- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ama yorum yaptiysan eksisiyle artisiyla sorun olmazki canim banada 2ürün geldi bu bez gelmediAyyy ciddimisin tuhh ya yorumladım ama eksi yönü yok diye boş bıraktım demekki geçersiz sayıldı tüh ya nerden ulaşabilirim onlara
Valla ben yaptım oyle hatrliyorum çünkü neyse sağlık olsun keşke bı şansım olsayduAma yorum yaptiysan eksisiyle artisiyla sorun olmazki canim banada 2ürün geldi bu bez gelmedi
Helal olsun helal l l bundan sonra rakibim hep sen ol tmBugün aşırı tembelim ya. Spor yapmadım açıkcası Bi pazara gidip geldimpek halimde yok bugün dinlenme yapacam. Yemek olarak yumurta diyetine devam ediyorum. Akşam portakallı kereviz yemeği yaptım. Yanına 3 4 yk bulgur pilavı yiyebilirim başka kaçamak yok. Su şimdiden 2 litre oldu akşama 3ü bulur. 4 bin adım attım spor olarakta. Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Ni454
Ürün incelemeden baksana orda yapilan yorumlar var görursunValla ben yaptım oyle hatrliyorum çünkü neyse sağlık olsun keşke bı şansım olsaydu
Diyet listem 2 porsiyon meyve vardı, kızla paylaştık, yarım ondan yarım ondan diyeDiyet listesi mi canım afiyet olsun.
Sadece 16 da ki meyveler karışık geldi biraz
seninde kandilin mübarek olsun
Afiyet olsun canim musakka kizartmamiSabah (10.00)
1 salata 1 çeri
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim omlet
2 küçük peynir
1 kupa rezene çayı
1 dilim kk ekmek
Yeşil çay +iki kare bitter çikolata.
Akşam (
1 kase patlıcan musaka
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek
İki tane lokum zıkkımlandım allah tahsilatımı affetsin
Z zipzip E Elif_EylulMucizemsn
Yok patlıcan dometez biber ve soğan karışımı bişey kızartma degilAfiyet olsun canim musakka kizartmami
Afiyet olsun canımSabah (10.00)
1 salata 1 çeri
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim omlet
2 küçük peynir
1 kupa rezene çayı
1 dilim kk ekmek
Akşam (
1 kase patlıcan musaka
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- [/USER] E Elif_Eylul Mucizemsn
Kazen abiye yazdım artık taktir onun bakıyorum hemenÜrün incelemeden baksana orda yapilan yorumlar var görursun
Tamam canim ben genelde kizartip firina atiyorumdaYok patlıcan dometez biber ve soğan karışımı bişey kızartma degil
Diyetisyen menüsü canım, şimdi sütü bırakınca ara ögün meyve ve yağ grubu kaldı geriye, 2 posiyon meyve vardı 2 portakal yemek yerine biraz çeşitlendirdim, 8 badem yada 8 fındık diyordu, 4er yaptım, ekmek diyordu yemedim, ilk aradaki makarna fazla bi tek onu da yemediğim 4 dilim ekmeğe saysınAra ogunun çok fazla degilmi diyetisyen menusumu bu
Anladim canim afiyet olsunDiyetisyen menüsü canım, şimdi sütü bırakınca ara ögün meyve ve yağ grubu kaldı geriye, 2 posiyon meyve vardı 2 portakal yemek yerine biraz çeşitlendirdim, 8 badem yada 8 fındık diyordu, 4er yaptım, ekmek diyordu yemedim, ilk aradaki makarna fazla bi tek onu da yemediğim 4 dilim ekmeğe saysınEki Görüntüle 2799174
Afiyet olsun canım sadece lokumla olmaz bence baklava da götür aradaBende iki küçük lokum yedim son saniye son dk bir halt yemezsem olmuyorMucizemsn sen yenmesin inşallah
Tamam canım bana uyar valla sayende bu hafta kilo vermiş olacağım. Her hafta rakip olalımHelal olsun helal l l bundan sonra rakibim hep sen ol tmyaktın beni gittim zıkkımlandım
Afiyet olsun canım şaka bir yana bişey olmaz o kadarcıktan merak etme sporla yakarsın senSabah (10.00)
1 salata 1 çeri
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim omlet
2 küçük peynir
1 kupa rezene çayı
1 dilim kk ekmek
Akşam (
1 kase patlıcan musaka
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- [/USER] E Elif_Eylul Mucizemsn
Malesef keşke listede olup rakip olsaymışız şuan senin beni yeneceğin düşüncesi maf ediyorTamam canım bana uyar valla sayende bu hafta kilo vermiş olacağım. Her hafta rakip olalımbiz niye listeden çıktık ya böyle devam etsek faydamız olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?