Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy ciddimisin tuhh ya yorumladım ama eksi yönü yok diye boş bıraktım demekki geçersiz sayıldı tüh ya nerden ulaşabilirim onlara
Ama yorum yaptiysan eksisiyle artisiyla sorun olmazki canim banada 2ürün geldi bu bez gelmedi

Helal olsun helal l l bundan sonra rakibim hep sen ol tm yaktın beni gittim zıkkımlandım

Diyet listesi mi canım afiyet olsun.
Sadece 16 da ki meyveler karışık geldi biraz

seninde kandilin mübarek olsun
Diyet listem 2 porsiyon meyve vardı, kızla paylaştık, yarım ondan yarım ondan diye
4 dilim de ekmek yazmış, napıyon diyetisyen diyemedim, yemiyorum zaten glutensiz ekmeğim yok henüz,

Sabah (10.00)
1 salata 1 çeri
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim omlet
2 küçük peynir
1 kupa rezene çayı
1 dilim kk ekmek

Yeşil çay +iki kare bitter çikolata.

Akşam (
1 kase patlıcan musaka
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek

İki tane lokum zıkkımlandım allah tahsilatımı affetsin

Zipzip- [/USER] E Elif_Eylul Mucizemsn

Afiyet olsun canim musakka kizartmami

Afiyet olsun canım

Ara ogunun çok fazla degilmi diyetisyen menusumu bu
Diyetisyen menüsü canım, şimdi sütü bırakınca ara ögün meyve ve yağ grubu kaldı geriye, 2 posiyon meyve vardı 2 portakal yemek yerine biraz çeşitlendirdim, 8 badem yada 8 fındık diyordu, 4er yaptım, ekmek diyordu yemedim, ilk aradaki makarna fazla bi tek onu da yemediğim 4 dilim ekmeğe saysın

Anladim canim afiyet olsun

Az daha yanlış yollara sapıyordum kızlar, eşim işten kavanozda profitrol getirmiş, yemem falan dedim ama o şeytana uyacaktım, canım çok tatlı istiyor regl öncesi, kapağını açtı bozulmuş 2 gündür getirmeyi unutuyormuş masasında bekletmiş.
Günahtan kurtuldum

Afiyet olsun canım şaka bir yana bişey olmaz o kadarcıktan merak etme sporla yakarsın sen

Tamam canım bana uyar valla sayende bu hafta kilo vermiş olacağım. Her hafta rakip olalım biz niye listeden çıktık ya böyle devam etsek faydamız olabilirmiş.
Malesef keşke listede olup rakip olsaymışız şuan senin beni yeneceğin düşüncesi maf ediyor daha önceki eşlemelerimde yenilmedim ama iyi gitmişim bu sabah tartıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…