfaları okurken yazmaya vakit bulamiyroum
Atıştırıyorum genelde teşekkür ederim canım benimAz az sik sik ye canim yorma vücudunu
Canım rakibem nasılsın? Kilolar gidiyor mu? Cumaya son 1 gün kaldıAtıştırıyorum genelde teşekkür ederim canım benim
Tartılcm birazdan biraz yoğurt yedim ama olsunCanım rakibem nasılsın? Kilolar gidiyor mu? Cumaya son 1 gün kaldı
Canım benim. Benimde öyle oldu. Malesef boyalar özellikle açıcı varsa mahvediyor saçı. Hem vitamin hemde saç bakımına özen gösterirsen düzeliyor biraz zaman alıyor sadece. Ben bebek tedavisinden dolayı bol bol vitamin alıyorum ama en etkilisi d vitamini gibi geldi bana. Şampuan olarakta eczacı bioxin önerdi onu kullanıyorum. 3lü satılıyor 2.kutu bitti sayılır ama çok ciddi azalma oldu dökülme de. Şuan var ama çok az olması gerektiği gibi yani.Tartılcm birazdan biraz yoğurt yedim ama olsunhiç keyfim yok ben saçlarıma aşık biriydim dökülüncede kalmadılar
Zigavus dökülme karşıtı kullanıyorum ek olarak saçlarıma vitaminde uyguluyorum maske gibi. Birde vitamin ilacına dün başladım içinde d vitamini de var eger dökülme devam ederse d vitamini ek olarak alırım. Ama açıcı boya derken zaten incelmiş ti geri kalanda gitti uzun birde kıyamıyorum kesmeyeCanım benim. Benimde öyle oldu. Malesef boyalar özellikle açıcı varsa mahvediyor saçı. Hem vitamin hemde saç bakımına özen gösterirsen düzeliyor biraz zaman alıyor sadece. Ben bebek tedavisinden dolayı bol bol vitamin alıyorum ama en etkilisi d vitamini gibi geldi bana. Şampuan olarakta eczacı bioxin önerdi onu kullanıyorum. 3lü satılıyor 2.kutu bitti sayılır ama çok ciddi azalma oldu dökülme de. Şuan var ama çok az olması gerektiği gibi yani.Seninde düzelir canını sıkma stres en büyük etken. Sakin ol ve düzelmesi için gerekeni yap yeter.
Yawrum,hamilelik hormonların bu ayda geri çekildi, hormonlara bağlı bir dökülme bu biliyorsun, geçici, yenileri gelecek, üzülme hiç. Eski saçlarından kırtulıyorsun öyle düşünGünaydın kızlar morelim hiç yok dün yaptığım spordan kas kol agrılarından yatamıyordum. Sabahın köründe sıcak suyla yıkandım ovaladım. Yıkanırken birde olluk oluk dökülen saçlarımı görünce daha da üzülmeye başladım. Çünkü uçlar zaten boyalıydı, yıpranmış, incelmiş ti, daha da çok inceldi.
Bilseydin bu kadar dökülück o kadar uzatmazdım çok üzülüyorum kesmek te istemiyorum inşallah düzelir bilmiyorumYawrum,hamilelik hormonların bu ayda geri çekildi, hormonlara bağlı bir dökülme bu biliyorsun, geçici, yenileri gelecek, üzülme hiç. Eski saçlarından kırtulıyorsun öyle düşün
Kestir biraz canım. İnşallah durur dökülmesi.Zigavus dökülme karşıtı kullanıyorum ek olarak saçlarıma vitaminde uyguluyorum maske gibi. Birde vitamin ilacına dün başladım içinde d vitamini de var eger dökülme devam ederse d vitamini ek olarak alırım. Ama açıcı boya derken zaten incelmiş ti geri kalanda gitti uzun birde kıyamıyorum kesmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?