Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Düşünsene istediğin tüm elbiselerin sana nasıl yakıştığını seni görenlerin ooo nasıl başardın çok incelmişsin cümlelerini yapabilirsin önünde hiç bir engel yok
Teşekkür ederim canım aynen öyle gardrobum duruyor 40 -42 beden pantolonlar elbiseler kıyıp veremiyorum canım da sıkılıyor yapabilirim yapmam lazım kendim için psikolojim için

Çok haklısınız yerken işkence çekiyprum aslımda

Napayım bakma bende şişim wc yok sıkıntı yapıyor bakalım cuma ne olacak ama cuma sabahı beni yine 2 saat spor bekliyor
Napalim alıstık artik sana buhafta olmazsa haftaya mezun olursun

Teşekkür ederim canım aynen öyle gardrobum duruyor 40 -42 beden pantolonlar elbiseler kıyıp veremiyorum canım da sıkılıyor yapabilirim yapmam lazım kendim için psikolojim için
Kendin için yap bunu zayıfladıkça psikolojin daha da çok düzelecek

Çok haklısınız yerken işkence çekiyprum aslımda
Canım bence yok yakınken o yoldan dön burası ve biz bunun için varız ama sende elinden geleni yap kendine her ay kilo hedefi koy o ay o kiloya yaklaşırsan istediğini ye sonraki ay yine aynı şeyi yap ki yemekle başa çıkamazsın.

Bu pandemide tek kazanan marketler oldu bence
Diğerleri mahvoldu Allah herkesin yardımcısı olsun
Bu gece hurmetine

Motivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptım öncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.

Ay canım maşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…