Meyveyi gece yeme, gece yoğurt kürü yapıolar yoğurt yiyebilirsin, öğlen de mutalaka ye, yoksa aç kalıp akşama doğru fazla yersin, sebze yemeğğ salata ye, onlat yoks tambuğday sandiwich ekmeğine 1 dilim peynir yeşillik de olur, ekmek önemli diolar sindirim için, özellikle başlarda.Bu arada günaydın listeyi uygulamaya başladımöğlen ara öğünü sandviç ve akşam meyveyi yemeyi düşünmüyorum
selam canım iyiyim sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
afiyet olsun bol eksi olsun1 ananas kabuğu, yarım limon, 1 elma, yarim çubuk tarçın, 1.5 litre su 5 dk. Kaynattim. 2 tane yeşil çay beklettim içinde. Bugün içeceğim. E Elif_EylulZipzip-
ah bu dert bi bende sanıyordum ben kızzZıplamada size katılamıyorum ben göğüsler iri fazla zıplayamıuorum ya
ay bende bendeeee ay herkeste varmış bu dert tek değilmişimmmmmBen tutup zıplıyorum
harikasın canımmmmGeç oldu ama günaydın bu arada canlarımyarına bomba gibi geliyoruz inşallah. Ben bomba gibi derken öyle 2 3 kg beklemeyin. Zor kilo veren biri olduğumdan yarım kilo bile gitse benim için bomba etkisi
11 de kahvaltı yaptım 15 gibi 1 kase yoğurt birMeyveyi gece yeme, gece yoğurt kürü yapıolar yoğurt yiyebilirsin, öğlen de mutalaka ye, yoksa aç kalıp akşama doğru fazla yersin, sebze yemeğğ salata ye, onlat yoks tambuğday sandiwich ekmeğine 1 dilim peynir yeşillik de olur, ekmek önemli diolar sindirim için, özellikle başlarda.
Bence az ama sen bilirsin, arana belki 1 dilim ekmek ve çiğ badem fındık ekleyebilirsin. Yada bugun böle dene yarın eklenmiş dene açlığında değişen bir şey olacak mı11 de kahvaltı yaptım 15 gibi 1 kase yoğurt bir
Porsiyon meyve yerim kahve içerim
Akşam da yemek 21.00 gibi sütlü kahve olur dimi
Günaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
Mucizemsn bugün 20 bin adım atmak istiyorum bakalım başarabilckmiyim
Ben zıplamaya katılamıyorum orucum ama 5000 adımım tamam
Nilay’ın 20 bin adımının altına yakışmadı ama
Olur olur daha günün yarısı var.Nilay’ın 20 bin adımının altına yakışmadı ama
Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorumBeyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümde
Öyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...
O yediklerin 1 gününe malolmadı resmen 2 gün kg.verememene sebep oldu. Bugün sporu bol tutarsan odemlerin yağa dönüşmeden atabilirsin canım.
Bu yol kolay degil helede yolu uzun olanlara daha zor. kendimden örnek vereyim mezuniyetten sonra cok saldim yedimde yedim. Gerçekten diyette iken daha mutluydum. Yedikten sonraki histen nefret ediyorum tıpkı dün seninyemekten sonraki hissettiğin o his yani :)
Bravo al işte bize güzel bir motive
Yarın ne yiyeceğini bugünden mutlaka bil çanım sana en en en büyük tavsiyem budur. Birde bulusmalara kendi yemegini götür.
Sanada geçmiş olsun ama en cokta babacığına çok çok geçmiş olsun canım. Tanıyamadım kelimen beni çok etkiledi(( rabbim hic yasanmamisa çevirsin dertlerini babanın ve tüm hastalarımızın inşallah aminnn
Hayır olsun hayıra yor canim...
Şöyle dielim bir ayrılık varrrr hemde bedeninle yağların arasındaaaaaa
Inşallah benimki gibi bol menülü diyetisyenin olmaz canim. Zaten aylardır diyette olduğunu spyle. Birde ornek 1 haftalik menünü götür ona. Hem yanlışını görürsün hemde o sana bu menüne uygun liste yapar seni yeni diyete başlıyor olarak görmez...
Bu kilolarında gidecek gün gün gidecek tıpkı gün gün geldiklerigibi
Çok huzur suz ediyor beni umarım düzelirDogumdan sonra 1senede anca toparliyomus hormonlar heleki adet duzensizligi herkeste degisiyo ben 8ay sonra oldum mesela
Hayırlı olsun canım güle guel kullaninGünaydınlareşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu
Çok düşünceliymiş canım güle güle kullan netini motivasyonunu toparlarsın buraya uğrayıpGünaydınlareşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu
Ben de 3. Aydan sonra bir dahakini 11. Ayda oldum, hala da düzene girmedi, yavaş yavaş düzeliyor sanki, zot ama ilk 1 yıl acele etme canımÇok huzur suz ediyor beni umarım düzelir
Hadi ya oda sinir bozucu bir durum bende yaşıyorum dönem dönem. Olunca rahatlıyor insan.Regl de olmadım baya günüm geçiyor doğum sonrası bozuldu hormanlar
Amin inşallah canımOlur olur daha günün yarısı var.
Allah kabul etsin orucunu bu aradaa
O zaman araya küçük birBence az ama sen bilirsin, arana belki 1 dilim ekmek ve çiğ badem fındık ekleyebilirsin. Yada bugun böle dene yarın eklenmiş dene açlığında değişen bir şey olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?