Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne bilim arada konuşmalarda geçti sandım. Belki başka sayfadadir. Her yemekten sonra kahve içilir. Ben evde tek olunca içmeye biliyorum.
Yaz diye degilde hiç gormedim oyuzden ben bosnak gelinide degilim ama kahveciyim

Yemek işini bitirmişken menümü yazayım

Kahvaltı 11.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 c.k tahin pekmez
Maydanoz salatası keten tohumu kattım

16.00
1 kase sütlü chia tohumu

18.30
Tavuk göğsu ile salata
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

3 lt su
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş

"Kilo almayacak beyine sahip olmak"işte bu
Burdan kopmadan hep birlikte bunu başarabiliriz inşallah

Aynı ben
İki kez kilo verdim ilk diyete başladığım halden +10 la geri aldım.
İnşallah bu kez son olur

Afiyet olsun canim

kesinlikle haklisin imkan varsa gidilmeli daha verimli 30martta acilacak ..kesin gitmeliyim son 5 6 kg veremiyorum bir turlu toparlandim ama kalici kaldi yillarin yaglari
Hedefe ulaştikca biraz gevşeyip, ilk diyete başladigin kadar kararlı duramiyorsun kaçamaklar çoğalıyor.. buda zayıflamayı engelliyor bence kalıcı kilo diye bişey yok delinen diyet var
Sporla birlikte beslenmende açık varsa onuda düzenler kalan kilonu da verirsin canim

Sahur 4:00 3 hurma
İftar. 18:45
6-7 yk susuz bamya yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata

2 lt su içeceğim inşallah
Menüm dünle aynı oldu bugün hava çok soğuktu oruç olunca üşüdüm yataktan çıkamadım kızlar
İnşallah yarın güzel bir gün olur

Aynı ben
İki kez kilo verdim ilk diyete başladığım halden +10 la geri aldım.
İnşallah bu kez son olur
Son olsun ipleri hiç birakmiyalim. kilo verdikçe rehavete kapilmayalim ,hayatımizdaki hiç bir değişikliğin bizi yemeye itmesine izin vermiyelim..
Aşırı yeme ,duygusal yeme kesinlikle bir hastalık ama biz iyleşicez bunun için elimizden geleni yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…