Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet hayatımın en kilolu 3 yılı ben 80 kilo nedir bilmezken şimdi uğraşıyorum
İrade sende güç sende senin gibi binlerce insan 56 kiloya bile düşüyor düşün sanırım iş yoğunluğundan dolayı hazıra kaçıyorsun sürekli

İrade sende güç sende senin gibi binlerce insan 56 kiloya bile düşüyor düşün sanırım iş yoğunluğundan dolayı hazıra kaçıyorsun sürekli
Stresten evde olmaktan yemek kolay geliyor pis boğaz olduğum İçin irade bende aslında evet

Evet kaptanım diyetisyenim de öyle demişti 100 kilo altına kadar spor yok demişti
Canım bugünlük böyle oldu tamam ama bugünden sonra bir çiz böyle alışkanlıkları börek kek tavuk dünyası nasıl zayıflayacaksın yoksa

İyi akşamlar akşam menüm
1kase taraha çorbası
5 tane köfte
Bolca salata
4 tane biber turşusu
15000 bin adım
1.5 litre su içtim yatmadan yarım daha içerim
Afiyet olsun canim yarin tursulardan uzak dur

Çok haklısınız kızlar öyle öyle 100
Kilo üzeri geziyorum
Düşünsene istediğin tüm elbiselerin sana nasıl yakıştığını seni görenlerin ooo nasıl başardın çok incelmişsin cümlelerini yapabilirsin önünde hiç bir engel yok

Sahur 05:00 2 hurma 2 bardak su

İftar 18:45
7-8 yk bamya yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

En az 2 lt su içeceğim

Afiyet olsun kızlar
Akşam nerde

Kuzum sen ne yapmışın bugün yarın derken zaman geçiyor iyi düşün zayıf fit ve sağlıklı olmak mı, şişman aynalara küskün giydiği yakışmayan mı olmak istersin bir düşün derim
İyi akşamlar akşam menüm
1kase taraha çorbası
5 tane köfte
Bolca salata
4 tane biber turşusu
15000 bin adım
1.5 litre su içtim yatmadan yarım daha içerim
Afiyet olsun canım yarın turşu yeme ödem yapar şişersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…