- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bekle beni yarin geliyorum400 oldu devam edeceğim
Teşekkür ederim canım aynen öyle gardrobum duruyor 40 -42 beden pantolonlar elbiseler kıyıp veremiyorum canım da sıkılıyor yapabilirim yapmam lazım kendim için psikolojim içinDüşünsene istediğin tüm elbiselerin sana nasıl yakıştığını seni görenlerin ooo nasıl başardın çok incelmişsin cümleleriniyapabilirsin önünde hiç bir engel yok
Bekliyorum yarin sabah erken başlayacağımBekle beni yarin geliyorum
50dk bölgesel
60 dk cardio
Naptinyaaa sanki sen yedin pastayi50dk bölgesel
60 dk cardio
Çok haklısınız yerken işkence çekiyprum aslımdaAfiyet olsun kızlar
Akşam nerde
Kuzum sen ne yapmışın bugün yarın derken zaman geçiyor iyi düşün zayıf fit ve sağlıklı olmak mı, şişman aynalara küskün giydiği yakışmayan mı olmak istersin bir düşün derim
Afiyet olsun canım yarın turşu yeme ödem yapar şişersin
Sabah kalkabiliyomusunki sen yataktanBekliyorum yarin sabah erken başlayacağım
Napayım bakma bende şişimNaptinyaaa sanki sen yedin pastayi
Sorma ya kalkıyorum da herkes yatinca bende geri yatiyorumSabah kalkabiliyomusunki sen yataktan
Napalim alıstık artik sana buhafta olmazsa haftaya mezun olursunNapayım bakma bende şişimwc yok sıkıntı yapıyor bakalım cuma ne olacak ama cuma sabahı beni yine 2 saat spor bekliyor
Seni balkonda düsünemiyorum gerci karşıda pek ev yokSorma ya kalkıyorum da herkes yatinca bende geri yatiyorum
Hava iyi olursa balkonda ziplarim
Kendin için yap bunu zayıfladıkça psikolojin daha da çok düzelecekTeşekkür ederim canım aynen öyle gardrobum duruyor 40 -42 beden pantolonlar elbiseler kıyıp veremiyorum canım da sıkılıyor yapabilirim yapmam lazım kendim için psikolojim için
Aynen Ankara manzarasina karsi ziplarim artikSeni balkonda düsünemiyorum gerci karşıda pek ev yok
Canım bence yok yakınken o yoldan dön burası ve biz bunun için varız ama sende elinden geleni yap kendine her ay kilo hedefi koy o ay o kiloya yaklaşırsan istediğini ye sonraki ay yine aynı şeyi yap ki yemekle başa çıkamazsın.Çok haklısınız yerken işkence çekiyprum aslımda
Bu pandemide tek kazanan marketler oldu benceRestoranların açılması esnafa iyi oldu, ama biz yasakların kalkmasını toplu buluşmalar olarak ayarlayınca, restoranlara cafelere dolunca artması beklenen bişeydi zaten. şimdi yine olan esnafa olacak çok üzülüyorum.
Olmaz bu haftaya çok odaklandımNapalim alıstık artik sana buhafta olmazsa haftaya mezun olursun
Sabah aç karna zeytin yağı içNapayım bakma bende şişimwc yok sıkıntı yapıyor bakalım cuma ne olacak ama cuma sabahı beni yine 2 saat spor bekliyor
Ay canım maşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşaallahMotivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptımöncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.
Eki Görüntüle 2799281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?