Kız ben Boşnak geliniyim. (Boşnak değilim)Afiyet olsun canim
Sen kahve icmiyomusun hic görmüyorum
Kiz ben senin kimin gelini oldugunu nerden bileyimKız ben Boşnak geliniyim. (Boşnak değilim)
Mutlaka içerim. Üşeniyorum yazmaya. Şekersiz Türk kahvesi.
Ne bilim arada konuşmalarda geçti sandım. Belki başka sayfadadir. Her yemekten sonra kahve içilir. Ben evde tek olunca içmeye biliyorum.Kiz ben senin kimin gelini oldugunu nerden bileyim
Yaz diye degilde hiç gormedim oyuzden ben bosnak gelinide degilim ama kahveciyimNe bilim arada konuşmalarda geçti sandım. Belki başka sayfadadir. Her yemekten sonra kahve içilir. Ben evde tek olunca içmeye biliyorum.
"Kilo almayacak beyine sahip olmak"işte buYaa cok güzel yazmışsın hem col güldümhemde cok hak verdim
Sigaranada ayrı tebrikler....
Bu gruba baslarken niyetim istegim hedegim buydu benim. Zayiflamak degildi artik kilo almayacak beyine sahip olmaktı. Başaramadığımı gördüm allahtan hizli dönüş yaptim.
Bir gun yediysen ertesi gun dikkat et arkadas yok yok yok...
aynen öyle duygusal aclik bu işte. Yoksa mide tokki.
Insallah ogrenecegiz hep birlikte
Aynı ben,q
İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldım
Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artıkölsem meftayi nasıl bilirdiniz sorusuna eş dost "Hep diyet yapar kilo alıp verir di diyecekler " okadar yani..
Ama bu sefer son olucakhedefe ulasinca tartıdan kopmiycam .spora yazilacam .yani biseyler yapicam birdaha bu kilolara gelmemek için...
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim
Afiyet olsun canimYemek işini bitirmişken menümü yazayım
Kahvaltı 11.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 c.k tahin pekmez
Maydanoz salatası keten tohumu kattım
16.00
1 kase sütlü chia tohumu
18.30
Tavuk göğsu ile salata
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
3 lt su
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
Gelen giden çozutuyoİyi akşamlar
Pek gelemiyorum annem geldi memleketten. Biraz çözütmüş olabilirimbugün toparladım ama
Hedefe ulaştikca biraz gevşeyip, ilk diyete başladigin kadar kararlı duramiyorsun kaçamaklar çoğalıyor.. buda zayıflamayı engelliyor bence kalıcı kilo diye bişey yok delinen diyet varkesinlikle haklisin imkan varsa gidilmeli daha verimli 30martta acilacak ..kesin gitmeliyim son 5 6 kg veremiyorum bir turlu toparlandim ama kalici kaldi yillarin yaglari
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimSahur 4:00 3 hurma
İftar. 18:45
6-7 yk susuz bamya yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
2 lt su içeceğim inşallah
Menüm dünle aynı oldu bugün hava çok soğuktu oruç olunca üşüdüm yataktan çıkamadım kızlarSahur 4:00 3 hurma
İftar. 18:45
6-7 yk susuz bamya yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
2 lt su içeceğim inşallah
Son olsun ipleri hiç birakmiyalim. kilo verdikçe rehavete kapilmayalim ,hayatımizdaki hiç bir değişikliğin bizi yemeye itmesine izin vermiyelim..Aynı ben
İki kez kilo verdim ilk diyete başladığım halden +10 la geri aldım.
İnşallah bu kez son olur
Bence olur tok kalmanida saglarBir fırın patates yesem olur mu çok açım? Ananasli yoğurt hala bitmedi.
Patates nerden çıktıBir fırın patates yesem olur mu çok açım? Ananasli yoğurt hala bitmedi.
Eşime yaptım.tavuk patates fırında. Fırından çıktı.Patates nerden çıktı
Aslinda tavuk yeseydin canim tavuk salata guzel olurduEşime yaptım.tavuk patates fırında. Fırından çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?