- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Fark kaç kiloMotivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptımöncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.
Eki Görüntüle 2799281
Kesinlikle kızlar söz veriyorum size yarından itibaren çok daha dikkat edeceğimCanım bence yok yakınken o yoldan dön burası ve biz bunun için varız ama sende elinden geleni yap kendine her ay kilo hedefi koy o ay o kiloya yaklaşırsan istediğini ye sonraki ay yine aynı şeyi yap ki yemekle başa çıkamazsın.
Denedim canım ya herşeyi denedim bakalımSabah aç karna zeytin yağı iç
Ilk fotoda kac kilosun ne guzel fark olusmusMotivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptımöncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.
Eki Görüntüle 2799281
Hadi birlikte baslayalim ben seni etiketleyim sen beni olurmu yavas videolar var sana gore bide bölgesel yap oturdugun yerden yapilanlar varKesinlikle kızlar söz veriyorum size yarından itibaren çok daha dikkat edeceğim
Vaouvvvv muhteşem ötesisin maşallahMotivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptımöncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.
Eki Görüntüle 2799281
İnşallah yürüyüşe çıkıyourm sitedeHadi birlikte baslayalim ben seni etiketleyim sen beni olurmu yavas videolar var sana gore bide bölgesel yap oturdugun yerden yapilanlar var
İnşallahAy canım maşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşaallah
99 dan 85.5 a, 13.5 ama 13 diyelim.Fark kaç kilo
Tamam canimİnşallah yürüyüşe çıkıyourm sitedeetiket yapayım şimdi birde diyetisyenin. Verdiği listeyi atayım bir
Bakın
Canım yaparsın bu kadar insan kilo veriyor sen mi veremiceksin ama güzel odaklan hedef çok önemli olmadı gün içinde adım at diğer ay incelme bile olacak vucütta ama sen inan önce.Kesinlikle kızlar söz veriyorum size yarından itibaren çok daha dikkat edeceğim
Fark gözle görünür zaten tebrikler canimİnşallahilk hedef bayrama 75
99 dan 85.5 a, 13.5 ama 13 diyelim.
son foto cumartesinden.
Maşallah canım hadi bakalım yaparsın senİnşallahilk hedef bayrama 75
99 dan 85.5 a, 13.5 ama 13 diyelim.
son foto cumartesinden.
Hayirli kandiller canimCümleten kandiliniz mübarek olsun kızlar selamlar
O zaman aç tok diye ayırt etmeden tartılıyordum. En fazla 99.95i gördüm. Ben başlangıcımı hep 98.5 diye aldım. O civarlar bir şey işte. Tartılmıyordum bile sık sık.Ilk fotoda kac kilosun ne guzel fark olusmus
Bence gece meyvesini çikar derim onun yerine yogurt ayran tuket
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimMenümü yazayım niyetliydim bugün canlar
İftar: Mercimek çorba, Kandil simiti, Kuru fasülye, salata
A.Ö: çay yanında 5 fındık, 1 ceviz
Yatmadan yoğurt kürü yiyeceğimZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?