Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada günaydın listeyi uygulamaya başladım öğlen ara öğünü sandviç ve akşam meyveyi yemeyi düşünmüyorum
Meyveyi gece yeme, gece yoğurt kürü yapıolar yoğurt yiyebilirsin, öğlen de mutalaka ye, yoksa aç kalıp akşama doğru fazla yersin, sebze yemeğğ salata ye, onlat yoks tambuğday sandiwich ekmeğine 1 dilim peynir yeşillik de olur, ekmek önemli diolar sindirim için, özellikle başlarda.

Slm kızlar nasılsınız
selam canım iyiyim sen nasılsın
1 ananas kabuğu, yarım limon, 1 elma, yarim çubuk tarçın, 1.5 litre su 5 dk. Kaynattim. 2 tane yeşil çay beklettim içinde. Bugün içeceğim. E Elif_Eylul Zipzip-
afiyet olsun bol eksi olsun
Zıplamada size katılamıyorum ben göğüsler iri fazla zıplayamıuorum ya
ah bu dert bi bende sanıyordum ben kızz
Ben tutup zıplıyorum
ay bende bendeeee ay herkeste varmış bu dert tek değilmişimmmmm
Geç oldu ama günaydın bu arada canlarım yarına bomba gibi geliyoruz inşallah. Ben bomba gibi derken öyle 2 3 kg beklemeyin. Zor kilo veren biri olduğumdan yarım kilo bile gitse benim için bomba etkisi
harikasın canımmmm

11 de kahvaltı yaptım 15 gibi 1 kase yoğurt bir
Porsiyon meyve yerim kahve içerim
Akşam da yemek 21.00 gibi sütlü kahve olur dimi

11 de kahvaltı yaptım 15 gibi 1 kase yoğurt bir
Porsiyon meyve yerim kahve içerim
Akşam da yemek 21.00 gibi sütlü kahve olur dimi
Bence az ama sen bilirsin, arana belki 1 dilim ekmek ve çiğ badem fındık ekleyebilirsin. Yada bugun böle dene yarın eklenmiş dene açlığında değişen bir şey olacak mı

L
Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorum
inşallah ablacım ya akşam bizimkiler dalga geçtiler benle eşim diyoki nuranin diyetisyen ülkeyi terketmiş bı sahil kasabasına yerleşmiş mesleği bırakmış . Dedim göm göm az daha göm şaka yapiyomusta hala tavır yapıyorum bu seferde ben şakadan anlamiyo oluyorum. Görümcem diyo senin nasıl demir vitamin eksik olur bu kiloyla nasıl sinir oldum dedim sen kendini görmüyorsun galiba. Sonra diyoki napicaz bu göbekleri valla dedim ben kendimi sağlama aldım çözümünu buldum sen kendi derdine yan Sanki benim kilo 200 sınırlarında o kadar abarttilar nasıl sinir oldum. Resmen aksm hepsi benim üstüme oynadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun canım güle guel kullanin

Çok düşünceliymiş canım güle güle kullan netini motivasyonunu toparlarsın buraya uğrayıp

Benim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaa birde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…